atija 25.09.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.09.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Cześć Anulka:DPadnięta dzisiaj jestem;) Zmykam pod prysznic i jak mi nie pomoże to do łóżeczka:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.09.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Byłam na wykopkach u rodziców. Padam na nie powiem co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.09.2010 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Zaczekaj chwilunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.09.2010 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Może być dzisiaj gin z tonikiem, czy tradycyjnie Jaśka wolisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.09.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Gina też lubię w zasadzie to nie lubię tylko słodkich win i likierów. Niestety wczoraj już poszłam spać ale... co się odwlecze to nie uciecze. Dziś z przyjemnością skosztuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.09.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Na niedzielny wieczór też dobre;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.09.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Dzień dobry poniedziałkowo Widziałam, ze drewno na więźbę przyjechało i jeśli dobrze pamiętam to dziś miało się zadziać na Twoim dachu?Tylko czy pogoda pozwoliła ? U mnie cały dzień leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.09.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Cześć kochana:)Nie uwierzysz, padało od rana, jak dotarliśmy na działkę to lało jak z cebra, a jak dotarła ekipa dachowców ok. 9.30 (tak, tak, dotarli:D) to przestało:rolleyes: Trochę podziałali (chociaż dziś dosyć krótko, do jakiejś 15.30) ale jak pojechałam dowieść im gwoździe i izolację to już spotkałam ich za bramą, a że nie miałam swojego klucza, to nie ufociłam nic:oAle są i to najważniejsze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.09.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 To super , że są. Teraz trzymam kciuki za pogodę i czekam na fotki . :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.09.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Trzymaj, trzymaj kciuki:D:D:D Bo prognozy niestety nie nastrajają optymistycznie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.09.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 :wiggle: Jak fajosko :wiggle: dalej trzymam kciuki, niech już przestanie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 28.09.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Cześć, Yuczka Ty mi tu gadu gadu - chwalisz moje postępy, a sama jak pięknie wyprowadziłaś chałupkę...! Cudeńko - piękny domek, cudny teren dookoła i super dach się szykuje - jestem pod wielkim wrażeniem! Już choćby tylko z więźbą, dom wygląda świetnie - aż się nie mogę doczekać na to, co będzie dalej. Najbardziej Wam jednak zazdroszczę ogródka, który już "się zrobił" . Wrzucaj fotki, to będę podziwiać. Paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.09.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 :oops:Och Lidzia, zawstydzasz mnie:oops: Zarówno więźby jak i ogrodu to dopiero zaczątki:wiggle::wiggle: ale miło mi, że Ci się podoba. Wpadaj i oglądaj:) Fotki będą, bo lubię się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.09.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 yuka, ale Wam to szybko idzie. Nie zadam Ci pytania kiedy prezeprowadzka, bo sama go nie znoszę, ale muszę przyznać, że powoli powinniście planować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.09.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 :lol2: Taaaaaa, przecież nic nie zrobione;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.10.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Cześć Yuka, I doczekała się nasza Yuka więźby, fajnie się chata prezentuje. Jeszcze tylko daszek i na głowe nie będzie kapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.10.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Yuka czy Ty tak opiłaś wiechę, że jeszcze dochodzisz do siebie???? Siostro ,gdzie Ty się podziewasz? . Na fotki czekam. I tęskno mi już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.10.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Hej dziewczynki:) Jestem, jestem:) Wiechy nie opijałam, bo jeszcze nie było:(:( To co widać na fotce to tylko fragmencik (dodam, że najmniej skomplikowany) naszego daszku:( Może do końca tygodnia więźba stanie w całości. Na dodatek nasi fachmani nas trochę w bambuczko robią, bo np. wczoraj pięęęękna pogoda była, a oni nie przyjechali:mad: Twierdzili, że samochód im się zepsuł Terefere:P Pewnie kończą jakąś robotę. Ale powiedzieliśmy, że w umowie jest zapis kiedy mają skończyć i jeśli nie dotrzymają terminu to niestety będzie podstawa do obcięcia wynagrodzenia:) Dzisiaj już byli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.10.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 No wszelki duch.... jesteś Siostro. Bo już mi smutno było. Dobre podejście do fachmanów. Nic ich tak nie motywuje jak groźba obcięcia wynagrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts