meg60 01.01.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 http://www.gbritain.net/ekartki/nowyrok/4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 01.01.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Zapowiada się śliczny domek , będę zglądać i dopingować . A w Nowym Roku życze dużo zdrowia , szczęścia, extra fachowców i szybkiej przeprowadzki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.01.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Hej Yuczka w Nowym Roku oby lepszym i fajniejszym dla nas inwetorów deszcz nie straszny ,można dłubać w środku .Widze ,że u ciebie na tapecie to co u mnie płytki ,dzieciaki na góre chcą zielone będą z Paradyża kwadro na dół wybraliśmmy Emigres do salonu ,jadalni i kuchni pojedziem po nie do Tych bo są o 20 zł tańsze niż u Nas a my potrzebujemy 40 m troszkę oszczędzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.01.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Witajcie kochani:D Bardzo dziękuję za życzenia. Mam nadzieję, że spełnią się one nam wszystkim:D:D:D U nas Nowy Rok rozpoczął się chorobowo:( Najpierw m., potem ja, na koniec nasza najmłodsza... Wszyscy na antybiotykach... Mało tego, kuzynka, z którą spędziliśmy Sylwestra też leży z gorączką i bratanica moja, która również miała z nami kontakt w tym okresie... Normalnie szpital w rodzinie:( Ale pora wziąć się w garść Jak to powiedziała moja kuzynka, jak rok zaczyna się chorobą, to skończy się na pewno huczną imprezą!!!! I tego się trzymam:D:D:D Edytowane 4 Stycznia 2011 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.01.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Zapowiada się śliczny domek , będę zglądać i dopingować . A w Nowym Roku życze dużo zdrowia , szczęścia, extra fachowców i szybkiej przeprowadzki . Rossa witaj w moich skromnych progach:D:D:D Zaglądaj, zapraszam. Widzę, że prowadzisz dziennik, zajrzę jak trochę dojdę do siebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.01.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Hej Yuczka w Nowym Roku oby lepszym i fajniejszym dla nas inwetorów deszcz nie straszny ,można dłubać w środku .Widze ,że u ciebie na tapecie to co u mnie płytki ,dzieciaki na góre chcą zielone będą z Paradyża kwadro na dół wybraliśmmy Emigres do salonu ,jadalni i kuchni pojedziem po nie do Tych bo są o 20 zł tańsze niż u Nas a my potrzebujemy 40 m troszkę oszczędzimy. Renata, no tak to jest, że skoro budowy na podobnym etapie to i wybory podobne "na tapecie";) A masz rację oszczędności szukać trzeba:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.01.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Yuka, zdrówka całej Rodzince, nie dajcie się mikrobom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.01.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Dziękuję Tolusia Jest coraz lepiej:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.01.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 No musi być, przecież kciuki trzymam, a wiedźmy mają moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.01.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 To jeszcze troszkę tych kciuków poproszę (i może jakieś zaklęcia jeszcze?):stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 07.01.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Yuka jak tam u Was? Styropian już rozłożony? Czekam na newsy w dzienniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.01.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Oooo, Z-35 Miło mi powitać Cię oficjalnie w moim wątku:D Niestety, jak pisałam wcześniej dopadła nas jakaś strasznie paskudna infekcja i w zasadzie trochę wstrzymało to nam prace... Ale dzisiaj już m. działał z teściem w domku, a jutro ja do nich dołączę i mam nadzieję, że uda nam się temat styropianu pod podłogówkę zakończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.01.2011 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Heeeloooł :D Już zdrowa???? Buziole przesyłam i tulaski :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 08.01.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Jak tam zdrówko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Kończ z tym styropianem i chodź tu, bo się stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 08.01.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Jak po takiej przerwie poszła na budowę to nie wiadomo kiedy wróci hi hi hi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Heeeloooł :D Już zdrowa???? Buziole przesyłam i tulaski :hug: Jak tam zdrówko??? Cześć dziewczynki:D U mnie ze zdrówkiem już nieźle, został mi kaszel tylko, ale moja gwiazdeczka nie może się wykurować... Od wczoraj zmieniliśmy antybiotyk, bo poprzedni nie zadziałał, w nocy 40st. gorączki miała... Masakra normalnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Kończ z tym styropianem i chodź tu, bo się stęskniłam Jak po takiej przerwie poszła na budowę to nie wiadomo kiedy wróci hi hi hi. No właśnie, nie było tak źle, jestem już Pojechałam późno, bo zostałam z małą, nie chciałam samych dziewczyn zostawiać po takiej nocy... Od rana teść z mężem pracowali, została tylko kotłownia i jedna warstwa w wiatrołapie, czyli w zasadzie to pikuś gdybym była od rana, pewnie skończylibyśmy wszystko, tak jak planowałam... Ale nic to, najwyżej przed pracą m. skoczy 2-3 razy i zrobi:yes: No, a teraz Atijka opowiadaj, bo ja też się okrutniście stęskniłam:hug::hug: Może coś u siebie napisałąś? Biegnę już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.01.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 gdybym była od rana, pewnie skończylibyśmy wszystko, tak jak planowałam... No tak, Pani kierownik nie było to i prace się nie posuwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No tak, Pani kierownik nie było to i prace się nie posuwały No zupełnie jakbyś tam była;) Brakło po prostu jednych rąk do pracy (a właściwie jednej pary;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts