atija 09.10.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 oooo to lepiej już nie próbuj, bo Twój mąż będzie szukał winnych nieprzydatności żony ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.10.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 a to on mi te drinki robi:D Muszę mu chyba podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.10.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 To sio, mężowi dziękować. :D ja idę do swojego, hmmmm...śpi już.... budzić ? , nie budzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.10.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Budzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.10.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Cześć Ale dostałam przed chwilką super telefon!!!!! Zgadnijcie, co się u mnie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.10.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ??????????????????????????? No powiedz.!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.10.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Montują mi okna!!!:D:D:D:D:D :wave: :wiggle::wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.10.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Siostra Wczoraj już poszłam od kompa, ale za to dziś takie zdjęcia, noooo super.Więźba już jest i kominy i szczyty też i okna ....hurraaaa :wiggle: Bardzo się cieszę Twoją radością. Pamiętam jak sama podskakiwałam w pracy z niecierpliwości, żeby jechać zobaczyć jak montowali moje. Obiecaj, że zrobisz fotki całej chałupki z oczętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.10.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 już mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.10.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Wiecie, ten dzisiejszy wypadek.... to było w moich rodzinnych stronach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 12.10.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Hejka, luknij do privków i odkliknij jak możesz, bo faktycznie jak okienka są, to i tynki niebawem pewnie będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.10.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 hejka milek:)Już odklikam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 12.10.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Widzę, że z Ciebie też nocna marka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.10.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 No co ja zrobię, że rano wstawać nie lubię, za to w nocy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 13.10.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 To zupełnie tak jak ja Okienka super - jak ja bym już chciała być na tym etapie... ehh... Dzięki za privka - odskrobnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.10.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Hej Yuka, Ale super wygląda twoja willa :wiggle:Szybko działacie, fajnie że ocieplenie możecie sami zrobić, można na tym zaoszczędzić. Okna jak się nie mylę masz w kolorze złoty dąb lub zbliżony - obustronny?Masz już wybrany kolor elewacji? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.10.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Wiecie, ten dzisiejszy wypadek.... to było w moich rodzinnych stronach.... Tak bardzo mi przykro. Bardzo dobrze wiem co czują rodziny tych którzy zginęli. A dziś identyfikacja. To jest okropne przeżycie. Swego czasu też przez to przeszłam:( A domek prezentuje się przepięknie.Kiedy wchodzą dekarze? Moja budowa dziś mnie przygnębiła. Dotarło do mnie jaki ogrom prac przed nami. A sakiewka się kurczy niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.10.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 (edytowane) To zupełnie tak jak ja Okienka super - jak ja bym już chciała być na tym etapie... ehh... Dzięki za privka - odskrobnęłam Milek, nawet się nie obejrzysz, a będziesz na tym etapie:) Jeżeli murarz wejdzie na wiosnę, to wierz mi, 2m-ce i pora na dekarzy będzie Privka zaraz looknę Hej Yuka, Ale super wygląda twoja willa :wiggle:Szybko działacie, fajnie że ocieplenie możecie sami zrobić, można na tym zaoszczędzić. Okna jak się nie mylę masz w kolorze złoty dąb lub zbliżony - obustronny? Masz już wybrany kolor elewacji? Pozdrawiam Hejka Mariomili Wieki Cię u mnie nie było:no: Willa, taaaa:P Okna to orzech, kolor obustronny, a z elewacją to jeszcze do końca nie wiem:rolleyes: Myślę o jakiejś śmietance ze wstawkami z kamienia (szarego? grafitowego?) Ale to pieśń przyszłości, bo na razie tylko zaciągniemy klejem i niech osiada, niech popęka co ma popękać, a w przyszłym roku zrobimy kolorek. Na ociepleniu fakt oszczędności podwójne: po pierwsze teraz na robociźnie, po drugie potem (mam nadzieję) przy ogrzewaniu. M. stara się tak robić, żeby wyeliminować mostki... a ja to w ogóle mam hopla na punkcie energooszczędności;) Tak bardzo mi przykro. Bardzo dobrze wiem co czują rodziny tych którzy zginęli. A dziś identyfikacja. To jest okropne przeżycie. Swego czasu też przez to przeszłam:( A domek prezentuje się przepięknie.Kiedy wchodzą dekarze? Moja budowa dziś mnie przygnębiła. Dotarło do mnie jaki ogrom prac przed nami. A sakiewka się kurczy niemiłosiernie. Atijka, dekarze i cieśle to u mnie ta sama ekipa, nazywam ich panami dachowcami;) W zwiąku z tym jak tylko uporają się z więźbą to zaczynają kłaść folię, łaty, kontrłaty..... no i dachóweczkę Termin zakończenia prac mamy ustalony na 20 października, ale szans na wyrobienie się w terminie to ja nie widzę:no: A czym Ty się kobieto zamartwiasz??? Jesteście zdrowi, jesteście razem, to jest najważniejsze!!! Razem podołacie wszystkiemu!!! Sama dobrze wiesz, że pieniądze to nie wszystko. Głowa do góry:hug::hug: Edytowane 13 Października 2010 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 13.10.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Ja podobnie - chciałabym jak najlepiej ocieplić, żeby mostków nie było (choć z zachowaniem zdrowego rozsądku ) - zastanawiam się na przykład dość poważnie nad zasypaniem fundamentów (lub chociaż części - dajmy na to pod garażem...) piaskiem poliuretanowym, który oferuje Pigeon za free. Kilka osób zastosowało ten pomysł, ale nadal się waham. Co o tym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.10.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Rozumiem , że miało być Pieniądze to nie wszystko a pamiętasz polski film o tym tytule? Tam w jedne scenie był slogan na ścianie. Piniondze to nie wszystko, ale wszystko bez piniendzy to jest h....j Dobrze, że Ciebie mam. Po moim dołku nie ma śladu :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts