milek1719500956 14.10.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 I w drugą też wkurza mnie, że ciągle muszę coś kasować - beznadzieja z tym śmiesznym limitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.10.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Musisz duuuużo dostawać privów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.10.2010 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Edytka, witaj:hug: Widzę, że wróciłaś z dalekiej podróży;):yes: Nie zostawiaj już nas na tak długo, ok? Hejka Kochana http://emotikona.pl/emotikony/pic/0sarcastic.gif Nie leniuchowalam ........ kiedy mnie nie bylo .... udalo mi sie zalatwic kilka spraw ( min. okna i drzwi do domku ) jestem na finiszu dogadywania spraw finansowych z wykonawcami odnosnie poprawek ( kanalow ogrzewania ..... a raczej ich wyburzania http://emotikona.pl/emotikony/pic/0suicide.gif) maja podpisac oswiadczenie w sobote , a po niedzieli przystapic do DEMOLKI .........http://emotikona.pl/emotikony/pic/037.gif Buziaki przesylam ...... i biegne lukac co nowego u Ciebie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.10.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Yuczko, ależ pedzicie z tą budową Tempo niesamowite - jednocześnie dach, okna, ocieplenie ... Chyba się na wiosnę wprowadzicie, jak takie tempo będzie nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Edytko, wiem, że działałaś cały czas. Super, że wreszcie udało Ci się dogadać z wykonawcami:D (skąd masz takie emotki fajne??) Monia, idzie szybko, bo chcemy maksymalnie wykorzystać pogodę A przeprowadzka na wiosnę? Raczej nie damy rady... Chociaż ja chciałabym tak zrobić sobie (i mężowi;)) prezent na rocznicę ślubu... Ale jak uda się zgodnie z planami, czyli w drugiej połowie wakacji, też będzie super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Hellooołłl:D Wczoraj poszłam spać, a dziś mam whisky , pepsi , lód i cytrynę i jest piątek. Lecę oglądać nowe foty:D Edytka , ja też chcę takie mordki fajne. Skąd masz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Hellooołłl:D Wczoraj poszłam spać, a dziś mam whisky , pepsi , lód i cytrynę i jest piątek. To tak jak u mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Już jezzdem Foty dwie, ale za to jakie widoki. Widać , że praca wre. Jak sobie przypomnę swoją radochę jak u mnie tak się działo to....:wiggle: Też czujesz takie podekscytowanie jakby mrówki pod skórą chodziły? Lecisz każdego dnia zobaczyć co nowego przybyło?... Lecisz... jak tylko możesz.... każdy leci :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 No jak nie, jak tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 To tak jak u mnie;) Jak nic uzależnienie Że od forum będzie to się spodziewałam, ale o alkoholizmie nic nie było. Nikt nie ostrzegał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 A ja jeszcze muszę bigos ugotować.... Chyba że jutro rano.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 No wiesz co ?.... Nie musiałaś o tym bigosie mi przypominać... no naprawdę ... Chodzi za mną od tygodnia i jakoś nie mogę się zebrać , żeby go upichcić. A na samą myśl dostaję ślinotoku. Ale masz rację, zostaw to na rano. Teraz można lepiej wykorzystać czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Wiesz, najłatwiej będzie mi podwieźć na działkę i ew. podgrzać...Tydzień temu robiłam takie pulpety w sosie porowo-marchewkowym;) Pychota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 To przepis poproszę, bo ja noga z gotowania jestem. I jeśli danie jest jednogarnkowe i łatwe do podgrzania to ja kcem go umnieć zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Atijka, robisz pulpeciki z mięsa mielonego (ok. 1kg, bo ja robię na całą rodzinę np. na sobotę na działkę), dodajesz kaszy manny (ok 1 szkl.) i sparzoną poszatkowaną kapustę (mniej więcej 1/4 sporej główki lub 1/2 mniejszej) Oczywiście doprawiasz do smaku (ja daję pieprz i wegetę), smażysz z tego malutkie kotleciki. W tzw "międzyczasie", np. jak sparza się kapusta, robisz sos (potrawkę): 2 pory pokrojone w półkrążki i kilka marchewek startych na tarce dusisz na oleju z wegetą, podlewasz wodą, wrzucasz do tego usmażone pulpeciki, trochę koncentratu pomidorowego. Jak jest trochę "wodniste" to zaciągasz mąką.... Cyba wszystko. Konsystencję ma to mieć właśnie bigosu. Chyba to wszystko.... Bo wiesz, ja bardzo rzadko korzystam z przepisów, raczej tak z pamięci gotuję... i zawsze coś unowocześniam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Dzięki Siostro Ja jak coś gotuję, to tez kombinuję po swojemu, zawsze coś zmieniam. Nawet czasami wychodzi mi coś dobrego . A jak za jakiś czas chcę ugotować to samo to za cholerę mi nie wyjdzie , bo nie pamiętam co unowocześniłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Mamy więcej wspólnego niż przypuszczałam;)Nawet szklaneczkę pustą w tym samym czasie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 :D Moja już naprawiona Rzeczywiście mamy wiele wspólnego. mam wrażenie, że znam Cię od lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Koniecznie musimy się poznać w realu:DMam nadzieję, że rzeczywistosć Cię nie rozczaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Pewnie , że się poznamy . Zapomniałaś, że na początku lipca przyjeżdżasz do mnie podziwiać jak student AWF myje okna ? Myślę , że się nie rozczaruję . Mam nosa do ludzi, a Ty wzbudzasz wyłącznie moją sympatię. Kiedy trzeba pocieszysz, pośmiejesz się lub postawisz do pionu. Właśnie dlatego to forum jest magiczne. Z powodu ludzi , którzy tu są. I mimo , że redakcja robi dużo głupot, pozostaje to bez echa. Bo ludzie zaglądają tu po prostu towarzysko, a nie dla reklam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts