Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

:wave::wave::wiggle::wiggle::wave:

Ja też się dołączam z tańcem antydeszczowym i mogę nawet wymruczeć pod nosem (głośno nie wypada przy starszej siostrze) jakieś zaklęcia #$@^%&^*(deszcz teraz powinien się obrazić i iść sobie w cholerę jasną

atija ..........

no to razem zeby ten ..... deszcz w cholere odszedl sobie bo my chcemy dalej budowac :wave:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edyta

Poczekaj aż obalimy tą beczkę grzańca, wtedy dopiero zatańczymy hi hi

Hm.. tylko gdzie jest gospodyni??? czy to wypada pić u Niej bez Niej??

YUUUKAAA

chodź bo alkoholem dzielą

Hejka Kochana

Jak nie ma YUKI to spadamy do mnie .......:stereo:

dołączam się z tańcem antydeszczowym

:wave::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

:wave::wave::wiggle:

Ja też się dołączam z tańcem antydeszczowym i mogę nawet wymruczeć pod nosem (głośno nie wypada przy starszej siostrze) jakieś zaklęcia #$@^%&^*(Deszcz teraz powinien się obrazić i iść sobie w cholerę jasną

atija ..........

no to razem zeby ten ..... deszcz w cholere odszedl sobie bo my chcemy dalej budowac :wave:

No, dziewczyny, zadziałało!!!:jawdrop: A my wczoraj odwołaliśmy rozkładanie kanalizy (robimy to sami, teść miał pomagać mojemu M.) i dzisiaj pojechaliśmy sami na działeczkę i we dwoje układaliśmy te rurki Ale cieszę się, że nam się chociaż trochę udało

No taaaaak ...

Zamiast ciągnąć mury do góry to usiadła w gabinecie , kwiatki wącha i grzańcem deszcz przegania ... :D

Nie za dobrze sie powodzi coooo ;) ?

O Jeżu!!! Wszelki duch....

ale co, zadziałało, nie? A grzańcem to się częstuj, bo nim same taką bekę obalimy to nie wyjdziemy z tego gabinetu do roboty do końca lata co najmniej:rotfl:

Ło Matko Yuka, ale jak ja żem się namęczyła....:roll: sióódme poty ze mnie płyną, łooojsz...

Fotki będę wklejać jak opanuję tę kosmiczną sztukę wklejania- bo to dla mnie nie lada zadanie :)

Przyjszlam do Ciebie w póóóźne odwiedzinki- ale siostrze wolno:D- bo mnie te Twoje śliczne kwiatuszki i bujna trawa, że o wyczesanym gabinecie nie wspomnę;), jakoś tak napełniają pozytywnymi wibracjami. Dostaję takiego koppa,że jutro (o ile nie będzie padać :roll:-i tu też odtańczę w modłach swoją czaczę- zawsze to jedna baba więcej, nieeem ;)Dostaję takiego koppa, że jabłonki jutro będą aż śmigać!!! Ja też chcę umieć i mieć na działce takie kfiatuski ....

Cieplutkie uściski, do jutra Siostra, ja już padam.

Buźki,cmok,cmok;)

No ba, dają- trza brać;)

A i jeszcze słówko uznania za te położone rurki- szacun ;)

buźka, kurna od tego grzańca czkawki dostałam:p ..... a mama mówiła pij spokojnie- nikt Cię nie goni hmmm... i masz spragniona byłam i cz,cz,cz,czkawka się załączyła oooops:oops:

Dzieeeeeń Doooobry Bardzoooo :D

Czieść Siostra, przyjszlam pocieszyć oczy Twoimi słonecznymi fotkami, bo kurczę za oknem ponurooooo, ziiiiii-imno i mokro- buuuuuu :(

A Twoje śliczne kolorowe kfiatuski taki cieplutki posmak dają :yes:... i człowiek tak optymistycznie patrzy na te strugi deszczu spływające z nieba...i wie, że jeszcze tylko chwilka i znów będziemy mieć piękną wiosnę- a może od razu latoo hihihih :D

Cieplutkie pozdrowienia :hug:

Kurna Mać Yuka, jak Ty to robisz, że masz takie ładne kfiatuski mimo tak paskudnej pogody, hmmmm :roll:

Bardzo dziękuję za tego słodkiego tulipanka- skąd wiedziałaś, że je lubię ? :D

buźki,cmok,cmok :hug:

Edytowane przez Niwa
literki się poprzestawiały :/