atija 20.09.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ruszy , ruszy a co tak cicho w dzienniku?Przywołuję Siostrę do porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Tak jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.09.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Kawusia pyszna - choć ja rekreacyjnie chyba ja spróbuję przed spaniem A w zakupach i ja się lubuję... Ostatnio też jakoś łatwo mi się pieniążki wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.09.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Hejka:) Ja na razie szykuję grubszą kasę na tynki, wylewki, ocieplenie....a, okna i brama garażowa jeszcze:DNo i największy ból (finansowy) to dach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.09.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Dobry dzień na wieczór Widzę , że lekcje odrobione , dziennik uzupełniony. Brawo, grzeczna dziewczynka Posprzątane pięknie, ale wyświetla mi się tylko jedna fotka wnętrza ta od strony tarasu , z dechami w sypialni . Za to wrzosy widzę aż trzy, piękne są. Kaskę szykuj ale nie płacz, to wszystko Wasze i domek piękny.WARTO U nas to najwięcej wyszło za hydraulikę i ogrzewanie . Dobrze , że na raty płacone to jakby mniej boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.09.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Hej, hej:wiggle: Anuś, ja mam ustawione 20 postów na stronę, właśnie dlatego, że w dziennikach, gdzie dużo zdjęć było, zwłaszcza przy ostatnich wpisach zdjęcia mi się nie ładowały. Teraz nie mam takiego problemu:no::no: A co do kosztów, to hydraulika i ogrzewanie też..... szarpną nas po kieszeni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.09.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 ooo to trza pokombinować, ale już nie dzisiaj . Pranie stoi w pralce do powieszenia, gary w zlewie, do nastawienia, a ja na forum siedzę i nie mogę się oderwać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.09.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witam się wieczorną porą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.09.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Atijka, a jak zdrówko??Mariomili, witaj kochana, gdzie Ty się podziewałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.09.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Eeee ....tam Rum nie pomógł . Chyba trza zastosować drugą część Twojej rymowanki Dobra, idę do prania i garów , ot.... los kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.09.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 A wrócisz jeszcze? Czy drugą część rymowanki będziesz wcielać w życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.09.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Tiaaaa tylko skąd ja wezmę Krzysia jak do pracy pojechał? Widzisz , ani Janka , ani Krzysia i jaj ja mam być zdrowa ? :D Nie Siostrzyczko , już nie wracam. Chociaż jeszcze nigdzie nie poszłam Ale już idę, zrobić co jest do zrobienia i won spać , bo .....rano trzeba ...ble ble ble i takie tam Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.09.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Papatki kochana:bye::bye::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.09.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 no , kochaniutka . Gdzie Ty przepadłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.09.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Jestem, jestem, tylko wiesz: nic się nie dzieje, nananana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.09.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 :mad: Zdjęcia do dziennika wklejałam przez TinyPic i doopa blada.... WYŁĄCZYLI:o Przepraszają i blebleble:bash::bash: Muszę znaleźć jakiś inny program do przesyłania zdjęć:evil: Może mi ktoś coś sensownego polecić?? Please:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 23.09.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 jak zablokowali mi fotosika, to Picassa się musiałam nauczyć obsługiwać... W sumie dość prosty jest i darmowy i ilu to człowiek dodatkowych rzeczy przy budowie sie nauczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.09.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 yuka domek coraz piękniejszy!!!! pokoje na górze z tak dużymi oknami... moje marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.09.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 jak zablokowali mi fotosika, to Picassa się musiałam nauczyć obsługiwać... W sumie dość prosty jest i darmowy i ilu to człowiek dodatkowych rzeczy przy budowie sie nauczy... No właśnie budowa to jeden wielki poligon doświadczalny;) A Picasa to ten z google połączony, tak? Ale dzisiaj widzę zdjęcia już są a TinyPic jakby nigdy nic:rolleyes: nie krzyczy, że zdjęć mi nie odda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.09.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 yuka domek coraz piękniejszy!!!! pokoje na górze z tak dużymi oknami... moje marzenie... Cześć Martusia:) Dziewczyny będą miały super, nie?:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts