Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,

by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,

By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój

a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.

By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,

by spokojna przerwa ukoiła złość

By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,

a kolędowych śpiewów nie było dość!

http://images43.fotosik.pl/483/7b3009a3d35bef68.jpg

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia

http://img843.imageshack.us/img843/6783/00065.gif

Zdrowia, szczęścia , odpoczynku od codziennej gonitwy, cudownego leniuchowania, wspaniałego obijania się i bliskości z przyjaciółmi i rodziną

życzą

Sławek z Arletką

czyli

Noxili z Noxilinką

Z nieco mniejszcym udziałem psów,kota, sów,sójek, i reszty ekipy Nawiedzonej Kuźni

http://img832.imageshack.us/img832/3751/merrychristmas35.jpg

Pokój na ziemi ludziom, a w niebie cisza gwiazd,

grają anieli, Świat się chlebem dzieli,

Świat ma dziś świąteczny blask...

Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzy - Jola
http://www.emotka.pl/emotikony/swieta2/46.gif

http://lh3.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TRTuYMlCCuI/AAAAAAAACW8/JWSqHA-PCCo/3994.jpg

Karollinka, Mariomili, Ola.U, Kropkq, Pavis, Renatamama3, Noxili, Jolapp2, AgaJeżyk, Emilus18, Pasie

Dziękuję serdecznie za życzenia:hug::hug::hug:

Wróciłam:D

Przed Świętami myślałam, że nie dam rady wytrzymać bez zaglądnięcia na FM, ale Święta były bardzo udane, atmosfera fantastyczna i dopiero dziś wieczorem widzę, ile zaległości mi się narobiło.... Bięgnę czytać, co u Was ciekawego:yes:

No wreszcie jestes ......... Yuczka :hug:

Jestem, jestem:D:D:D Przedłużyliśmy troszkę Święta sobie, bo przy okazji zostawiliśmy córeczki u Cioci, a sami skoczyliśmy płytki pooglądać i wybrać;)

i zapomnialam dodac , ze pieknie tam u Ciebie w domku ................

:hug::hug::hug:Dzięki;)

Fajnie .......

Ja zastanawiam sie nad wyborem tutaj gdzie mieszkam tzn. powysylam wzory do Polski ( plytek czy drewna ) i moze uda sie moim Pelnomocnikom dobrac to czego potrzebuje ........... a jak nie to moze zrobie zakupy w USA i hurtem kontenerem przesle do Polski .... i juz nie bede sie denerwowala , ze cos nie jest dobrane po mojej mysli .....:p

Kolejny Sylwester lecz życzenia te same - byś w przyszłym roku zbudował(a) zamek

duzo szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia i aby troski życia zaginęły w mroku, podczas nadchodzącego Nowego 2011 Roku.

:hug:

Fajnie .......

Ja zastanawiam sie nad wyborem tutaj gdzie mieszkam tzn. powysylam wzory do Polski ( plytek czy drewna ) i moze uda sie moim Pelnomocnikom dobrac to czego potrzebuje ........... a jak nie to moze zrobie zakupy w USA i hurtem kontenerem przesle do Polski .... i juz nie bede sie denerwowala , ze cos nie jest dobrane po mojej mysli .....:p

To wcale nie jest zły pomysł:yes: Ale znając Twoją kreatywność w ogóle nie wątpiłam, że COŚ na pewno wymyślisz;)

Kolejny Sylwester lecz życzenia te same - byś w przyszłym roku zbudował(a) zamek

duzo szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia i aby troski życia zaginęły w mroku, podczas nadchodzącego Nowego 2011 Roku.

Dzięki kochana:hug: Jak zawsze pierwsza;)

Cze Yuczka! podłogówka pełen profesjonalizm! wszystkie pięknie i równo rozłożone!

No i pochwal się tymi płyteczkami! co wybrałaś? co masz na oku? :)

Cześć Martusia:hug:

Płytki to serie Paradyża:

Arkesia beige poler;) na podłogi na dół (praktycznie wszędzie) wiem, wiem, jasne, polerowane... pół roku biłam się z myślami, ale postanowiłam, że będą te i już!!! W wiatrołapie tylko damy satynę albo strukturę, żeby mniej śliskie były, jak butami podbitymi śniegiem wejdziemy;)

Mistral grafit (30X60) na ściany w kotłowni i mistral nero (chyba 40X40) do garażu.

Paradyż wprowadza nową serię płytek drewnopodobnych (jeszcze ładniejsze niż Woodentic, bogatsza kolorystyka i 6 rozmiarów) ale jeszcze ani na stronie ich nie ma, ani ceny do końca nie ustalone. Byłam w salonie w firmowym w Tomaszowie Maz. i tam widziałam:D Zastanawiam się nad wstawkami w salonie.... miało być drewno, ale te do złudzenia drewno przypominają... zobaczymy, ta decyzja nie podjęta jeszcze;)

A seria, która tak mnie powaliła (na żywo, bo zdjęcia uroku nie oddają, wierzcie mi) to secret/edeno.... Prawdopodobnie w naszej łazience będzie... Szukam jeszcze fajnych szarości do małej łazienki, a dziewczyny do siebie chcą coś w żywych kolorach... Starszej mojej podobało się to:

http://www.paradyz.com.pl/GetFile/17369/main.jpg

na zdjęciu, ale w realu ten fiolet nie jest niestety taki fajny i nadal szukamy... Ma być coś fajnego, dziewczęco/młodzieżowego, ona chciałaby ostrzejszy kolor, jak np. sensual, ja trochę łagodniejszy....

To wcale nie jest zły pomysł:yes: Ale znając Twoją kreatywność w ogóle nie wątpiłam, że COŚ na pewno wymyślisz;)

http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif

Dzięki kochana:hug: Jak zawsze pierwsza;)

A bo caly tydzien mam zarypany wiec balam sie , ze nie zdaze rozeslac zyczen po Rodzinie i Znajomych , a ze nie lubie sie spozniac ( nigdy tego nie robie !!!!! ) wiec lepiej wczesniej odwiedzic moja Kochana Forumkowa Rodzinke :hug:

Yuczka pytanko mam !!!!!

Czy na podloge dajesz 20 cm. styro ? bo tak jakos mi to wyglada ..... pytam bo sama bede dawala 20 .......

Buziaki Siostra i mebluj juz te chalupke cobym miala gdzie podpatrywac ....... :D

Dzień Dobry Wieczór:D otóż i ja:D:D:D

Edytuś w spr. styropianu pod podłogówkę, my daliśmy 15 tzn. folia-10cm-folia-5cm

znajomi dali po 20cm inni znajomi dali 10cm i wg nich też jest ok.

Yukunia, my niby mieszkamy i powinniśmy miec juz wszystko minimum kupione- o położeniu choć części nie marzę....- a mamy tylko część płytek podłogowych i na szybko kupione panele:eek:, a Wy już kominek zamówiliście:jawdrop:- a my jeszcze nie....a podwyżka już za drzwiami stoi :( no kurna go mać! wrrrrrrrrrrrrrr....

jest nadzieja, że w niedzielę mamy się wybrać coś zakupić, ale czy to się zakończy sukcesem????? nie sądzę ....

Ahahaahhhh, podzielam zamysł wyboru białej ew.ecru kuchni- my będziemy mieć fronty ecru, a blaty i korpusy orzechowe wsio w macie- i wyjszlo na moje ;)(choć pierwsza wersja to lakierowana jabłoń indyjska + lakier.czerń, ale po pirsze koszty +3tyś po drugie ciarne nie praktyćne)

Dobra, już nie plumkam:)

AAAAAAAAAa, a tylko mam pytanie- to jaki model kominka wybraliście? Pewnie śmigałaś i wszystkie siostry forumowe śmigały po forach kominkowych - pomożecie Sierocie Niwie wybrać jakis niedrogi, prosty wkład? może takie z Castoramy, czy innego marketu nie są takie tragiczne, cooom??