Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry dzień na wieczór :wiggle:

Widzę , że lekcje odrobione , dziennik uzupełniony. Brawo, grzeczna dziewczynka :wiggle:;)

Posprzątane pięknie, ale wyświetla mi się tylko jedna fotka wnętrza :( ta od strony tarasu , z dechami w sypialni .

Za to wrzosy widzę aż trzy, piękne są.

Kaskę szykuj ale nie płacz, to wszystko Wasze i domek piękny.WARTO

U nas to najwięcej wyszło za hydraulikę i ogrzewanie . Dobrze , że na raty płacone to jakby mniej boli ;)

Hej, hej:wiggle:

Anuś, ja mam ustawione 20 postów na stronę, właśnie dlatego, że w dziennikach, gdzie dużo zdjęć było, zwłaszcza przy ostatnich wpisach zdjęcia mi się nie ładowały. Teraz nie mam takiego problemu:no::no::no:

A co do kosztów, to hydraulika i ogrzewanie też..... szarpną nas po kieszeni:rolleyes:

Tiaaaa tylko skąd ja wezmę Krzysia jak do pracy pojechał?

Widzisz , ani Janka , ani Krzysia i jaj ja mam być zdrowa ? :D:D

Nie Siostrzyczko , już nie wracam. Chociaż jeszcze nigdzie nie poszłam ;)

Ale już idę, zrobić co jest do zrobienia i won spać , bo .....rano trzeba ...ble ble ble i takie tam :bye:

Do jutra :hug:

jak zablokowali mi fotosika, to Picassa się musiałam nauczyć obsługiwać... W sumie dość prosty jest :) i darmowy ;) i ilu to człowiek dodatkowych rzeczy przy budowie sie nauczy...;)

No właśnie budowa to jeden wielki poligon doświadczalny;)

A Picasa to ten z google połączony, tak? Ale dzisiaj widzę zdjęcia już są a TinyPic jakby nigdy nic:rolleyes: nie krzyczy, że zdjęć mi nie odda;)