atija 13.09.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Poczekam , aż się poddasze wybuduje. Przecież to już niedługo Ewentualnie zrób zdjęcie zmienionego projektu cyfrówką i wrzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.09.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Ścianki na poddaszu będziemy robić z płyt G-K więc to dopiero po wylewkach;)Ale mam nadzieję, że już niedługo:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.09.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Niedługo , niedługo ani się obejrzysz A teraz mówię grzecznie Dobranoc, bo już późno ( dla mnie oczywiście i tylko w tygodniu, weekendowa pora to dopiero byśmy zaczynały bal:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.09.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Dobranoc w takim razie:goodnight: Śpij dobrze:sleep::sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.09.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Heellooołłł naprawdę to coś wygląda jak beton Fajnie , że działacie. Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.09.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Heeej:D Dzisiaj rano byłam i widziałam "na żywo" wiercenie (bo wcześniej tylko m. zdjęcia mi pokazał) Robi wrażenie:yes::yes: (do tego stopnia, że m. chciałby sobie kupić taki sprzęcik;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.09.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Ech... mężczyźni i ich zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.09.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 ....i ich marzenia o zabawkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.09.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 hellooołłł Siostro Czyżbyś bawiła się z mężem?? :cool: .... jego zabawkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 19.09.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 A ja znowu gapie się na Twoje piękne roślinki... Moje nawet w doniczkach szybko usychają Może dlatego mam ich w domu niewiele - właściwie chyba tylko takie które u mnie potrafiły się przystosować na skrajnie odmiennie warunki - albo ciągle podlewam, albo jest pustynia... może w domu (czytaj: w ogrodzie) lepiej mi wyjdzie?? Co do zabawek mężowych...mój ciągle chce się czymś bawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.09.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 czeee, co słychać ?jak minął wekkend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 hellooołłł Siostro Czyżbyś bawiła się z mężem?? :cool: .... jego zabawkami?? :p:p:cool::cool: Kochana byłam na wyjeździe całoweekendowym u siostry ciotecznej, wiesz której;) Fajnie było (i muza na żywo też naturalnie była;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 A ja znowu gapie się na Twoje piękne roślinki... Moje nawet w doniczkach szybko usychają Może dlatego mam ich w domu niewiele - właściwie chyba tylko takie które u mnie potrafiły się przystosować na skrajnie odmiennie warunki - albo ciągle podlewam, albo jest pustynia... może w domu (czytaj: w ogrodzie) lepiej mi wyjdzie?? Co do zabawek mężowych...mój ciągle chce się czymś bawić... Hej Emiluś U mnie roślinki w doniczkach też marnie rosną i to z tych samych powodów;) albo mają za mokro, zwłaszcza te, które powinny mieć sucho, albo mają za sucho wszystkie pozostałe;) Poza tym w mieszkaniu nie mam miejsca na roślinki.... Co do zabawek, to naprawdę z mojego m. co jakiś czas wychodzi taki gadżeciarz, na szczęście nie są to ani wypasione samochody, ani zegarki, ani nieziemskie telefony:rolleyes: Zapowiadałyśmy z Atijką imprezkę w sobotę a tu cisza, nie? W następny weekend już się poprawimy a dzisiaj rano http://i41.tinypic.com/4l6e00.jpg Proszę się częstować:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 czeee, co słychać ? jak minął wekkend? Cześć Karolinka:D:D Ano weekend minął fajnie;) Świętowaliśmy rocznicę ślubu pewnych takich cudownych ludzi:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.09.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Yuka Siostro Jak świętowałaś to Ci wybaczam te samotne wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ulżyło mi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.09.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Byłam dziś na zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 I co kupiłaś? Chwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.09.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Pewnie , że się chwalę , ale w dzienniku. Bo teraz tylko takie zakupy mnie rajcują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Już byłam, wyczytałam:D:D:D i cieszę się razem z Tobą:D:D i nie mogę się doczekać, kiedy u mnie się ruszy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts