yuka 11.12.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 O kochana, o coś takiego mi chodzi:DCo sądzisz o takim wkładzie?http://www.arysto.com.pl/img/products/15b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.12.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 No taki grzaniec tez jest fajny. W środku szamotem wyłożony? Yuczka a jakby tak trochę wyższą szybkę miał?Podaj producenta, parametry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.12.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 (edytowane) :lol2: No widzisz, tu chyba nasze gusta ciutkę się rozbiegają, bo ja marzę o panoramicznym.... Ten co zamówiliśmy:cool: będzie miał szybę 80cmx45. Firma Arysto http://www.arysto.com.pl/pl/wklady_kominkowe_nietypowe.html . Robią na zamówienie a takiego jak wybraliśmy nie ma na stronie:) Edytowane 11 Grudnia 2010 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.12.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Finalnie coś takiego mi się marzy: Ne patrzymy na wnękę z drewnem;) I nie wiem jeszcze, czy półka taka będzie, czy nie.... Generalnie prosto ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.12.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Jak lubisz panoramiczne to wszystko ok. Jaki masz pomysł na obudowę? Całe szczęście, że jednak trochę się różnimy. Będziemy się poznawać i sprawdzać co jeszcze mamy ze sobą wspólnego. Nie będzie nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.12.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 No, obudowa prościutka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.12.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Zanim wysłałam swojego posta Ty juz na niego odpowiedziałaś A jednak prostota tez nas łączy. Podoba mi się ta zabudowa, właśnie bez drewna obok. Półka wygląda dość ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.12.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Np właśnie, miało być bez półki, dopóki nie zobaczyłam tego zdjęcia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.12.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Yuczka czy Ty masz sprecyzowane pojęcie jak będą wyglądały Twoje wnętrza na gotowo? Bo ja mam milion pomysłów i nie wiem który będzie dobry. Jak mam dobry humor to pomysły na kolory i rozwiązania odważne. Jak kiepski dzień, to nic mi się nie podoba i w ogóle ...." Po co mi to było".... Mam pomysł na wiatrołap, ale czy to będzie grało z salonem? Z resztą domu? Miliony pytań. Czy Ty tez tak masz ? Czy ja jakaś nienormalna jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.12.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Kochana, u mnie to norma!!! Ogólnie jakiś zarys mam ale i tak wszystko się zmienia... Ma być dosyć prosto, bez półeczek na durnostojki i kurzołapy;) Kuchnia raczej biała (może kremowa) z połyskiem, ale korci mnie, żeby ścianę na jakiś ciemny kolor machnąć... W salonie ściany jaśniutkie raczej, podłoga to już wiesz, gres połączony z drewnem (i tutaj kształt połączeń raczej się ni zmieni) ale nad sypialnią i łazienkami cały czas myślę... Jedna łazienka w szarościach, ale co z resztą to ... tabula rasa;) Sypialnię raz chcę jasną, raz taką glamur... Wiatrołap, hol, to zupełnie nie ruszone tematy... Ale teraz dogrywamy właśnie łazienki (tzn sprzęt do nich) więc wszystko inne na dalszy plan schodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.12.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No to mi ulżyło. Normalna znaczy się jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.12.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Albo obie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.12.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Nie załamuj, wolę wierzyć , że jesteśmy jednak normalne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.12.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 I tego się trzymajmy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.12.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 I tego się trzymajmy:D:D:D No trzymam się , trzymam...ale sama długo nie dam rady. Gdzie Ty się podziewasz??? chodź mi pomóc:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.12.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 No jestem, jestem:D:D:DDo Ciebie mam iść? Lecę....http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_23_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.12.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Aaaa, pomóc się trzymać:D:D Coś CKM jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.12.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 łał :lol2: jakiś nowy image?????:rotfl: Możesz do mnie, możesz do siebie, tak mi tylko smutno tu samej było To wołałam siostrę do towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.12.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Ty dzisiaj z tego co widziałam to wolne miałaś?Ja co prawda też w domu zostałam, bo moja gwiazdka znowu chora (temp. miała sobota-niedziela), dzisiaj już lepiej, ale jeszcze jutro zostajemy w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.12.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 łał :lol2: jakiś nowy image?????:rotfl: Ale że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts