emilus18 10.11.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 To ja trzymać kciuki będę Zdążycie i zrobicie piękne wyleweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.11.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Dzięki Emiluś Właśnie u Ciebie buszuję:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.11.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Yuka trzymam kciuki i tańczę aby mróz nie nadszedł, a słońce powróciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.11.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Spoko Yuczka tańcowałyśmy latem, żeby deszcze nie padały. To potańcujemy i teraz, żeby mrozy nie przyszły :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.11.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Atijka, Martusia:hug:Dziękuję Wam kochane, dzisiaj już piękna pogoda była, a wczoraj, jak moi Panowie dachowcy kończyli dach to aż mi ich szkoda było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.11.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Yuczkaaa powiedz stronce, żeby odmuliłaaaa, proszęęęę Mam niedosyt, chcę więcej zdjęęęćććć buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.11.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Spróbuję dzisiaj, ale też czarno to widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 16.11.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 (edytowane) No pięknie, już płytki zakładacie ...podziwiam Was To kiedy sie wprowadzacie??? Pozdrowionka Edytowane 16 Listopada 2010 przez cysiekhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 No pięknie, już płytki zakładacie ...podziwiam Was To kiedy sie wprowadzacie??? Pozdrowionka To, że płyteczki kupiliśmy, to nie znaczy, że zakładamy:D Jeszcze wylewek nie ma!!! A kiedy się wprowadzamy? Lada dzień po niedzieli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 16.11.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 to i ja się dołączam do zaklinania aby nie było deszczu! super domek się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Eiremjp Pierwszy raz u mnie, o ile się nie mylę? (mam nadzieję, że nie ostatni;)) Zaklinajmy razem tę pogodę, bo chyba wszystkim nam potrzebna:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 16.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 a kiedyś już chyba byłam ale nie pamiętam czy pisałam no ja też chciałabym aby jeszcze troszkę słoneczko poświeciło bo mamy na razie jeziorka na działce a trzeba posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.11.2010 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 To, że płyteczki kupiliśmy, to nie znaczy, że zakładamy:D Jeszcze wylewek nie ma!!! A kiedy się wprowadzamy? Lada dzień po niedzieli;) Siostra , siostra ...... Sie czepiasz ..... http://emotikona.pl/emotikony/pic/037.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/037.gif Jak kupione to trza zakladac .... a kto powiedzila , ze po wylewkach co ???? Chalupe tyz ocieplalas jak jeszcze dachowki nie bylo AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Nowatorskie pomysly wdrazamy ........ Widzisz jak u mnie jest ogrzewanie zaczelam robic , a dachu nie bylo ..... to mi sie jeden gosc zapytal ( jak sie kanaly zalaly ) czy to nowy system ODWODNIENIA jest ...... no skonac mozna ..... tak tak odwodnilam SE chalupke za 15 tys............ http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gif Buziaki sle i tancuje w Twojej intencji :wave: pogodowej ma sie rozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 17.11.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Cześć Yuczka Mam kilka pytanek natury technicznej, to skrobnę na privka, coby Ci tu nie bazgrolić w komentach, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.11.2010 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Edytka, w sumie to racja:D Coś nowatorskiego trza wymyślić hmmmm... może położymy płytki na jakimś ruszcie, a potem pod to wpasuje się wylewkę i w ogóle kleju nie będzie potrzeba;) To jest myśl!!! Muszę mój pomysł przedstawić innym;) Milek, ok! Mam nadzieję, że conieco pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.11.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Buziole przyszłam zostawić i spadam, bo czasu nie mam. Jadę do dentysty z Olą ...mleczaka wyrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.11.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Buziak zwłaszcza dla Oli:hug: Dzielna była? Na pewno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.11.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Była, jeszcze jak :yes: Zuch dziewczynka. Lece teraz do Twojego dzienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.11.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Łaaaał. Nie wiesz czyj ten piękny domek na zdjęciach????. Twój????? Niemożliwe, jeszcze niedawno zasypywałaś fundamenty Yuczka, ale piknie ten Twój daszek wygląda, a płytki ..... miód malyyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.11.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Zapraszam:D I napisz jak wrażenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts