Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Cześć Jolusia:D

Naprawdę jestem zadowolona z tynków:D:D:D

Co do podłogi: w sobotę mieliśmy spotkanie z panem od wylewek i ogólnie ma być tak: folia i 13cm styropianu. Jeszcze nie wiemy jaką folię, proponował nam 2x0,2mm jedna na chudziak a druga między warstwy styropianu... Ale wahamy się, czy nie dać 1 grubszej (0,3mm) Styropian ma być 2x5cm i na to styropian systemowy z folią pod ogrzewanie podłogowe. Jeszcze też ostatecznie decyzji nie podjęliśmy. M. właśnie siedzi na necie i szuka info na temat tych folii i styropianów. Najprawdopodobniej i tak dzisiaj decyzja musi zapaść:D:D:D

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pozwolę sobie zacytować jedną z naszych forumiczek, która wybudowała piękny dom, założyła cudowny ogród i co najważniejsze stworzyła w tym domu bardzo ciepłą, rodzinną atmosferę (to można wyczuć w jej postach)

(...)Ale lubię swój dom, i co ważne nabrałam wielkiego dystansu do spraw,

które w trakcie budowy były "najważniejsze na świecie"...dziś już się tylko do tego uśmiecham ;)

Nie jest ważne, czy kominek jest okrągły, kanciasty, biały, czy szary.

Ważne by był ktoś, kto z nami przy tym kominku siedzi, rozmawia, odpoczywa,

kto z uśmiechem podaje kieliszek wina i mówi: dobrze, że jesteś.

Reszta, to (...) marność nad marnościami ;)

Gratuluję zamknięcia kolejnego etapu w życiu (budowy oczywiście :D)!!

Echhhh jak ja Ci zazdroszczę tego pilota do bramy... Ja miałam się po niego zgłosić juz jakis czas temu (w pudełku był z innego kompletu) i jakoś tak do tej pory zeszło... buuuuuu. Ale może jutro zadzwonię???

Ja słoneczko dziś widziałam - ślicznie swieciło choć trochę zimno u nas było... bo wyrwałam się z pracy na pasowanie mojej małej na Przedszkolaka :D

A choroba przejdzie tak szybko jak przylazła, tylko w kieszeni jakoś mniej będzie bo leki... moja juz od tygodnia choruje i na antybiotykach zyje... ja też :cry:

Hejka Siostra

Pilot imponujacy ..... czekam na brame .....a raczej na foty :lol2:..... sorrki z powodu choroby Pociechy !!!! Zapalenie ucha ..... przeszlam to kiedys ... bol okropny ...... :hug:Przytulaczki dla Was bo tez cierpisz .......