yuka 14.12.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 :D:D A ja już po kąpieli, pranie rano robiłam, a w kuchni m. urzęduje (grzańca robi na noc;) Śpij dobrze:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.12.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Nie wiem kiedy ta odwilż.... może tuż po Nowym Roku? U nas w domku temp. jest w okolicy 0, tylko pompa pewnie zamarzła i z wodą będzie problem... A do posadzek chyba potrzebna, nie? Potrzebna. Ale myślę , że będzie dobrze, odwilż przyjdzie kiedy będzie trzeba. Żebyś mogła zrobić te posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.12.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Potrzebna. Ale myślę , że będzie dobrze, odwilż przyjdzie kiedy będzie trzeba. Żebyś mogła zrobić te posadzki. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.12.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 O nieeeeA ja nawet nie mam z kim winka wypić. K w pracy. Pojechał w sobotę i tyle go widziałam. Jutro wraca, jak pogoda pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.12.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Jutro już pewnie będzie dobrze:yes: Drogi może odśnieżą, tylko niech padać przestanie:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.12.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 I smacznego grzańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.12.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 15.12.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 No jak te baby sobie dogadzają )) grzańca im się chce! Za łopatę i odśnieżać Polskę północną )) U mnie wylewki miały być jutro ale facet powiedział że jeśli będzie -13-15 to nie da rady bo wtedy w rurze im wylewka zamarznie... W domku temperatura plusowa i wszystko gotowe do wylania. Ale nie mam ciśnienia bo jeśli nie jutro to w tygodniu świątecznym (prognozy mówią że będzie mniej mrozu) co się stanie to się stanie i tyle. Teraz mam inne zmartwionko bo mój Johny załapał wirusa jelitówki w przedszkolu i od wczoraj z gorączką i biegunką w domu- a jutro jasełka w przedszkolu i miał być aniołem! Strój gotowy a anioł lata ale do kibelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.12.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Uuuuu, wsółczuję... Pewnie jakimiś smectami to już go leczysz, a gdyby pojawiły się jeszcze wymioty to proponuję lokomotiv... Może do jutra będzie ok:yes: A co do odśnieżania, to są służby;) od tego odpowiednie. Dzisiaj rano słyszałam na tvn24, rozmowę, jaką prowadziło 2 kierowców pługów (cytowana przez dziennikarza): Nota bene w Łodzi;) -To gdzie teraz jedziemy? -Pod wiaduktem i do ronda a na rondzie zawracamy... -A dalej nie? -Dalej nie!!! Tam droga nieprzejezdna przecież!!! Śmiać się, czy płakać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.12.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Papuch w sprawie latania aniołka do kibelka pisałam u siebie.Może mu do jutra przejdzie Yuka Rozmowa panów z pługów...... . Dobre:D:D Ale to co się dzieje na drogach to już mniej śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.12.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Oj racja!Atijka, jak Twój K.? Dotarł do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 17.12.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Kurcze, jak dobrze że jak nie muszę wychodzić z domu )) Jestem zapudłowana z Pitulkiem i przy tych temperaturach i chodnikach załadowanych śniegiem nie mam szans na wyjście. Ale współczuję wszytkim którzy muszą zasiąść za kółkiem ;-( Oby do wiosny!!! To już niedługo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.12.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Papuszku, jak tam Twój Aniołek, doleciał na Jasełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.12.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Helloł K dotarł szczęśliwie. Juz od przedwczoraj jest w domku. A ja do pracy i z pracy jeżdżę 20 km/h Papuszku ., no właśnie jak Aniołek? Ciesz się, że masz ten komfort i nie musisz wychodzić z domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.12.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Helloł K dotarł szczęśliwie. Juz od przedwczoraj jest w domku. To wyjaśnia, dlaczego od przedwczoraj Cię nie ma na FM;) Hejka:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.12.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 :lol2: Kombinujesz, oj kombinujesz :D Zamówiliśmy wczoraj kominek, a dziś zaklepałam , no prawie, pana do jego montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.12.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 O proszę!!!! Super!!!Zuzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.12.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Zuzia Spadam juz. Jutro idę do pracy Chcemy mieć wolną środę i może uda się tez wtorek.A robota musi być zrobiona. Nie mam kupionych prezentów. Nie jestem spakowana, nie mam w co się spakować , a w czwartek o 6 rano wylatujemy. Buuuu.... nie mogę się zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.12.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Nie uciekaj!!!!GDZIE WYLATUJESZ?????????????????To Święta nie w domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Święta w domu, ale nie moim. Lecimy do Norwegii, do przyjaciela mojego syna ( i jego rodziców oczywiście ) To są tacy bardzo dobrzy znajomi, którzy kilka lat temu przenieśli się tam na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts