Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wracamy 4 stycznia. Także Nowy Rok zagramaniczny będzie :D

Będę zaglądać na forum , ale pewnie rzadko, bo głupio tak pojechać do kogoś i przy kompie ciągle siedzieć :rolleyes:

Zbliżające się święta znów wpędzają mnie w ten ciężki nastrój. Bardzo tęsknię za Kamilą.

Niecały miesiąc przed Jej wypadkiem , też jechaliśmy do Norwegi. Ona pomagała mi się spakować. Została u nas w domu, żeby pilnować kota.

To już kolejne święta bez Niej, a ja ciągle nie umiem się z tym pogodzić

Przepraszam Yuczka za taką prywatę u Ciebie.

Sama rozumiesz, że z takim nastrojem , lepiej nie udzielać się na forum .

Pa pa

Dziewczyny Ania ...... Yuka ....... smutno mi sie jakos tez zrobilo ....... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gif.....

Swieta , Swieta ............. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif

Buziaki i szczesliwego lotu Atijka :D

Cześć AGPka:D

My na święta też wyjeżdżamy do rodzinki, ale (głównie ze względu na dzieci) dzisiaj ubieraliśmy choinkę:D Jak nasza gwiazdeczka się cieszyła!!! A jutro mamy takie spotkanie opłatkowe ze znajomymi, którzy do sierpnia byli naszymi sąsiadami:D Każdego roku organizowaliśmy Wigilię (taką przedwigilijną;)) i w tym roku też:yes: tylko tym razem już nie da rady w kapciach;) iść do nich tylko to cała wyprawa na drugi koniec Łodzi;)

AGPka, kiedy dzień W?

W te święta magiczne,

życzenia ślę liczne.

Pachnących jodełek z ogromem światełek.

Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.

Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką

Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.

Dużo jedzenia na stole,

NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!

Święta w domu, ale nie moim.;)

Lecimy do Norwegii, do przyjaciela mojego syna ( i jego rodziców oczywiście ;) )

To są tacy bardzo dobrzy znajomi, którzy kilka lat temu przenieśli się tam na stałe.

Nie było mnie kilka dni a tu takie wieści, Święta w Norwegii??

Ty masz syna??

stanowczo za rzadko do Ciebie zaglądam skoro takie wiadomości przeoczyłam:)

Wracamy 4 stycznia. Także Nowy Rok zagramaniczny będzie :D

Będę zaglądać na forum , ale pewnie rzadko, bo głupio tak pojechać do kogoś i przy kompie ciągle siedzieć :rolleyes:

Zbliżające się święta znów wpędzają mnie w ten ciężki nastrój. Bardzo tęsknię za Kamilą.

Niecały miesiąc przed Jej wypadkiem , też jechaliśmy do Norwegi. Ona pomagała mi się spakować. Została u nas w domu, żeby pilnować kota.

To już kolejne święta bez Niej, a ja ciągle nie umiem się z tym pogodzić

Przepraszam Yuczka za taką prywatę u Ciebie.

Sama rozumiesz, że z takim nastrojem , lepiej nie udzielać się na forum .

Pa pa

u nas też Wigilia smutna, dobrze że jest Kinga to już i tak Święta inaczej wyglądają.

Yukuś Ty najlepiej robisz jadąc w gości:) w końcu odpoczniesz naprawdę, wszyscy będą biegać koło Was, później sprzatanie was minie:)

Yukuś Ty najlepiej robisz jadąc w gości:) w końcu odpoczniesz naprawdę, wszyscy będą biegać koło Was, później sprzatanie was minie:)

Wiesz, do mamuni jadę;) więc nie oczekuję, że będzie biegać koło mnie, ale fakt, gro przygotowań świątecznych mnie ominie;) Ale mam nadzieję, że w przyszłym roku może uda się zorganizować Wigilię u nas? W tym roku tylko tradycyjnie na Wigilię przygotuję kluski z makiem i śledziki (2 rodzaje) oraz sałatkę na Święta. A jak pojadę do Mamy to pewnie i tak przygotowań jeszcze sporo będzie, za to do Teściowej już na gotową kolację jedziemy:)

NO NO kupe pracy z mężem wykonaliście ,kiedy wylewki w tym Roku czy przyszłym ?My pewnie w marcu ,kwietniu .

Raczej w przyszłym:D

Odwaliliśmy kawał roboty, ale to tylko jakaś1/3. Na dole będą 2 warstwy styropianu + jeszcze jedna warstwa folii (w tym kotłownia z plątaniną rurek) jeszcze garaż +poddasze... to może nawet 1/4 zrobiona jest... A jeszcze rurki od podłogówki... A trochę;) tych metrów u nas jest;)