Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja znowu gapie się na Twoje piękne roślinki... Moje nawet w doniczkach szybko usychają:cry: Może dlatego mam ich w domu niewiele - właściwie chyba tylko takie które u mnie potrafiły się przystosować na skrajnie odmiennie warunki - albo ciągle podlewam, albo jest pustynia... może w domu (czytaj: w ogrodzie) lepiej mi wyjdzie??

Co do zabawek mężowych...mój ciągle chce się czymś bawić...:lol:

A ja znowu gapie się na Twoje piękne roślinki... Moje nawet w doniczkach szybko usychają:cry: Może dlatego mam ich w domu niewiele - właściwie chyba tylko takie które u mnie potrafiły się przystosować na skrajnie odmiennie warunki - albo ciągle podlewam, albo jest pustynia... może w domu (czytaj: w ogrodzie) lepiej mi wyjdzie??

Co do zabawek mężowych...mój ciągle chce się czymś bawić...:lol:

Hej Emiluś:)

U mnie roślinki w doniczkach też marnie rosną i to z tych samych powodów;) albo mają za mokro, zwłaszcza te, które powinny mieć sucho, albo mają za sucho wszystkie pozostałe;) Poza tym w mieszkaniu nie mam miejsca na roślinki....:(

Co do zabawek, to naprawdę z mojego m. co jakiś czas wychodzi taki gadżeciarz, na szczęście nie są to ani wypasione samochody, ani zegarki, ani nieziemskie telefony:rolleyes:

Zapowiadałyśmy z Atijką imprezkę w sobotę a tu cisza, nie? W następny weekend już się poprawimy a dzisiaj rano

http://i41.tinypic.com/4l6e00.jpg

Proszę się częstować:D:D:D