Karollinka 29.08.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witaj Yuka:) wpadłam do Ciebie za dziewczynami i dziwię sie sobie że tak późno,, podczytuje Wasze poczynania budowlane ale teraz jeśli pozwolisz bede częstszym gościem:) domek pieknie rośnie a córcia jak Laleczka, chyba jest w podobnym wieku do mojej Małej. miłej niedzieli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.08.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Wracam z dzienniczka i nasuwa mi się jedno pytanie : CO Z ALEJĄ GWIAZD???? Są jakieś nowe łapki? Wszak beton był lany. Łapki tym razem w tarasie odciśnięte;) Buziaki kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.08.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Wpadlam sie przywitac i podziekowac:hug: Trzymam kciuki za Twoją realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.08.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witaj Yuka:) wpadłam do Ciebie za dziewczynami i dziwię sie sobie że tak późno,, podczytuje Wasze poczynania budowlane ale teraz jeśli pozwolisz bede częstszym gościem:) domek pieknie rośnie a córcia jak Laleczka, chyba jest w podobnym wieku do mojej Małej. miłej niedzieli;) Karollinka Naprawdę pierwszy raz u mnie:eek:??? To skąd ja Cię znam?? Wpadaj kochana tak często jak chcesz:wiggle::wiggle: A córcia to trzylatek, od środy idziemy do przedszkola:rolleyes: Nie wiem jak ja to przeżyję.... Ze starszą jakoś tak się nie stresowałam:rolleyes::rolleyes: Pozdrawiam:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 29.08.2010 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witaj yuka:) Przedszkolem się nie przejmuj. Podstawą jest pozytywne nastawienie. Córcia musi mieć czas na adaptację i pewnie wiesz, nie możesz pokazać że się denerwujesz, będzie jej o wiele łatwiej. I jeszcze jedno im krótsze poranne rozstania tym szybciej dziecko przestaje płakać. Wiem to z codziennego doświadczenia - ponad 20-letniego:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 30.08.2010 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Wdeplam na kawke , a tu wszyscy spia ,to ja tak cichutko, aby nie obudzic , tylko pozamiatam:razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.08.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witaj yuka:) Przedszkolem się nie przejmuj. Podstawą jest pozytywne nastawienie. Córcia musi mieć czas na adaptację i pewnie wiesz, nie możesz pokazać że się denerwujesz, będzie jej o wiele łatwiej. I jeszcze jedno im krótsze poranne rozstania tym szybciej dziecko przestaje płakać. Wiem to z codziennego doświadczenia - ponad 20-letniego:) Pozdrawiam Dzięki Joluś, niby wszystko wiem, córcia baaardzo pozytywnie nastawiona, nie może się tej środy doczekać... Tylko jak byłam z nią kilka razy w ciągu dni otwartych to cały czas przestała obok mnie, obserwowałą, ale do zabawy się nie włączyła:no: chociaż po wyjściu mówiła, że było super i chce jeszcze iść. A z tym, żeby jak najkrócej trwało pożegnanie i takie tam... to ja niby wszystko wiem, (w teorii jestem mistrzem;), ciekawe jak wyjdzie w praktyce:cool: Dzięki za otuchę "fachowca":D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.08.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Wdeplam na kawke , a tu wszyscy spia ,to ja tak cichutko, aby nie obudzic , tylko pozamiatam:razz: Vze, a co Ty o tak nieprzyzwoitej godzinie:eek:, ja wtedy:sleep::sleep: a tu już kawka:rolleyes: Przespałam sprawę... A teraz już pozamiatane:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzień doberek na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.08.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witanko Atija Jak tam Twoje tynki? Biegnę do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Co tam tynki, ja szampana piję. Bo mi przypomniałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 :wiggle: Strop opity wzorcowo, jak widać na załączonym do dziennika obrazku. Brawo OGNICHO było i jeszcze muza na żywo:). Fajnie jak ma się taką sympatyczną rodzinkę. Prawie jak Siostry z fm...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.08.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Z Siostrami z fm też musimy taką imprę zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.08.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Ania, a Ty rano jutro nie wstajesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 a nie Szefuncio dzwonił. ze mamy niezapowiedziany dzień wolnego. To sobie latam po fm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.08.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 A to wszystko jasne:) Wiesz, zaklepaliśmy dzisiaj tynki:wiggle::wiggle: I umówiłam się na pomiar okien:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Yuuupi To kiedy przeprowadzka?jakie tynki robicie ? jakie okna ? drewno,? pvc? jaki kolor? szczegóły proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.08.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Przeprowadzka jakoś tak za rok o tej porze (mnie marzy się na rocznicę ślubu:) ale chyba nierealne) Tynki cem-wapienne, a okna PVC w kolorze orzech:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 No popatrz, tynki cem - wap i okna orzechowe.... jakoś znajomo brzmi. Życzę z całego serca przeprowadzki w terminie jaki sobie wymarzyłaś. Kto ma napisane : jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć , że się uda. ? No kto ? Wierzymy i będzie tak jak chcesz i już i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.08.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzięki kochana:hug::hug: A znajomo brzmi;) No przecież często w rodzinie są takie same gusta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts