Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Siostra Yuka .... albo to moja galopujaca skleroza ( z racji wieku wiesz nasila sie ;) ) , albo to przesilenie wiosenne ( w lecie ) , ale jakos umknela mi nazwa Twojego projektu domku .... ale sie ocknelam nie ?! ;)..... Wiem , ze jest piekny i domek duzy ma byc ..... tylko ta nazwa mi umknela ....... :wave:.......

Buzka :stereo:

Edytka, nasz projekt to S5 z pracowni S&O Projekt z nieznacznymi tylko zmianami wizualnymi (np. dach troszkę inaczej będzie wyglądał) ale konstrukcyjnie prawie wszystko było zmieniane:rolleyes::rolleyes::rolleyes:;)

Dzieki Kochana ..... :wiggle: super domek bedzie ...... dachu troche masz , u mnie 312 m2 i podobno skomplikowany ..... zobaczymy jak zrobia ... denerwuje sie troche .... wiezba ma byc robiona od czwartku , ale u mnie jeszcze tyle roboty , ze nie wiem kiedy Oni sie z tym wszystkim wyrobia . Dzisiaj jeszcze dowiedzialam sie , ze jest problem z polozeniem klinkieru na komin od kominka ..... W projekcie klinkier nie byl przewidziany tylko plyty wielowarstwowe wiec jak chlopaki wylewali fundament to oczywiscie zgodny z projektem ... teraz w zwiazku z moimi pomyslami klinkierowymi .... byc moze trzeba bedzie zrobic dodatkowy cokol wokol komina ( na zewnatrz domu przy fundamentach ) W czwartek Kierownik z Majstrem maja obradowac na ten temat ....

Buziaki ;)

Yuka

Siostro ma. :) Co teraz robię? Ano tańczę :wave: :wiggle::wiggle:.Z radości, STROP JUŻ MASZ :wiggle:

Ps. Czekam na foty.

Tak sobie przejrzałam Twój dziennik ( kolejny raz, bo napatrzeć się nie mogę. Twoje kwiaty mnie uspokajają :) ) i doszłam do następujących wniosków :

1) ściany masz równiutkie i schludne, że na moje patrzeć nie mogę.:)

2) Dzieci , pikne

3) Ty to byś chyba suchy patyk w ziemię wetknęła, ze dwa razy podlała i urośnie. I jeszcze zakwitnie :eek:

4) w związku z pkt. ,3 jak już do mnie przyjedziesz w lipcu to okien myć nie pozwolę ( ewentualnie na studenta popatrzeć możesz ) KOBIETO TY KRZACZORY BĘDZIESZ MI SADZIĆ :wiggle:

Witaj Yuka

wszystkie projekty tego biura sa przemyslane i bardzo ladne , a w wybranym przez Ciebie szczegolnie mi sie podoba rozklad wnetrza .Ja choruje na s01,ale obawiam sie kosztow dachu ,jego skomplikowanej formy i wielkosci ,toz to 380m ,czy u Ciebie tez jest taki duzy ten dach?Napisz mi na pw, jesli mozesz ,na ile Ci go wycenili ,bo obawiam sie ze jego koszt mnie zabije

Yuka

Siostro ma. :) Co teraz robię? Ano tańczę :wave: :wiggle::wiggle:.Z radości, STROP JUŻ MASZ :wiggle:

Ps. Czekam na foty.

Tak sobie przejrzałam Twój dziennik ( kolejny raz, bo napatrzeć się nie mogę. Twoje kwiaty mnie uspokajają :) ) i doszłam do następujących wniosków :

1) ściany masz równiutkie i schludne, że na moje patrzeć nie mogę.:)

2) Dzieci , pikne

3) Ty to byś chyba suchy patyk w ziemię wetknęła, ze dwa razy podlała i urośnie. I jeszcze zakwitnie :eek:

4) w związku z pkt. ,3 jak już do mnie przyjedziesz w lipcu to okien myć nie pozwolę ( ewentualnie na studenta popatrzeć możesz ) KOBIETO TY KRZACZORY BĘDZIESZ MI SADZIĆ :wiggle:

Anusia, no co ja mam Ci napisać:???:, normalnie ajlowiu:hug:

A za takiego posta, to ja nie tylko krzczory będę Ci sadzić, ale jeszcze specjalnie dla Cię coś wyhoduję (w sensie jakiegoś patyka w ziemię wsadzę i ze dwa razy podleję;))

Witaj Yuka

wszystkie projekty tego biura sa przemyslane i bardzo ladne , a w wybranym przez Ciebie szczegolnie mi sie podoba rozklad wnetrza .Ja choruje na s01,ale obawiam sie kosztow dachu ,jego skomplikowanej formy i wielkosci ,toz to 380m ,czy u Ciebie tez jest taki duzy ten dach?Napisz mi na pw, jesli mozesz ,na ile Ci go wycenili ,bo obawiam sie ze jego koszt mnie zabije

Witaj Vze w moim dzienniczku:D

Rozkład wnętrza też nam się spodobał, praktycznie w układzie nie robiliśmy zmian (niewielkie na poddaszu, ale to wyniknęło ze zmiany technologii budowy). Nasz dach też ma 380 m, tylko u nas jest jeszcze 11 okien dachowych:eek::eek::eek: Koszt dachu wysyłam na pw:)

S01 bardzo podobny do naszego, zwłaszcza w obrysie i kształcie dachu;)

Pozdrawiam