Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć kochana:)

Nie uwierzysz, padało od rana, jak dotarliśmy na działkę to lało jak z cebra, a jak dotarła ekipa dachowców ok. 9.30 (tak, tak, dotarli:D) to przestało:rolleyes: Trochę podziałali (chociaż dziś dosyć krótko, do jakiejś 15.30) ale jak pojechałam dowieść im gwoździe i izolację to już spotkałam ich za bramą, a że nie miałam swojego klucza, to nie ufociłam nic:o

Ale są i to najważniejsze!!!!

Cześć, Yuczka :)

Ty mi tu gadu gadu - chwalisz moje postępy, a sama jak pięknie wyprowadziłaś chałupkę...! Cudeńko - piękny domek, cudny teren dookoła i super dach się szykuje - jestem pod wielkim wrażeniem! Już choćby tylko z więźbą, dom wygląda świetnie - aż się nie mogę doczekać na to, co będzie dalej. Najbardziej Wam jednak zazdroszczę ogródka, który już "się zrobił" . Wrzucaj fotki, to będę podziwiać.

Paa :)

Hej dziewczynki:) Jestem, jestem:)

Wiechy nie opijałam, bo jeszcze nie było:(:(:(

To co widać na fotce to tylko fragmencik (dodam, że najmniej skomplikowany) naszego daszku:(

Może do końca tygodnia więźba stanie w całości. Na dodatek nasi fachmani nas trochę w bambuczko robią, bo np. wczoraj pięęęękna pogoda była, a oni nie przyjechali:mad: Twierdzili, że samochód im się zepsuł;) Terefere:P Pewnie kończą jakąś robotę. Ale powiedzieliśmy, że w umowie jest zapis kiedy mają skończyć i jeśli nie dotrzymają terminu to niestety będzie podstawa do obcięcia wynagrodzenia:) Dzisiaj już byli:)