Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Yuka:)

wpadłam do Ciebie za dziewczynami i dziwię sie sobie że tak późno,:rolleyes:, podczytuje Wasze poczynania budowlane ale teraz jeśli pozwolisz bede częstszym gościem:)

domek pieknie rośnie a córcia jak Laleczka, chyba jest w podobnym wieku do mojej Małej.

miłej niedzieli;)

:welcome: Karollinka:hug:

Naprawdę pierwszy raz u mnie:eek:??? To skąd ja Cię znam??:cool:

Wpadaj kochana tak często jak chcesz:wiggle::wiggle::wiggle:

A córcia to trzylatek, od środy idziemy do przedszkola:rolleyes: Nie wiem jak ja to przeżyję.... Ze starszą jakoś tak się nie stresowałam:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Pozdrawiam:D:D:D

Witaj yuka:)

Przedszkolem się nie przejmuj. Podstawą jest pozytywne nastawienie. Córcia musi mieć czas na adaptację i pewnie wiesz, nie możesz pokazać że się denerwujesz, będzie jej o wiele łatwiej. I jeszcze jedno im krótsze poranne rozstania tym szybciej dziecko przestaje płakać. Wiem to z codziennego doświadczenia - ponad 20-letniego:)

Pozdrawiam :)

Witaj yuka:)

Przedszkolem się nie przejmuj. Podstawą jest pozytywne nastawienie. Córcia musi mieć czas na adaptację i pewnie wiesz, nie możesz pokazać że się denerwujesz, będzie jej o wiele łatwiej. I jeszcze jedno im krótsze poranne rozstania tym szybciej dziecko przestaje płakać. Wiem to z codziennego doświadczenia - ponad 20-letniego:)

Pozdrawiam :)

Dzięki Joluś, niby wszystko wiem, córcia baaardzo pozytywnie nastawiona, nie może się tej środy doczekać... Tylko jak byłam z nią kilka razy w ciągu dni otwartych to cały czas przestała obok mnie, obserwowałą, ale do zabawy się nie włączyła:no: chociaż po wyjściu mówiła, że było super i chce jeszcze iść:eek:.

A z tym, żeby jak najkrócej trwało pożegnanie i takie tam... to ja niby wszystko wiem, (w teorii jestem mistrzem;), ciekawe jak wyjdzie w praktyce:cool:

Dzięki za otuchę "fachowca":D:D:D