Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka Vze:D

Fotki będą, bo zaczyna wszystko nabierać tempa:D

Od czwartku ma nam Teść stawiać ścianki działowe, potem PM wchodzi na poddasze, potem dachowiec.... Już nie mogę się doczekać

A czy Ty mieszkasz w Polsce, czy za Wielką wWodą?? Bo te godziny Twojej bytności na forum jakieś takie nieludzkie;)

No tak ,siedze sobie w wielkim jablku i marze o wiejskich ,swojskich klimatach:)Wiesz tak sobie mysle , jak nic nie wyjdzie z naszych przerobek(duzy koszt) to zdecydujemy sie na S5. Dach bardzo duzy i skomplikowany, w obu taki sam ,wiec czemu nie postawic wyzsze mury ;)Po naszych zmianach w S1 uzyskamy tez ponad 200m ,wiec...:bash: jest nad czym myslec ,sprawe komplikuje nie co rozklad ,bo my troszke nietypowo chcemy sie zadomowic i wiecej intymnosci poszukujemy w strefie nocnej.Nasza rodzinka jest 3 pokoleniowa,5 osobowa i tym bardziej ciezko sie ulokowac .Widze to tak , kuchnia ,pokoj dzienny i jadalnia jako czesc wspolna ,a w nocnej chcialabym 3 niezalezne (moga byc 4)pokoje z lazienkami...no i mam problem

No tak ,siedze sobie w wielkim jablku i marze o wiejskich ,swojskich klimatach:)Wiesz tak sobie mysle , jak nic nie wyjdzie z naszych przerobek(duzy koszt) to zdecydujemy sie na S5. Dach bardzo duzy i skomplikowany, w obu taki sam ,wiec czemu nie postawic wyzsze mury ;)Po naszych zmianach w S1 uzyskamy tez ponad 200m ,wiec...:bash: jest nad czym myslec ,sprawe komplikuje nie co rozklad ,bo my troszke nietypowo chcemy sie zadomowic i wiecej intymnosci poszukujemy w strefie nocnej.Nasza rodzinka jest 3 pokoleniowa,5 osobowa i tym bardziej ciezko sie ulokowac .Widze to tak , kuchnia ,pokoj dzienny i jadalnia jako czesc wspolna ,a w nocnej chcialabym 3 niezalezne (moga byc 4)pokoje z lazienkami...no i mam problem

Cześć Vze:D

Myśmy troszkę;) przerobili górę i wyszły nam 3 spore pokoje (po podłodze ok. 40, 36 i 24m) i dodatkowo łazienka też całkiem spora. Te 2 większe pokoje to będą pokoje moich córek, w każdym z nich zrobimy garderobę. No i na dole nasza sypialnia z łazienką i garderobą i gabinet. My zmniejszyliśmy trochę ten dom, tzn jedno skrzydło, to gdzie jest sypialnia nasza zmniejszyliśmy o 80cm (ponieważ pokój na górze wychodził ogromny) w ten sposób oba skrzydła mają te same wymiary.

Wracam z dzienniczka. Widzę , że pomieszczenia pięknie się wyłaniają. :wiggle:

A róża - cuuudo. jak Ty to robisz , że tak pięknie kwitnie??

Powiem Ci na ucho;)

Wsadziłam ją w kompost, a potem kilka razy podlałam gnojówką z pokrzyw:D Powiem Ci tylko, że Chanel no5 to to nie jest, ale efekt...;) chyba zachęca, żeby się poświęcić;););)

Powiem Ci na ucho;)

Wsadziłam ją w kompost, a potem kilka razy podlałam gnojówką z pokrzyw:D Powiem Ci tylko, że Chanel no5 to to nie jest, ale efekt...;) chyba zachęca, żeby się poświęcić;););)

Efekt cudowny ,no prosze Ty to masz reke do roslinek ,i w domku prace do przodu .Super ,po malu zaczynam sie czuc u Ciebie troszke jak u siebie :wiggle: ,a wachac pokrzywowa gnojowke to lepsza frajda niz te chanelke:)

cześć Yuka ogrodniczka:) różami to i ja się zachwycam, u mnie koło domku będą na honorowym miejscu, wogóle już mam dużo pomysłów na ogród ale nie mogę zmobilizować męża co by mi działke uporządkował, niedługo bedzie miał urlop więc obiecał że się tym zajmie.

Poza tym co słychać, jak mala przedszkolanka?

Efekt cudowny ,no prosze Ty to masz reke do roslinek ,i w domku prace do przodu .Super ,po malu zaczynam sie czuc u Ciebie troszke jak u siebie :wiggle: ,a wachac pokrzywowa gnojowke to lepsza frajda niz te chanelke:)

Bardzo mi miło, że czujesz się jak u siebie:wiggle::wiggle::wiggle: Wiesz co, wracając jeszcze do projektu "naszego";) gybym wiedziała to wszystko co wiem o nim teraz pewnie zdecydowałabym się na projekt indywidualny. To taka luźna dygresja;)

A szczerze mówiąc za przysłowiową chanelką też nie przepadam, gustuję w trochę innych zapachach (ale jak mam tylko wybór pokrzywkówka albo chanel to się poświęcę i wybiorę.................... chanel:lol2::lol2::lol2:)

cześć Yuka ogrodniczka:) różami to i ja się zachwycam, u mnie koło domku będą na honorowym miejscu, wogóle już mam dużo pomysłów na ogród ale nie mogę zmobilizować męża co by mi działke uporządkował, niedługo bedzie miał urlop więc obiecał że się tym zajmie.

Poza tym co słychać, jak mala przedszkolanka?

Przedszkolanka zachwycona przedszkolem:) Czasami tylko rano o tym troszkę zapomina i muszę jej przypomnieć jak to dnia poprzedniego było fajnie i jest ok:cool: Tylko coś mi gorączkować zaczęła wczoraj i skarży się na brzuszek.... Dzisiaj poszła do przedszkola, prosiłam Panie, by zwracały na nią uwagę, niby wszystko ok, ale.... no nic, obserwuję:) Mam nadzieję, że nie rozchoruje się już na starcie:rolleyes: