yuka 17.12.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Oooo, to super święta Ci się zapowiadają:D:D Na całe święta wyjeżdżacie? Czy jeszcze do Nowego Roku zostaniecie w Norwegii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.12.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Wracamy 4 stycznia. Także Nowy Rok zagramaniczny będzie Będę zaglądać na forum , ale pewnie rzadko, bo głupio tak pojechać do kogoś i przy kompie ciągle siedzieć Zbliżające się święta znów wpędzają mnie w ten ciężki nastrój. Bardzo tęsknię za Kamilą. Niecały miesiąc przed Jej wypadkiem , też jechaliśmy do Norwegi. Ona pomagała mi się spakować. Została u nas w domu, żeby pilnować kota. To już kolejne święta bez Niej, a ja ciągle nie umiem się z tym pogodzić Przepraszam Yuczka za taką prywatę u Ciebie. Sama rozumiesz, że z takim nastrojem , lepiej nie udzielać się na forum . Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.12.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Buźki kochana:hug:I trzymaj się cieplutko:hug:Mój Tata odszedł 4 stycznia.... To drugie święta bez Niego.... Najgorzej w Wigilię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.12.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 I to puste krzesło......które wiadomo dla Kogo powinno być. Ty też trzymaj się cieplutko :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2010 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Dziewczyny Ania ...... Yuka ....... smutno mi sie jakos tez zrobilo ....... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gif..... Swieta , Swieta ............. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif Buziaki i szczesliwego lotu Atijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.12.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.12.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Buziaczki dziewczynki:hug::hug: Ale teraz smuteczki w kąt:yes::yes: Pora zabrać się za przygotowania świąteczne;) (cokolwiek dla każdej z nas to znaczy;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.12.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 a moje święta takie jakieś kartonowe będą. Nawet choinki nie mam... W mieszkaniu nie ma już miejsca (wszechobecne kartony), w domu jeszcze nie ma gdzie... Zresztą nawet nie mam czasu o niej pomyśleć. Dobrze, że święta u rodziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.12.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Cześć AGPka:D My na święta też wyjeżdżamy do rodzinki, ale (głównie ze względu na dzieci) dzisiaj ubieraliśmy choinkę Jak nasza gwiazdeczka się cieszyła!!! A jutro mamy takie spotkanie opłatkowe ze znajomymi, którzy do sierpnia byli naszymi sąsiadami:D Każdego roku organizowaliśmy Wigilię (taką przedwigilijną) i w tym roku też tylko tym razem już nie da rady w kapciach;) iść do nich tylko to cała wyprawa na drugi koniec Łodzi;) AGPka, kiedy dzień W? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.12.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 W te święta magiczne, życzenia ślę liczne.Pachnących jodełek z ogromem światełek.Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minkąCiepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.Dużo jedzenia na stole, NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.12.2010 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Dzięki Edytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.12.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Dzięki Edytka Prosze Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2010 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 http://img195.imageshack.us/img195/1286/bombka2.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.12.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Święta w domu, ale nie moim. Lecimy do Norwegii, do przyjaciela mojego syna ( i jego rodziców oczywiście ) To są tacy bardzo dobrzy znajomi, którzy kilka lat temu przenieśli się tam na stałe. Nie było mnie kilka dni a tu takie wieści, Święta w Norwegii?? Ty masz syna?? stanowczo za rzadko do Ciebie zaglądam skoro takie wiadomości przeoczyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.12.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Wracamy 4 stycznia. Także Nowy Rok zagramaniczny będzie Będę zaglądać na forum , ale pewnie rzadko, bo głupio tak pojechać do kogoś i przy kompie ciągle siedzieć Zbliżające się święta znów wpędzają mnie w ten ciężki nastrój. Bardzo tęsknię za Kamilą. Niecały miesiąc przed Jej wypadkiem , też jechaliśmy do Norwegi. Ona pomagała mi się spakować. Została u nas w domu, żeby pilnować kota. To już kolejne święta bez Niej, a ja ciągle nie umiem się z tym pogodzić Przepraszam Yuczka za taką prywatę u Ciebie. Sama rozumiesz, że z takim nastrojem , lepiej nie udzielać się na forum . Pa pa u nas też Wigilia smutna, dobrze że jest Kinga to już i tak Święta inaczej wyglądają. Yukuś Ty najlepiej robisz jadąc w gości:) w końcu odpoczniesz naprawdę, wszyscy będą biegać koło Was, później sprzatanie was minie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.12.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 http://i51.tinypic.com/2r6d2lh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.12.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Yukuś Ty najlepiej robisz jadąc w gości:) w końcu odpoczniesz naprawdę, wszyscy będą biegać koło Was, później sprzatanie was minie:) Wiesz, do mamuni jadę więc nie oczekuję, że będzie biegać koło mnie, ale fakt, gro przygotowań świątecznych mnie ominie;) Ale mam nadzieję, że w przyszłym roku może uda się zorganizować Wigilię u nas? W tym roku tylko tradycyjnie na Wigilię przygotuję kluski z makiem i śledziki (2 rodzaje) oraz sałatkę na Święta. A jak pojadę do Mamy to pewnie i tak przygotowań jeszcze sporo będzie, za to do Teściowej już na gotową kolację jedziemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.12.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Sipatka, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.12.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 NO NO kupe pracy z mężem wykonaliście ,kiedy wylewki w tym Roku czy przyszłym ?My pewnie w marcu ,kwietniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.12.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 NO NO kupe pracy z mężem wykonaliście ,kiedy wylewki w tym Roku czy przyszłym ?My pewnie w marcu ,kwietniu . Raczej w przyszłym:D Odwaliliśmy kawał roboty, ale to tylko jakaś1/3. Na dole będą 2 warstwy styropianu + jeszcze jedna warstwa folii (w tym kotłownia z plątaniną rurek) jeszcze garaż +poddasze... to może nawet 1/4 zrobiona jest... A jeszcze rurki od podłogówki... A trochę tych metrów u nas jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts