Aga-Białystok 13.05.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 super projekt i jakie szybkie postępy! rośnie w oczach! no a że już ogród się robi to mi yuka zaimponowałaś już się nie mogę doczekać wykończeniówki hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.05.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 :welcome:Witaj Aga:hug: super projekt i jakie szybkie postępy! rośnie w oczach! no a że już ogród się robi to mi yuka zaimponowałaś już się nie mogę doczekać wykończeniówki hehe Mojej wykończeniówki:???: Ja też:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.05.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Dzień dobry miłym forumkom, jak tu się fajnie, siostrzanie zrobiło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 13.05.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Jak najbardziej Twojej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.05.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Aga, "no to se jeszcze poczekamy":stereo: atija, Ty też chcesz być młodszą siostrą (ale zaznaczam, nie więcej niż dwa miesiące:cool:) to jeszcze Cię zaadoptuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.05.2010 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Hejka Yuka A moze dosc tego leniuszkowania i przesiadywania w gabinecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.05.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Hejka Yuka A moze dosc tego leniuszkowania i przesiadywania w gabinecie Tak jest!!! Jutro zabieramy się za rozłożenie kanalizy, a w środę lub czwartek zalewamy płytę Tylko deszcz może pokrzyżować nam plany:bash: Bo ja nieeeeeeeeeeeeee chcęęęęęęęęęęęęęęęę pobojowiska na działce:cry: Jak będzie padać, odkładamy zalewanie na inny termin:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.05.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 yuka, trzymam kciuki!!! W końcu mam w tym i swój interes. Moi dachowcy też uzależnieni od pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.05.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Tak jest!!! Jutro zabieramy się za rozłożenie kanalizy, a w środę lub czwartek zalewamy płytę Tylko deszcz może pokrzyżować nam plany:bash: Bo ja nieeeeeeeeeeeeee chcęęęęęęęęęęęęęęęę pobojowiska na działce:cry: Jak będzie padać, odkładamy zalewanie na inny termin:yes: Hejka U mnie tez podobno dzisiaj PRZESTOJ ( nie lubie tego slowa ) na budowie kurde ta pogoda ZAKLINACZ DESZCZU PILNIE POSZUKIWANY Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.05.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 A może jakiś taniec oddtańczyć trzeba:yes: Kiedyś zadziałało;) Zapraszam :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.05.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 atija, Ty też chcesz być młodszą siostrą (ale zaznaczam, nie więcej niż dwa miesiące:cool:) to jeszcze Cię zaadoptuję Pewnie ,że chcę. Mogę być młodsza nawet pięć minut tylko zaadoptuj:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.05.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Mówisz - masz:hug:siostro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.05.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Sie Masz Siostra Odwiedziłam Edytkę, bo mnie budowanie na odległość zaintrygowało ... A z tą pogodą... nic nie powiem .... Czekam z utęsknieniem na Twoje kolejne relacje ogrodowo-budowlane i przyznam się ( siostrze trzeba:)) czekam na nie jak na gwiazdkę Buziaczki Yuka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.05.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Siostra, :hug:nie musisz się tłumaczyć gdzie bywasz (jeszcze) Relacji na razie nie będzie bo jutrzejsze prace odwołane:cry: Ale dla Ciebie wstawię jedno zdjęcie. Wybieraj: wolisz kwitnącą borówkę, czy tulipany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 14.05.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 ale się tu siostrzanie zrobiło.. witam ciepło w ten deszcz. DO końca maja ma padać.. A mówią że jak się baby całują to już na pewno będzie deszcz, więc kobiety.. dość tych czułości na razie! dołączam się z tańcem antydeszczowym :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.05.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Przecież to tylko przytulaski:hug:takie siostrzane:yes::yes: A taniec trzeba jeszcze na ocieplenie wymyśleć, bo 10 stopni w maju:jawdrop:to chyba przesada:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.05.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Hejka Dziewczyny ......... To teraz kawa na lawe ......... jak to z tymi SIOSTRAMI jest , przyjmujecie do Rodziny wszystkich , czy tylko wybranych ( kto wniesie lepszy posag ) Moge cos wniesc jak trzeba .............. tez chce do Waszej Rodziny nalezec :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.05.2010 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Hej Edi, wchodź do rodziny:hug:A jak dodatkowo coś wniesiesz w ten piątkowy wieczór;) będzie miło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.05.2010 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 :wave::wiggle: Ja też się dołączam z tańcem antydeszczowym i mogę nawet wymruczeć pod nosem (głośno nie wypada przy starszej siostrze) jakieś zaklęcia #$@^%&^*(Deszcz teraz powinien się obrazić i iść sobie w cholerę jasną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.05.2010 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Hej Edi, wchodź do rodziny:hug: A jak dodatkowo coś wniesiesz w ten piątkowy wieczór;) będzie miło:D Dzieki SIOSTRO A oto moj wklad na dzisiejszy wieczor .... chyba damy rade http://img576.imageshack.us/img576/7708/grzaniecgalicyjski.jpg Uploaded with ImageShack.us Zaraz biegne do kuchni robic jablecznika ..... lubicie ????? Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts