Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tańcować raczej nie będę;), ale obiecałam Dziadkom tort zrobić i muszę teraz mężowi dokładne instrukcje co i ile mam mi kupić, a najgorsze, ze sama nie wiem gdzie go po takie zakupy wysłać:( Miałąm jutro pojeździć po sklepach a tu... kiszka... generalnie barwników spożywczych poszukuję i nie wiem gdzie i jakie:(

Dziadek to pewnie z takiego byłby zadowolony;)

http://img59.imageshack.us/img59/8459/dscf0940dq9.jpg

Hejka Yuczka zrob taki tylko bez biustonosza ...... :lol2: tylko cholercia czy Dziadzio dozyje 61 rocznicy ..... po takim WSTRZASIE

A wracajac do wylewek ... u mnie maja miec 10 cm. !!!!!! chyba dam grubszy styro jeszcze wyizoluje podloge bedzie bardziej z korzyscia dla energooszczednosci .... styro pojdzie na 22 cm. a wylewka bedzie 8

Hejka Yuczka zrob taki tylko bez biustonosza ...... :lol2: tylko cholercia czy Dziadzio dozyje 61 rocznicy ..... po takim WSTRZASIE

Nie, Dziadka trzeba oszczędzać, w Święta przeszedł ostry zawał (tzn. zabrali go z przewlekłym do szpitala) więc takie doznania to już nie dla niego:no::no::no:

A wracajac do wylewek ... u mnie maja miec 10 cm. !!!!!! chyba dam grubszy styro jeszcze wyizoluje podloge bedzie bardziej z korzyscia dla energooszczednosci .... styro pojdzie na 22 cm. a wylewka bedzie 8

Uuu, 10 cm:o U Ciebie jak zwykle wszystko max!!!:D:D:D Ale Ty nie masz podłogówki, to też możesz sobie powzwolić. Na podłogówkę podobno 6-7 cm jest optymalnie (tak nam powiedział gość od wylewek;)) Ale na Twoim miejscu zrobiłabym tak jak napisałaś: lepiej zwiększyć styro niż dać więcej wylewki;)

Hej Atijka:D

Torcik nie mojego wykonania, do takiej perfekcji jeszcze nie doszłam, ale może kiedyś... jak nadarzy się okazja... kto wie?

Barwników nie kupiłam, nawigowałam męża przez kom., ale nie udało mu się namierzyć... No nic, trochę różowej masy mi zostało, trochę zabarwię kurkumą na żółto... bladego pojęcia nie mam jak mi wyjdzie, ale będę coś improwizować...;) Biszkopt już w piekarniku:D:D:D

A noga trochę boli, ale nie ma już tej śliwy, która wczoraj koło kostki urosła:)

No nawiedziłam Cię wreszcie po straszniście długiej nieobecności a tu tyle nowości!! Na początek gratuluję baaardzo zakończenia kolejnego etapu budowy!! Ech, jak dobrze jest wspominać takie fajne przeżycia! Bezcenne normalnie ;)

A noga się wyleczy :) za parę tygodni... Też to przerabiałam - też w niezłym wydaniu jak na blondynkę przystało :D Spieszyłam się rano do pracy i chodnik był trochę nierówny... ale na autobus zdążyłam. W pociągu zorientowałam się że nogę mam trochę spuchniętą - ale co tam! Do pracy ledwie się doczołgalam i tam już mnie na pogotowie zawieźli... 2 tyg na L4 ale potem jeszcze dłuuugo odczuwałam bolącą kostkę...

No i milutkiego imprezowania :D

Oj AGPka, zawsydzasz mnie:oops: Artystka to może i jestem ale bardziej taka wiesz, ze spalonego teatru;)

Ta lala to mój pierwszy tort tego typu.... Nie wyszedł mi, ale córka i tak była zachwycona, następnym razem już wiem co poprawić:D:D:D

Zwariowałaś?? Ja nawet nie wiedziałabym jak się zabrać ;-)