Edyta M 14.05.2010 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 :wave::wiggle: Ja też się dołączam z tańcem antydeszczowym i mogę nawet wymruczeć pod nosem (głośno nie wypada przy starszej siostrze) jakieś zaklęcia #$@^%&^*(deszcz teraz powinien się obrazić i iść sobie w cholerę jasną atija .......... no to razem zeby ten ..... deszcz w cholere odszedl sobie bo my chcemy dalej budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.05.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 EdytaPoczekaj aż obalimy tą beczkę grzańca, wtedy dopiero zatańczymy hi hiHm.. tylko gdzie jest gospodyni??? czy to wypada pić u Niej bez Niej?? YUUUKAAAchodź bo alkoholem dzielą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.05.2010 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Edyta Poczekaj aż obalimy tą beczkę grzańca, wtedy dopiero zatańczymy hi hi Hm.. tylko gdzie jest gospodyni??? czy to wypada pić u Niej bez Niej?? YUUUKAAA chodź bo alkoholem dzielą Hejka Kochana Jak nie ma YUKI to spadamy do mnie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.05.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 No taaaaak ... Zamiast ciągnąć mury do góry to usiadła w gabinecie , kwiatki wącha i grzańcem deszcz przegania ... Nie za dobrze sie powodzi coooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.05.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 No dobra w weekend niech troszke poleniuchuje ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.05.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Jestem już Weekend, to się pracuje:cool: Edyta, no gdybym ja wiedziała, co tu się w nocy działo kiedy ja smacznie spałam:sleep:to bym chyba wstała na szklanicę tego grzańca:yes:. A jak tam jabłecznik, smaczny był? Zostało coś siostrę poczęstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.05.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 dołączam się z tańcem antydeszczowym :wiggle::wiggle: :wave: Ja też się dołączam z tańcem antydeszczowym i mogę nawet wymruczeć pod nosem (głośno nie wypada przy starszej siostrze) jakieś zaklęcia #$@^%&^*(Deszcz teraz powinien się obrazić i iść sobie w cholerę jasną atija .......... no to razem zeby ten ..... deszcz w cholere odszedl sobie bo my chcemy dalej budowac No, dziewczyny, zadziałało!!! A my wczoraj odwołaliśmy rozkładanie kanalizy (robimy to sami, teść miał pomagać mojemu M.) i dzisiaj pojechaliśmy sami na działeczkę i we dwoje układaliśmy te rurki Ale cieszę się, że nam się chociaż trochę udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.05.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 No taaaaak ... Zamiast ciągnąć mury do góry to usiadła w gabinecie , kwiatki wącha i grzańcem deszcz przegania ... Nie za dobrze sie powodzi coooo ? O Jeżu!!! Wszelki duch.... ale co, zadziałało, nie? A grzańcem to się częstuj, bo nim same taką bekę obalimy to nie wyjdziemy z tego gabinetu do roboty do końca lata co najmniej:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 15.05.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Ło Matko Yuka, ale jak ja żem się namęczyła.... sióódme poty ze mnie płyną, łooojsz... Fotki będę wklejać jak opanuję tę kosmiczną sztukę wklejania- bo to dla mnie nie lada zadanie Przyjszlam do Ciebie w póóóźne odwiedzinki- ale siostrze wolno:D- bo mnie te Twoje śliczne kwiatuszki i bujna trawa, że o wyczesanym gabinecie nie wspomnę, jakoś tak napełniają pozytywnymi wibracjami. Dostaję takiego koppa,że jutro (o ile nie będzie padać -i tu też odtańczę w modłach swoją czaczę- zawsze to jedna baba więcej, nieeem ;)Dostaję takiego koppa, że jabłonki jutro będą aż śmigać!!! Ja też chcę umieć i mieć na działce takie kfiatuski .... Cieplutkie uściski, do jutra Siostra, ja już padam. Buźki,cmok,cmok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.05.2010 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 No widzę, że linki już są super, to teraz zmykaj spać przed dniem jutrzejszym, a na noc to możesz szklaneczką grzańca od Edytki się poczęstować Bo ubytki płynów trza uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 15.05.2010 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 No ba, dają- trza brać A i jeszcze słówko uznania za te położone rurki- szacun buźka, kurna od tego grzańca czkawki dostałam:p ..... a mama mówiła pij spokojnie- nikt Cię nie goni hmmm... i masz spragniona byłam i cz,cz,cz,czkawka się załączyła oooops:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 17.05.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Dzieeeeeń Doooobry Bardzoooo Czieść Siostra, przyjszlam pocieszyć oczy Twoimi słonecznymi fotkami, bo kurczę za oknem ponurooooo, ziiiiii-imno i mokro- buuuuuu A Twoje śliczne kolorowe kfiatuski taki cieplutki posmak dają ... i człowiek tak optymistycznie patrzy na te strugi deszczu spływające z nieba...i wie, że jeszcze tylko chwilka i znów będziemy mieć piękną wiosnę- a może od razu latoo hihihih Cieplutkie pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.05.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Cześć Niwusia Trochę słonka w ten deszczowy dzień: http://i42.tinypic.com/t7hjc1.jpg To taki tulipanik z drugiej grupy, które jeszcze kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.05.2010 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Yuka Sliczny ten tulip ..... Wlalas troche optymizmu w moje ZALANE serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.05.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Niech ono już więcej nie będzie ZALANE:hug:Naprawdę trgedia z tymi deszczami:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 18.05.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 (edytowane) Kurna Mać Yuka, jak Ty to robisz, że masz takie ładne kfiatuski mimo tak paskudnej pogody, hmmmm Bardzo dziękuję za tego słodkiego tulipanka- skąd wiedziałaś, że je lubię ? buźki,cmok,cmok Edytowane 18 Maja 2010 przez Niwa literki się poprzestawiały :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.05.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hejka Kochana:hug:Tulipanka sfotografowałam jeszcze tydzień temu;) i czekał cierliwie na dzień, w którym radość będzie mógł sprawić optymizmem, który z niego bije:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 18.05.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 HIhihihhh:D:D, Siostra, Ty to wiesz jak dawkować przyjemności ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.05.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif Zastanawiam się, czym by tu jeszcze zaskoczyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.05.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Yuka Siostra dobrze Ci idzie to pocieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts