Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Ale postepy! Chwile mnie u Ciebie Yuka nie bylo, a tu domek przykryty, prawie ocieplony, elektryka w trakcie, tynki prawie ida... pieknieje Ci domek i rosnie jak na drozdzach!

Super wygladaly zamontowane okna - haslo w warstwie ocieplenia jest piekne :) u nas tez tak byly montowane, ale przy murze3-warstwowym zupelnie inaczej to wygladalo ;)

Pozdrowionka!

Cześć Karola:) Mkną roboty na budowie rzeczywiście i baaardzo mnie to cieszy:D:D:D

Co do okien, to bardzo się cieszę, że udało się je tak zamontować ale przez to kolejność prac jest trochę inna niż u większości. Ale nie ma tego złego;) Domek prawie ocieplony i jak będziemy ogrzewać to nie będzie nam nic uciekać:D (Pod warunkiem, że dach uda nam się też ocieplić;))

Łał ale ładny biały domek i nie jedna ekipa tak szybko tego by nie zrobiła gratulki dla rodzinki .U mnie dziś tata z kuzynem z prądem walczą ciekawe na jakim są etapie ?mam nadzieje ,że tak jak u Ciebie tępo ekspress.

A na pewno żadna za takie pieniądze;)

Jak tam prąd u Ciebie?

I co z dziennikiem???

http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif

Ale piękny domek. A tempo jakie zawrotne.Bardzo się cieszę Twoją radością. Ale przecież wiesz:hug:

No wiem kochana, wiem:hug::hug::hug:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka Mariomili:D

Wow, bo dawno nie zaglądałaś;)

Tynki robimy cementowo-wapienne. Nasz tynkarz właśnie teraz miał robić u kogoś gipsy i ponieważ ściany były mokre nie podjął się kładzenia, a klient nie zdecydował się na własną odpowiedzialność i woli poczekać do wiosny i tym to sposobem tynki zaczęły się u nas z pewnym takim.... przyspieszeniem;)

Yuka Siostra ............. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif

Ale cudne te Twoje ostatnie fotki ...... szczere GRATKI ..... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dj.gif bardzo sie ciesze , ze pogoda nam dopisuje ..... i do przodu siostra .... do przodu http://emotikona.pl/emotikony/pic/0elvis.gif

Buziaczki :hug:

Hejka Siostra :yes:

Pieknie to ocieplenie wyglada ...... jaka grubosc ? 20 cm ? super

Dachowka interesujaca ...... ( kolor )

Bardzo podoba mi sie widok wiezby wewnatrz domku .... u mnie tez takie PAJECZYNY ...... az zal ze trzeba bedzie to zakryc kiedys :)

Widok z domku super ........ przestrzen i brak sasiedztwa to to co najbardziej lubie

Buziaki :D

Tak Siostra:)

Ocieplenie to 20 cm:D:D:D

To styropian SUPER FASADA frezowany. Mam nadzieję, że będzie cieplutko miał i domek i my:D

A dachówka jest bossska:D

Tzn. mnie się szalenie podoba. Wczoraj było piękne słońce i wraz z jego wędrówką wokół domku dachówka zmieniała kolor od głębokiej czarnej po czarno brązową a momentami nawet wydawało mi się, że kolor czerwonego wina przebijał... Cały dzień mogłabym się na nią gapić;) Już nie mogę się doczekać, kiedy będzie ułożona na całym daszku:D

Wierze na slowo ....... ze pieknie dachoweczka wyglada ( szkoda , ze nie moge jej zobaczyc .... :bash:) Lubie kiedy " cos " jest inne od wszystkiego .... eksperymentowanie z kolorami to super sprawa ...... i fajnie , ze odchodzimy od stereotypow kiedys bylo nie do pomyslenia ulozenia czarnej czy szarej dachowki wszedzie krolowala czerwien ( jak sie komus podoba to oczywiscie jest ok . nie ma w tym nic zlego rzecz gustu ) . Ja tez niby buduje nowoczesny dom , a wykonczenie wnetrz pewnie niejednego zaskoczy ....... w domu ma byc przytulnie , cieplutko , domowo ...... i wewnatrz tej nowoczesnosci raczej nie bedzie ( albo sladowe ilosci ) kuchnia tylko postarzana ....... uwielbiam ten klimat .... i najchetniej chcialabym , aby choinka miala stale miejsce w domu ( byla obecna przez caly rok ) kurcze chyba mam jakies zaleglosci swiateczne ........ pewnie tak zwlaszcza , ze odsatnie swieta w Polsce spedzalam ..... ladnych kilka lat temu ......

Wierze na slowo ....... ze pieknie dachoweczka wyglada ( szkoda , ze nie moge jej zobaczyc .... :bash:)

Przyjdzie czas to zobaczysz:)

Przecież rajd po forumowych siostrach Ci się szykuje po powrocie do kraju, pamiętasz?

....w domu ma byc przytulnie , cieplutko , domowo ......

też chciałbym taki efekt uzyskać ale troszkę się boję, czy mi się uda:???::???::???:

kuchnia tylko postarzana ....... uwielbiam ten klimat .... i najchetniej chcialabym , aby choinka miala stale miejsce w domu ( byla obecna przez caly rok ) kurcze chyba mam jakies zaleglosci swiateczne ........ pewnie tak zwlaszcza , ze odsatnie swieta w Polsce spedzalam ..... ladnych kilka lat temu ......

Nooo, ciekawa perspektywa:cool::cool::cool:

Hejka :wiggle:

Pytam u siebie , co u Ciebie.:D Przylazłam i już wszystko wiem. Dech mi zaparło z zachwytu:D

Wszystkie letnie przestoje nadrabiacie w piorunującym tempie. Brawo Sis:hug:

Kochana:hug:

Lubię jak coś się dzieje:D

A u nas dzisiaj na budowie tynkowanie to było szkolenie zorganizowane przez CEKOL:cool::cool::cool:

"Po" nie byłam, ciekawe jak im poszło:D Nie jestem pewna, czy to szkolenie nie będzie 3 dni trwało:cool:

Rano jak byłam to dopiero panowie przebierali się w firmowe stroje;) a ja niestety do pracy musiałam gnać... Ciekawe, jak to wyglądało:)

Cześć, Yuczka :D

GRA-TU-LA-CJE!!! Wasz dom jest taki piękny, że nie chce mi się wychodzić z Twojego dziennika. Cudo! Naprawdę! Fajnie, że masz taka zgraną ekipę w dodatku powiązaną więzami krwi, a nie stosunkiem pracy - pomogą, nie zawiodą, nie oszukają i jeszcze oszczędzić pozwolą....mmm... żyć nie umierać :D

Trzymam kciuki, żebyście zachowali takie tempo - tylko patrzeć jak się wprowadzicie. A wtedy to sobie pooglądamy piękne wnętrza...:D