yuka 21.11.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Cześć Jolusia:D Naprawdę jestem zadowolona z tynków:D:D:D Co do podłogi: w sobotę mieliśmy spotkanie z panem od wylewek i ogólnie ma być tak: folia i 13cm styropianu. Jeszcze nie wiemy jaką folię, proponował nam 2x0,2mm jedna na chudziak a druga między warstwy styropianu... Ale wahamy się, czy nie dać 1 grubszej (0,3mm) Styropian ma być 2x5cm i na to styropian systemowy z folią pod ogrzewanie podłogowe. Jeszcze też ostatecznie decyzji nie podjęliśmy. M. właśnie siedzi na necie i szuka info na temat tych folii i styropianów. Najprawdopodobniej i tak dzisiaj decyzja musi zapaść:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.11.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Pozwolę sobie zacytować jedną z naszych forumiczek, która wybudowała piękny dom, założyła cudowny ogród i co najważniejsze stworzyła w tym domu bardzo ciepłą, rodzinną atmosferę (to można wyczuć w jej postach) (...)Ale lubię swój dom, i co ważne nabrałam wielkiego dystansu do spraw, które w trakcie budowy były "najważniejsze na świecie"...dziś już się tylko do tego uśmiecham Nie jest ważne, czy kominek jest okrągły, kanciasty, biały, czy szary. Ważne by był ktoś, kto z nami przy tym kominku siedzi, rozmawia, odpoczywa, kto z uśmiechem podaje kieliszek wina i mówi: dobrze, że jesteś. Reszta, to (...) marność nad marnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.11.2010 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Hejka Yukus Sie nie znam , ale tynki jak dla mnie NUMERO UNO !!!!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.11.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 A jakbyś je na żywo zobaczyła:D:D:D Nacieszyć się nie mogę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.11.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Cieszę się Twoją radością :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.11.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.11.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Cieszę się Twoją radością :yes: Wiem Siostra, wiem:hug: Ja też Oooo i Tolusia do mnie zawitała:D Dziękuję kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.11.2010 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Hurrrra:wave: udało mi się rozplanować łazienkę:yes: Cieszę się, bo fajnie wyszło:cool: Marzenia mojej córki mają szansę się ziścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 24.11.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Dawaj tą łazienkę Ja też już wstępnie kombinuję nad rozplanowaniem, na razie górnej. Może coś podpowiesz, skoro jesteś na bieżąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.11.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Myślę, że będą fotki.... już na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.11.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Yuczka gratuluję, zwłaszcza tego pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.11.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Jak wstawię fotki bramy, to będziemy cieszyć się z bramy, nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.11.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 No pewnie. Ja jestem wzrokowcem, cieszę się z tego co widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.11.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Strasznie żałuję, że nie widziałam.... Ale za to ile sałatek zjadłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.11.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Buziole przesyłam w słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.11.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dzięki Kochana:hug: Dziś było słonecznie?... Nawet nie zauważyłam, chyba nie... Mała mi się rozchorowała:cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 26.11.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Gratuluję zamknięcia kolejnego etapu w życiu (budowy oczywiście )!! Echhhh jak ja Ci zazdroszczę tego pilota do bramy... Ja miałam się po niego zgłosić juz jakis czas temu (w pudełku był z innego kompletu) i jakoś tak do tej pory zeszło... buuuuuu. Ale może jutro zadzwonię??? Ja słoneczko dziś widziałam - ślicznie swieciło choć trochę zimno u nas było... bo wyrwałam się z pracy na pasowanie mojej małej na Przedszkolaka A choroba przejdzie tak szybko jak przylazła, tylko w kieszeni jakoś mniej będzie bo leki... moja juz od tygodnia choruje i na antybiotykach zyje... ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.11.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 (edytowane) Dzięki Emiluś za gratulacje:D Mój pilocik podobno działa, m. sprawdzał A co do mojego przedszkolaka: pasowanie u nas już w połowie października było:D A bez antybiotyku u nas tym razem też się nie obyło... Zapalenie ucha:( Edytowane 26 Listopada 2010 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.11.2010 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Hejka Siostra Pilot imponujacy ..... czekam na brame .....a raczej na foty ..... sorrki z powodu choroby Pociechy !!!! Zapalenie ucha ..... przeszlam to kiedys ... bol okropny ...... :hug:Przytulaczki dla Was bo tez cierpisz ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.11.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Yuczka jak córcia? mniej ją boli po antybiotyku? Ucałuj ją od forumowej ciotki i ukochaj ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts