Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Yuczka w Nowym Roku oby lepszym i fajniejszym dla nas inwetorów deszcz nie straszny ,można dłubać w środku .Widze ,że u ciebie na tapecie to co u mnie płytki ,dzieciaki na góre chcą zielone będą z Paradyża kwadro na dół wybraliśmmy Emigres do salonu ,jadalni i kuchni pojedziem po nie do Tych bo są o 20 zł tańsze niż u Nas a my potrzebujemy 40 m troszkę oszczędzimy.

Witajcie kochani:D

Bardzo dziękuję za życzenia. Mam nadzieję, że spełnią się one nam wszystkim:D:D:D

U nas Nowy Rok rozpoczął się chorobowo:( Najpierw m., potem ja, na koniec nasza najmłodsza... Wszyscy na antybiotykach... Mało tego, kuzynka, z którą spędziliśmy Sylwestra też leży z gorączką i bratanica moja, która również miała z nami kontakt w tym okresie... Normalnie szpital w rodzinie:( Ale pora wziąć się w garść:D Jak to powiedziała moja kuzynka, jak rok zaczyna się chorobą, to skończy się na pewno huczną imprezą!!!!

I tego się trzymam:D:D:D

Edytowane przez yuka

Zapowiada się śliczny domek , będę zglądać i dopingować .

A w Nowym Roku życze dużo zdrowia , szczęścia, extra fachowców i szybkiej przeprowadzki .

Rossa witaj w moich skromnych progach:D:D:D

Zaglądaj, zapraszam. Widzę, że prowadzisz dziennik, zajrzę jak trochę dojdę do siebie:yes:

Hej Yuczka w Nowym Roku oby lepszym i fajniejszym dla nas inwetorów deszcz nie straszny ,można dłubać w środku .Widze ,że u ciebie na tapecie to co u mnie płytki ,dzieciaki na góre chcą zielone będą z Paradyża kwadro na dół wybraliśmmy Emigres do salonu ,jadalni i kuchni pojedziem po nie do Tych bo są o 20 zł tańsze niż u Nas a my potrzebujemy 40 m troszkę oszczędzimy.

Renata, no tak to jest, że skoro budowy na podobnym etapie to i wybory podobne "na tapecie";)

A masz rację oszczędności szukać trzeba:yes::yes::yes:

Oooo, Z-35:welcome:

Miło mi powitać Cię oficjalnie w moim wątku:D

Niestety, jak pisałam wcześniej dopadła nas jakaś strasznie paskudna infekcja i w zasadzie trochę wstrzymało to nam prace... Ale dzisiaj już m. działał z teściem w domku, a jutro ja do nich dołączę i mam nadzieję, że uda nam się temat styropianu pod podłogówkę zakończyć:yes:

Heeeloooł :D:D

Już zdrowa???? Buziole przesyłam i tulaski :hug::hug:

Jak tam zdrówko???

Cześć dziewczynki:D

U mnie ze zdrówkiem już nieźle, został mi kaszel tylko, ale moja gwiazdeczka nie może się wykurować... Od wczoraj zmieniliśmy antybiotyk, bo poprzedni nie zadziałał, w nocy 40st. gorączki miała... Masakra normalnie....

Kończ z tym styropianem i chodź tu, bo się stęskniłam :):hug:

Jak po takiej przerwie poszła na budowę to nie wiadomo kiedy wróci hi hi hi.

No właśnie, nie było tak źle, jestem już;)

Pojechałam późno, bo zostałam z małą, nie chciałam samych dziewczyn zostawiać po takiej nocy... Od rana teść z mężem pracowali, została tylko kotłownia i jedna warstwa w wiatrołapie, czyli w zasadzie to pikuś;) gdybym była od rana, pewnie skończylibyśmy wszystko, tak jak planowałam... Ale nic to, najwyżej przed pracą m. skoczy 2-3 razy i zrobi:yes:

No, a teraz Atijka opowiadaj, bo ja też się okrutniście stęskniłam:hug::hug::hug:

Może coś u siebie napisałąś? Biegnę już....