Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem kiedy ta odwilż.... może tuż po Nowym Roku?

U nas w domku temp. jest w okolicy 0, tylko pompa pewnie zamarzła i z wodą będzie problem... A do posadzek chyba potrzebna, nie?

Potrzebna.

Ale myślę , że będzie dobrze, odwilż przyjdzie kiedy będzie trzeba. Żebyś mogła zrobić te posadzki.

No jak te baby sobie dogadzają ;-))) grzańca im się chce! Za łopatę i odśnieżać Polskę północną ;-)))

U mnie wylewki miały być jutro ale facet powiedział że jeśli będzie -13-15 to nie da rady bo wtedy w rurze im wylewka zamarznie... W domku temperatura plusowa i wszystko gotowe do wylania. Ale nie mam ciśnienia bo jeśli nie jutro to w tygodniu świątecznym (prognozy mówią że będzie mniej mrozu) co się stanie to się stanie i tyle.

Teraz mam inne zmartwionko bo mój Johny załapał wirusa jelitówki w przedszkolu i od wczoraj z gorączką i biegunką w domu- a jutro jasełka w przedszkolu i miał być aniołem! Strój gotowy a anioł lata ale do kibelka ;-)

Uuuuu, wsółczuję... Pewnie jakimiś smectami to już go leczysz, a gdyby pojawiły się jeszcze wymioty to proponuję lokomotiv...

Może do jutra będzie ok:yes:

A co do odśnieżania, to są służby;) od tego odpowiednie. Dzisiaj rano słyszałam na tvn24, rozmowę, jaką prowadziło 2 kierowców pługów (cytowana przez dziennikarza):

Nota bene w Łodzi;)

-To gdzie teraz jedziemy?

-Pod wiaduktem i do ronda a na rondzie zawracamy...

-A dalej nie?

-Dalej nie!!! Tam droga nieprzejezdna przecież!!!:rotfl:

Śmiać się, czy płakać????