yuka 30.11.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Daj Boże to zero bo mnie nerw bierze na tą pogodę. Wrrrr... Oj nic nie mów, przecież u Was lekutko było... Kurcze Yuka SUPCIO , ze sie tak wyraze !!!!!! i nie chodzi mi o zalapanie sie na rogaliki ..... MNIAMMMMMMMMMM :yes: ( nie wcale nie chodzi o te rogaliki ;);) ) ..... mozna przepisik ......... mam wlasny na rogaliki , ale Kochana Siostro chce wyprobowac Twoj jesli mozna ..... A jesli chodzi o domek to cud miod malinka ..... ..... jaki masz rozmiar bramy ??? moja bedzie 500 x 250 ..... Buziaczki Hmmm.. nie o rogaliki Ci chodzi, powiadasz;);) noooo dobra;) Bramę mamy 2280 x 4700:D Buziaczki Dziewczyny:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 30.11.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ale piknie i wzorowo:) Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Oooo:D:D:D BożenaEwa I zimowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.11.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Hmmm.. nie o rogaliki Ci chodzi, powiadasz;);) noooo dobra;) Bramę mamy 2280 x 4700:D Buziaczki Dziewczyny:hug: A przepis to gdzie ???? No wlasnie u mnie z brama problem bo nie kazdy taka mi zrobi ........ wszystko DUZE .... ale tak chcialam Buziaki i nie daj sie zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 30.11.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 No moja droga, z wylewkami to se teraz rzeczywiście poczekasz... No ale po rozłozonym styropianie rozkładanie rurek i całej reszty hydraulicznej zajmie przynajmniej tydzień, może półtora. A do tego czasu ta okropnie zimna pogoda na pewno się skończy Kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 No to se jeszcze poczekam;)Wiesz, skoro KTOŚ tam na górze nie pozwala nam teraz robić wylewek to ja wierzę, że tak musi być!!! Pewnie potrzeba nam trochę czasu, żeby może coś wybrać, albo o czymś zdecydować? Jeszcze nie wiem na co ten czas nam potrzebny, ale zaczynam wybierać ceramikę do łazienki (łazienek;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 oo i jakie pomysły na ceramikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 No widzisz, szwendam się po innych dziennikach zamiast wybierać do siebie....Wiem, że wannę do siebie chciałabym taką maksymalnie prostąhttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQXKqs6fh3nnz-5P4zQ9yrCuYX0KNtvACOjzJ7RXTem0VWrWczH najchętniej stalową, ale te co w necie są to kosmos cenowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 e tam zaraz szwędasz, pomagasz mi i to bardzo a nie boisz się, że stalowa będzie zimna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 (edytowane) Teraz mam stalową Do wanny nie wchodzę kiedy jest pusta (a przynajmniej nie będę, bo będę mieć prysznic, teraz z wanny korzystam też biorąc prysznic) ale ta biel w porównaniu z bielą akrylowej (np. u Teściów, wymieniali kilka lat póżniej niż my) jest warta tej króciutkiej chwili poświęcenia. I super się czyści:D Nie wiem, jak jest z akrylowymi z tzw. górnej półki, ale wolałabym taką jak mam teraz:D Edytowane 30 Listopada 2010 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 no mi się akrylowe też średnio podobają, ale ja w ogóle nie jestem fanką to czekam na dalsze inspirację łazienkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ok, to brodzik: marzenie ale prawdopodobnie tylko marzenie:http://www.duravit.pl/dimg/427787_web_mil_normal.jpghttp://www.duravit.pl/duravit/file/all/b.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 no brodzik pierwsza klasa ale pewnie cena powalająca, można kupić tańsze na szczęście i też je wpuścić w posadzkę czekam na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Cena nie tylko powala, ale nawet zabija!!! szukam czegoś tańszego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.12.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 witaj Yuka, rzadko się udzielam u Ciebie w wątku, ale podczytuje na bieżąco. Ale podgoniliscie roboty w domku. Tynki i elewacja super. Doczytałam że zaczynasz rozglądać się za armaturą i różnymi innymi elementami wykończenia więc bedę cały czas śledzić Twoje przemyslenia bo też jestem na etapie rozmyślania o takich rzeczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 01.12.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 dzień dobry no tak myślałam, że ta cena pewnie jest 4 cyfrowa co? Zobacz na stronie http://www.radaway.pl możesz znajdziesz coś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.12.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Karolinka, cześć kochana:D Fajnie, że zaglądasz:D Wiem, że czasami brakuje czasu na napisanie. Mam tak samo;) Eiremjp, no niestety 4cyfrowa.... Ale dzięki za namiar, duuuużo bardziej ceny mi się podobają:D:D A brodziki też niczego sobie, super niziutkie, może też na równo z płytkami uda się zamontować? Na szczęście PRZED WYLEWKAMI;) można trochę głębiej odpływ doprowadzić... Mówiłam, że to opóźnienie na coś się przyda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 01.12.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 my sobie zamówiliśmy Tilos cena przystępna i prezentuje się całkiem fajnie, później wrzucę Ci jego zdjęcia do mojego dziennika, też chcieliśmy mieć brodzik równo z podłogą ale baliśmy się wody wyciekającej na łazienkę, oczywiście można zrobić odpływ liniowy ale za niego też kwota jest raczej 4 cyfrowa. W tej firmie maja kabiny z drzwiami otwieranymi do wewnątrz, jak już zmontujemy kabinę to dam znać jak się spisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.12.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Brodzik i jeszcze odpływ liniowy...... Nie, sam brodzik wystarczy. Odpływ liniowy montuje się w prysznicach bez brodzika. Pierwotnie chciałam mieć taki, ale m. uświadomił mnie, że ślisko będzie jak.... jasny gwint;) i przyznałam mu rację Dlatego szukam brodzika:) Koniecznie zdjęcia wstaw, będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.12.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 No to zabiłaś mi ćwieka bo ja brodzika nie brałam pod uwagę. Ale myślisz że na płytkach jest bardziej ślisko niż w brodziku? nie mam porównania i myslałam że to nie ma znaczenia. My zabieramy ze sobą babcie więc i tak pod prysznicem bedzie potrzebna jakas mata antyposlizgowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts