Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć :bye:

ależ wy pędzicie - już wylewki!

Coś mi się zdaję, że jak nadarzy się wreszcie okazja, żeby was odwiedzić, to trafię na ten etap, kiedy gospodyni plażuje na tarasie z pucharkiem lodów w dłoni, obserwując wróble myszkujące w ogrodowej roślinności :rolleyes:

(a ten torcik też mnie wprawił w podziw:jawdrop:)

Cześć :bye:

ależ wy pędzicie - już wylewki!

Coś mi się zdaję, że jak nadarzy się wreszcie okazja, żeby was odwiedzić, to trafię na ten etap, kiedy gospodyni plażuje na tarasie z pucharkiem lodów w dłoni, obserwując wróble myszkujące w ogrodowej roślinności :rolleyes:

(a ten torcik też mnie wprawił w podziw:jawdrop:)

Rozumiem, że o ten biuścik chodzi?;)

Yeti, a wizję kuszącą rozpostarłeś, oj kuszącą... tarasik, lody...

A na poważnie to wybrać się musisz wcześniej:yes:

No dzięki kochana:hug::hug::hug: dzisiaj już lepiej do tego stopnia, że postałam w kuchni trochę i obiecany torcik Dziadkom zrobiłam:D:D:D

Taki wyszedł

[ATTACH=CONFIG]39285[/ATTACH]

Yuczka torcik pierwsza klasa ..... interesuje mnie jeszcze co jest pod lukrem jakie ciasto i masa ..... osobiscie lubie biale masy ... mniam mniam , ale jak bedzie ciemna to tez sie skusze jestem straszny lasuch na ciacha ..... w sobote robie ciasteczka z masa karpatkowa to zapraszam w niedziele do mnie na slodkosci .

Buziaki i udanej imprezki :yes:

I ja dołączam się z zachwytami nad tortem i gratulacjami dla Dziadków:yes::yes:
Przyznaję, że zachwyt i szczere gratulacje należą się dziadkom w pełni, ale torcik... to jednak ten wcześniejszy bardziej by mi smakował ;):rolleyes:

No masz go!!! Na tydzień!!!! Hmmmm.... Może za płytki byśmy się wzięli, powierzchnia spora, prawie wszystko w płytkach... Powierzchnia doświadczalna też spora... Ok!!! Niech będzie na tydzień;)

...i tu jest pewien problem...

- mogę smarować ściany, skręcać meble, wbijać gwoździe, kopać doły... itp.

Ale nie cierpię babrać się w tym błocie. Jak mam robić coś u siebie zaprawą, albo klejem, to się tydzień do tego zabieram:sick:

U siebie do płytek się nie dotykam.

Chociaż z drugiej strony... gdybym się przełamał, to mógłbym się na tych waszych metrach nieźle wyszkolić:rolleyes: i u mnie wyszło by już wtedy całkiem ładnie:p:lol2:

No to przemyśl:D

...o zapomniałbym - w demolce jeszcze też niezły jestem - nie chcesz wyburzyć jeszcze jakiejś ściany?:D

Edytowane przez Yeti