yuka 20.10.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ale postepy! Chwile mnie u Ciebie Yuka nie bylo, a tu domek przykryty, prawie ocieplony, elektryka w trakcie, tynki prawie ida... pieknieje Ci domek i rosnie jak na drozdzach! Super wygladaly zamontowane okna - haslo w warstwie ocieplenia jest piekne u nas tez tak byly montowane, ale przy murze3-warstwowym zupelnie inaczej to wygladalo Pozdrowionka! Cześć Karola:) Mkną roboty na budowie rzeczywiście i baaardzo mnie to cieszy:D:D:D Co do okien, to bardzo się cieszę, że udało się je tak zamontować ale przez to kolejność prac jest trochę inna niż u większości. Ale nie ma tego złego;) Domek prawie ocieplony i jak będziemy ogrzewać to nie będzie nam nic uciekać (Pod warunkiem, że dach uda nam się też ocieplić) Łał ale ładny biały domek i nie jedna ekipa tak szybko tego by nie zrobiła gratulki dla rodzinki .U mnie dziś tata z kuzynem z prądem walczą ciekawe na jakim są etapie ?mam nadzieje ,że tak jak u Ciebie tępo ekspress. A na pewno żadna za takie pieniądze;) Jak tam prąd u Ciebie? I co z dziennikiem??? http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif Ale piękny domek. A tempo jakie zawrotne.Bardzo się cieszę Twoją radością. Ale przecież wiesz:hug: No wiem kochana, wiem:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.10.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Cześć Yuka, Po pierwsze: wow Po drugie: ale tempo Rozkręcacie się. jak już dach będzie zrobiony to już z górki Na jakie tynki się zdecydowaliście? Dom wygląda suuuuuuper!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.10.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Hejka Mariomili Wow, bo dawno nie zaglądałaś Tynki robimy cementowo-wapienne. Nasz tynkarz właśnie teraz miał robić u kogoś gipsy i ponieważ ściany były mokre nie podjął się kładzenia, a klient nie zdecydował się na własną odpowiedzialność i woli poczekać do wiosny i tym to sposobem tynki zaczęły się u nas z pewnym takim.... przyspieszeniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.10.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 i zapomniałam pogratulawać rodzinki, sama wiem jak to pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.10.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Dzięki:D Naprawdę taka rodzina to skarb!!! Skoro wiesz, to i Tobie gratuluję:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.10.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Przylazłam, oblukałam i stwierdziłam że nie tylko mnie się spieszy Toć Ty już tynki zaczynasz!! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.10.2010 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Dzięki Emiluś Dzisiaj po pracy pomykam na działunię zobaczyć co tam się porobiło od wtorku;) Jeszcze pół godzinki:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.10.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Hej Siostra. Dwa dni mnie nie było a Ty już tynki robisz??? Mogłam nie zaglądać od lata , to pewnie byś się wprowadzała..:cool: Suuuper http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.10.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Ano, robię A właściwie to Pan Roman;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.10.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 A gdzie fotki?Byłaś na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.10.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Wczoraj byłam, ale ciemno było jak zajechałam:( A dzisiaj nie byłam....Jutro obfocę domek:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.10.2010 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Yuka Siostra ............. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Ale cudne te Twoje ostatnie fotki ...... szczere GRATKI ..... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dj.gif bardzo sie ciesze , ze pogoda nam dopisuje ..... i do przodu siostra .... do przodu http://emotikona.pl/emotikony/pic/0elvis.gif Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.10.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Dzięki kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.10.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Hejka Siostra Pieknie to ocieplenie wyglada ...... jaka grubosc ? 20 cm ? super Dachowka interesujaca ...... ( kolor ) Bardzo podoba mi sie widok wiezby wewnatrz domku .... u mnie tez takie PAJECZYNY ...... az zal ze trzeba bedzie to zakryc kiedys Widok z domku super ........ przestrzen i brak sasiedztwa to to co najbardziej lubie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.10.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Tak Siostra:) Ocieplenie to 20 cm:D:D:D To styropian SUPER FASADA frezowany. Mam nadzieję, że będzie cieplutko miał i domek i my:D A dachówka jest bossska:D Tzn. mnie się szalenie podoba. Wczoraj było piękne słońce i wraz z jego wędrówką wokół domku dachówka zmieniała kolor od głębokiej czarnej po czarno brązową a momentami nawet wydawało mi się, że kolor czerwonego wina przebijał... Cały dzień mogłabym się na nią gapić Już nie mogę się doczekać, kiedy będzie ułożona na całym daszku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.10.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Wierze na slowo ....... ze pieknie dachoweczka wyglada ( szkoda , ze nie moge jej zobaczyc .... ) Lubie kiedy " cos " jest inne od wszystkiego .... eksperymentowanie z kolorami to super sprawa ...... i fajnie , ze odchodzimy od stereotypow kiedys bylo nie do pomyslenia ulozenia czarnej czy szarej dachowki wszedzie krolowala czerwien ( jak sie komus podoba to oczywiscie jest ok . nie ma w tym nic zlego rzecz gustu ) . Ja tez niby buduje nowoczesny dom , a wykonczenie wnetrz pewnie niejednego zaskoczy ....... w domu ma byc przytulnie , cieplutko , domowo ...... i wewnatrz tej nowoczesnosci raczej nie bedzie ( albo sladowe ilosci ) kuchnia tylko postarzana ....... uwielbiam ten klimat .... i najchetniej chcialabym , aby choinka miala stale miejsce w domu ( byla obecna przez caly rok ) kurcze chyba mam jakies zaleglosci swiateczne ........ pewnie tak zwlaszcza , ze odsatnie swieta w Polsce spedzalam ..... ladnych kilka lat temu ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.10.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Hejka Pytam u siebie , co u Ciebie. Przylazłam i już wszystko wiem. Dech mi zaparło z zachwytu:D Wszystkie letnie przestoje nadrabiacie w piorunującym tempie. Brawo Sis:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.10.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Wierze na slowo ....... ze pieknie dachoweczka wyglada ( szkoda , ze nie moge jej zobaczyc .... ) Przyjdzie czas to zobaczysz:) Przecież rajd po forumowych siostrach Ci się szykuje po powrocie do kraju, pamiętasz? ....w domu ma byc przytulnie , cieplutko , domowo ...... też chciałbym taki efekt uzyskać ale troszkę się boję, czy mi się uda:???::???: kuchnia tylko postarzana ....... uwielbiam ten klimat .... i najchetniej chcialabym , aby choinka miala stale miejsce w domu ( byla obecna przez caly rok ) kurcze chyba mam jakies zaleglosci swiateczne ........ pewnie tak zwlaszcza , ze odsatnie swieta w Polsce spedzalam ..... ladnych kilka lat temu ...... Nooo, ciekawa perspektywa:cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.10.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Hejka Pytam u siebie , co u Ciebie. Przylazłam i już wszystko wiem. Dech mi zaparło z zachwytu:D Wszystkie letnie przestoje nadrabiacie w piorunującym tempie. Brawo Sis:hug: Kochana:hug: Lubię jak coś się dzieje:D A u nas dzisiaj na budowie tynkowanie to było szkolenie zorganizowane przez CEKOL:cool::cool: "Po" nie byłam, ciekawe jak im poszło:D Nie jestem pewna, czy to szkolenie nie będzie 3 dni trwało:cool: Rano jak byłam to dopiero panowie przebierali się w firmowe stroje;) a ja niestety do pracy musiałam gnać... Ciekawe, jak to wyglądało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.10.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Cześć, Yuczka GRA-TU-LA-CJE!!! Wasz dom jest taki piękny, że nie chce mi się wychodzić z Twojego dziennika. Cudo! Naprawdę! Fajnie, że masz taka zgraną ekipę w dodatku powiązaną więzami krwi, a nie stosunkiem pracy - pomogą, nie zawiodą, nie oszukają i jeszcze oszczędzić pozwolą....mmm... żyć nie umierać Trzymam kciuki, żebyście zachowali takie tempo - tylko patrzeć jak się wprowadzicie. A wtedy to sobie pooglądamy piękne wnętrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts