atija 22.08.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Szkoda, że nikt tego nie mówi przy zakupie tej farby:evil: oczywiście grunt był innej firmy.Do reszty pomieszczeń kupiłyśmy Nobiles. Czy też są jakieś niespodzianki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.08.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 No niestety tylko ten dulux nieszczęsny.... Staram się go unikać i wszystkich znajomych ndo tego namawiam.... A grad:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Kurcze HOLKI , ale grad !!!!!!! ...... Co z ta pogoda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.08.2010 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Siostra Yuka .... albo to moja galopujaca skleroza ( z racji wieku wiesz nasila sie ) , albo to przesilenie wiosenne ( w lecie ) , ale jakos umknela mi nazwa Twojego projektu domku .... ale sie ocknelam nie ?! ..... Wiem , ze jest piekny i domek duzy ma byc ..... tylko ta nazwa mi umknela ....... ....... Buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.08.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Edytka, nasz projekt to S5 z pracowni S&O Projekt z nieznacznymi tylko zmianami wizualnymi (np. dach troszkę inaczej będzie wyglądał) ale konstrukcyjnie prawie wszystko było zmieniane:rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.08.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Czesc Yuka Ale masz pysznosci na dzialeczce, mniam :rolleyes: Zazdroszcze ci tej uporzadkowanej dzialeczki i kolorowych roslinek. Kiedy ruszacie z dachem/ Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.08.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Cześć Emilko:D Dach (więźbę i pokrycie) mają nam zacząć robić 15 września i jeśli pogoda pozwoli mają skończyć w miesiąc:wave: A pyszności z działeczki... hmmm... dzisiaj na kolację jedliśmy sałatkę bułgarską z własnych pomidorów:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.08.2010 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Edytka, nasz projekt to S5 z pracowni S&O Projekt z nieznacznymi tylko zmianami wizualnymi (np. dach troszkę inaczej będzie wyglądał) ale konstrukcyjnie prawie wszystko było zmieniane:rolleyes::rolleyes: Dzieki Kochana ..... super domek bedzie ...... dachu troche masz , u mnie 312 m2 i podobno skomplikowany ..... zobaczymy jak zrobia ... denerwuje sie troche .... wiezba ma byc robiona od czwartku , ale u mnie jeszcze tyle roboty , ze nie wiem kiedy Oni sie z tym wszystkim wyrobia . Dzisiaj jeszcze dowiedzialam sie , ze jest problem z polozeniem klinkieru na komin od kominka ..... W projekcie klinkier nie byl przewidziany tylko plyty wielowarstwowe wiec jak chlopaki wylewali fundament to oczywiscie zgodny z projektem ... teraz w zwiazku z moimi pomyslami klinkierowymi .... byc moze trzeba bedzie zrobic dodatkowy cokol wokol komina ( na zewnatrz domu przy fundamentach ) W czwartek Kierownik z Majstrem maja obradowac na ten temat .... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 25.08.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Halo jestem, co prawda w pracy, ale mam dostęp do netu. Niestety strop jeszcze nie zalany. Dopiero w pt-sob. Zaszalowali nam schodki juz, podobno,aczkolwiek nie widzialam. A u Was? Zalaliście juz? Pozdrawiamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.08.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Hej Ania:)Ja też w pracy;)Właśnie, podejrzewam, podjeżdża gruszka do nas... Tak więc za jakieś 3 godz. powinno być zalane:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.08.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Gratuluję stropu:wave:Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.08.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Super, to już masz sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.08.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Yuka Siostro ma. Co teraz robię? Ano tańczę :wiggle:.Z radości, STROP JUŻ MASZ Ps. Czekam na foty. Tak sobie przejrzałam Twój dziennik ( kolejny raz, bo napatrzeć się nie mogę. Twoje kwiaty mnie uspokajają ) i doszłam do następujących wniosków : 1) ściany masz równiutkie i schludne, że na moje patrzeć nie mogę. 2) Dzieci , pikne 3) Ty to byś chyba suchy patyk w ziemię wetknęła, ze dwa razy podlała i urośnie. I jeszcze zakwitnie 4) w związku z pkt. ,3 jak już do mnie przyjedziesz w lipcu to okien myć nie pozwolę ( ewentualnie na studenta popatrzeć możesz ) KOBIETO TY KRZACZORY BĘDZIESZ MI SADZIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 28.08.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Witaj Yuka wszystkie projekty tego biura sa przemyslane i bardzo ladne , a w wybranym przez Ciebie szczegolnie mi sie podoba rozklad wnetrza .Ja choruje na s01,ale obawiam sie kosztow dachu ,jego skomplikowanej formy i wielkosci ,toz to 380m ,czy u Ciebie tez jest taki duzy ten dach?Napisz mi na pw, jesli mozesz ,na ile Ci go wycenili ,bo obawiam sie ze jego koszt mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.08.2010 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Gratuluję stropu:wave: Pozdrawiam:) Dziękuję Olu Bardzo się cieszę i również pozdrawiam Super, to już masz sufit Hej Emilko A no, mam:cool: i już planuję jak go wykończyć Buźka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.08.2010 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Yuka Siostro ma. Co teraz robię? Ano tańczę :wiggle:.Z radości, STROP JUŻ MASZ Ps. Czekam na foty. Tak sobie przejrzałam Twój dziennik ( kolejny raz, bo napatrzeć się nie mogę. Twoje kwiaty mnie uspokajają ) i doszłam do następujących wniosków : 1) ściany masz równiutkie i schludne, że na moje patrzeć nie mogę. 2) Dzieci , pikne 3) Ty to byś chyba suchy patyk w ziemię wetknęła, ze dwa razy podlała i urośnie. I jeszcze zakwitnie 4) w związku z pkt. ,3 jak już do mnie przyjedziesz w lipcu to okien myć nie pozwolę ( ewentualnie na studenta popatrzeć możesz ) KOBIETO TY KRZACZORY BĘDZIESZ MI SADZIĆ Anusia, no co ja mam Ci napisać, normalnie ajlowiu A za takiego posta, to ja nie tylko krzczory będę Ci sadzić, ale jeszcze specjalnie dla Cię coś wyhoduję (w sensie jakiegoś patyka w ziemię wsadzę i ze dwa razy podleję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.08.2010 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Witaj Yuka wszystkie projekty tego biura sa przemyslane i bardzo ladne , a w wybranym przez Ciebie szczegolnie mi sie podoba rozklad wnetrza .Ja choruje na s01,ale obawiam sie kosztow dachu ,jego skomplikowanej formy i wielkosci ,toz to 380m ,czy u Ciebie tez jest taki duzy ten dach?Napisz mi na pw, jesli mozesz ,na ile Ci go wycenili ,bo obawiam sie ze jego koszt mnie zabije Witaj Vze w moim dzienniczku:D Rozkład wnętrza też nam się spodobał, praktycznie w układzie nie robiliśmy zmian (niewielkie na poddaszu, ale to wyniknęło ze zmiany technologii budowy). Nasz dach też ma 380 m, tylko u nas jest jeszcze 11 okien dachowych:eek::eek: Koszt dachu wysyłam na pw:) S01 bardzo podobny do naszego, zwłaszcza w obrysie i kształcie dachu;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.08.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Yuka :D Ja Ciem tyż ajloviu. A już za tego patyka suchego i ze dwa razy dla mnie podlanego .... to już uwielbiaju ja Ciebia:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.08.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Wracam z dzienniczka i nasuwa mi się jedno pytanie : CO Z ALEJĄ GWIAZD???? Są jakieś nowe łapki? Wszak beton był lany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 29.08.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Wpadlam sie przywitac i podziekowac:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts