yuka 17.11.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 No i patrz, ciutkę się spóźniłam z postem:D A domek pytasz czyj? MÓJ CI ON!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.11.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 :hug: Naprawdę Twój ???;) ooooo....... to gratuluję :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.11.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Napijesz się ze mną? http://www.sstarwines.pl/images/8434.JPG Muszę wyobraźnię uruchomić bo łazienkę dziewczyn muszę rozplanować. Hydraulik chce wejść w poniedziałek, a ja w lesie z tą łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.11.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Pewnie, że się napiję. Nie zazdroszczę planowania. Ja tego nie lubię, w ogóle nie mam wyobraźni przestrzennej. Mam nadzieje, że po winku będzie Ci łatwiej myśleć. Córcia może ma jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.11.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Co do płytek , koloru tak, ale umiejscowienia... czeka co wymyślę, żeby skorygować ewentualnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.11.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Yuczka, weny twórczej Ci życzę,daj znać jak postepują prace nad projektowaniem Muszę niestety uciekać, obowiązki macierzyńskie wzywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.11.2010 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Hejka Siostra Skrzynke masz zapchana ...... nida sie wyslac wiadomosci intymnej do CIE ....Posprzataj ten balaganik PLEASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.11.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Hejka Siostra Skrzynke masz zapchana ...... nida sie wyslac wiadomosci intymnej do CIE .... Posprzataj ten balaganik PLEASE Zrobione kochana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.11.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 yuka, co tu zaglądam to większe oczy mam Roumiem, że skoro już kafle się kładą to parapety wkrótce będą (w zamyśle parapetówka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.11.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 No ba, kochana:D Tak jak napisałam lada dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.11.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 No ba, kochana:D Tak jak napisałam lada dzień Po niedzieli:D Co wymyśliłaś w sprawie łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.11.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 No wiesz: siedzę i siedzę myślę i myślę czego naprawdę tam chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.11.2010 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 zrobione kochana:d sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.11.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 sprawdzam Zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.11.2010 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Zadowolona? http://emotikona.pl/emotikony/pic/zwyciestwo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.11.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 No piknie, Kochaniutka, piknie Zaraz wyschną te śliczniutkie tynki i .... kaflowanie, malowanie i Przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.11.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 No i super!! Obmysliłaś juz łazienke?? Ja juz po zafugowaniu wpadłam na genialny pomysł, żeby jednak przesunąć wyjście pod umywalkę i trza było znów kuć...i dopłacać do biznesu... No ale lepiej wygląda A na resztę masz koncepcję?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.11.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 No piknie, Kochaniutka, piknie Zaraz wyschną te śliczniutkie tynki i .... kaflowanie, malowanie i Przeprowadzka A wylewki? U mnie jeszcze nie ma.... Rozmawialiśmy dzisiaj z Panem Posadzkowym.... Mam nadzieję, że pogoda pozwoli nam je wylać:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.11.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 No i super!! Obmysliłaś juz łazienke?? Ja juz po zafugowaniu wpadłam na genialny pomysł, żeby jednak przesunąć wyjście pod umywalkę i trza było znów kuć...i dopłacać do biznesu... No ale lepiej wygląda A na resztę masz koncepcję?? Taki ogólny zarys jak dom ma wyglądać to gdzieś tam głeboko siedzi:D Łazienki mam 3 Naszą osobistą przysypialnianą i ogólno-codzienno-gościnną na parterze i tutaj już rozplanowałam rozmieszczenie sanitariatów, tylko z kolorystyką walczę. Jedną chciałabym w szarościach z drewnem (tę codzienną) drugą taką bardzo... zmysłową, glamour... A dziewczyn łazienka jest na poddaszu i są tam 2 problemy: Po pierwsze nie ma ścian (w większości, bo będą z G-K), a po drugie trochę zmniejszyliśmy wysokość ścianek kolankowych (podnieśliśmy o 1 cegłę wysokość parteru i żeby nie zachwiać proporcji zmniejszyliśmy o tyle poddasze) i muszę po prostu na żywo zobaczyć w którym miejscu kabina się zmieści, żeby jeszcze przejście do pralni było wygodne.... Ot, takie dylematy budujących kobiet;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 21.11.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witaj yuka Widzę, ze masz znakomicie wykonane tynki, wierzę bo mój murarz bardzo się stara i są także OK. Więc gładź w zasadzie jest niepotrzebna. Może gdzieniegdzie dam kamień, tynk strukturalny, jeszcze pomyślę. My też dokonaliśmy pierwszych zakupów i są to.............płytki do garażu, kotłowni, spiżarki....:D:D Yuka, co dajecie pod wylewki? Pozdrawiam - Jola http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts