Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edytka, witaj:hug:

Widzę, że wróciłaś z dalekiej podróży;):yes::yes::yes: Nie zostawiaj już nas na tak długo, ok?

Hejka Kochana http://emotikona.pl/emotikony/pic/0sarcastic.gif

Nie leniuchowalam ........ kiedy mnie nie bylo .... udalo mi sie zalatwic kilka spraw ( min. okna i drzwi do domku ) jestem na finiszu dogadywania spraw finansowych z wykonawcami odnosnie poprawek ( kanalow ogrzewania ..... a raczej ich wyburzania http://emotikona.pl/emotikony/pic/0suicide.gif) maja podpisac oswiadczenie w sobote , a po niedzieli przystapic do DEMOLKI .........http://emotikona.pl/emotikony/pic/037.gif

Buziaki przesylam ...... i biegne lukac co nowego u Ciebie w dzienniku

Edytko, wiem, że działałaś cały czas. Super, że wreszcie udało Ci się dogadać z wykonawcami:D

(skąd masz takie emotki fajne??)

Monia, idzie szybko, bo chcemy maksymalnie wykorzystać pogodę:D A przeprowadzka na wiosnę? Raczej nie damy rady... Chociaż ja chciałabym tak zrobić sobie (i mężowi;)) prezent na rocznicę ślubu... Ale jak uda się zgodnie z planami, czyli w drugiej połowie wakacji, też będzie super!!!

Już jezzdem :D

Foty dwie, ale za to jakie widoki. Widać , że praca wre. Jak sobie przypomnę swoją radochę jak u mnie tak się działo to....:wiggle::wiggle:

Też czujesz takie podekscytowanie jakby mrówki pod skórą chodziły? Lecisz każdego dnia zobaczyć co nowego przybyło?... Lecisz... jak tylko możesz.... każdy leci :D:yes:

Atijka, robisz pulpeciki z mięsa mielonego (ok. 1kg, bo ja robię na całą rodzinę np. na sobotę na działkę), dodajesz kaszy manny (ok 1 szkl.) i sparzoną poszatkowaną kapustę (mniej więcej 1/4 sporej główki lub 1/2 mniejszej) Oczywiście doprawiasz do smaku (ja daję pieprz i wegetę), smażysz z tego malutkie kotleciki. W tzw "międzyczasie", np. jak sparza się kapusta, robisz sos (potrawkę): 2 pory pokrojone w półkrążki i kilka marchewek startych na tarce dusisz na oleju z wegetą, podlewasz wodą, wrzucasz do tego usmażone pulpeciki, trochę koncentratu pomidorowego. Jak jest trochę "wodniste" to zaciągasz mąką.... Cyba wszystko. Konsystencję ma to mieć właśnie bigosu. Chyba to wszystko.... Bo wiesz, ja bardzo rzadko korzystam z przepisów, raczej tak z pamięci gotuję... i zawsze coś unowocześniam;)

Pewnie , że się poznamy . Zapomniałaś, że na początku lipca przyjeżdżasz do mnie podziwiać jak student AWF myje okna ?:yes::D

Myślę , że się nie rozczaruję . Mam nosa do ludzi, a Ty wzbudzasz wyłącznie moją sympatię. Kiedy trzeba pocieszysz, pośmiejesz się lub postawisz do pionu.

Właśnie dlatego to forum jest magiczne. Z powodu ludzi , którzy tu są. I mimo , że redakcja robi dużo głupot, pozostaje to bez echa. Bo ludzie zaglądają tu po prostu towarzysko, a nie dla reklam .