yuka 20.01.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 AGPka:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.01.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ale tort. A ten stanik jaki udany... teraz tylko patrzeć kto jaką część będzie chciał na talerzyk hihihiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.01.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 I co będzie większą słodyczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.01.2011 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Yuczka zdrowiej Kochana cos Ty oszalala zeby nogi skrecac ?????? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.01.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Cześć ależ wy pędzicie - już wylewki! Coś mi się zdaję, że jak nadarzy się wreszcie okazja, żeby was odwiedzić, to trafię na ten etap, kiedy gospodyni plażuje na tarasie z pucharkiem lodów w dłoni, obserwując wróble myszkujące w ogrodowej roślinności (a ten torcik też mnie wprawił w podziw:jawdrop:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.01.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Cześć ależ wy pędzicie - już wylewki! Coś mi się zdaję, że jak nadarzy się wreszcie okazja, żeby was odwiedzić, to trafię na ten etap, kiedy gospodyni plażuje na tarasie z pucharkiem lodów w dłoni, obserwując wróble myszkujące w ogrodowej roślinności (a ten torcik też mnie wprawił w podziw:jawdrop:) Rozumiem, że o ten biuścik chodzi? Yeti, a wizję kuszącą rozpostarłeś, oj kuszącą... tarasik, lody... A na poważnie to wybrać się musisz wcześniej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.01.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 No pamiętasz, że byłem już blisko... ale wy zawsze jakoś tak nie po drodze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.01.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Bo to nie po drodze, tylko specjalnie trzeba się wybrać:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.01.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Specjalnie, to się na caluśki dzień albo tydzień jedzie ...a jeśli tak, to musiałabyś nam jakieś atrakcje zaplanować - a tu styropian już ułożony..., no to teraz... nie wiem... może malowanie ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.01.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 No masz go!!! Na tydzień!!!! Hmmmm.... Może za płytki byśmy się wzięli, powierzchnia spora, prawie wszystko w płytkach... Powierzchnia doświadczalna też spora... Ok!!! Niech będzie na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.01.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Yuczka zdrowiej Kochana cos Ty oszalala zeby nogi skrecac ?????? . No dzięki kochana:hug::hug: dzisiaj już lepiej do tego stopnia, że postałam w kuchni trochę i obiecany torcik Dziadkom zrobiłam:D:D:D Taki wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Yuka, toż to dzieło sztuki. 60 lat razem...to normalnie wzruszające jest. Mało komu się tak udaje. GRATULACJE proszę ode mnie przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.01.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Dziękuję Tolusia w imieniu Dziadków:D:D:D Naprawdę piękna rocznica, to fakt... To Dziadkowie Męża doczekali Diamentowych Godów:D:D:DOczywiście przekażę gratulacje:D:D:D Edytowane 21 Stycznia 2011 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.01.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 I ja dołączam się z zachwytami nad tortem i gratulacjami dla Dziadków:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.01.2011 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Dzięki kochana w imieniu swoim;) i Dziadków:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.01.2011 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 No dzięki kochana:hug::hug: dzisiaj już lepiej do tego stopnia, że postałam w kuchni trochę i obiecany torcik Dziadkom zrobiłam:D:D:D Taki wyszedł [ATTACH=CONFIG]39285[/ATTACH] Yuczka torcik pierwsza klasa ..... interesuje mnie jeszcze co jest pod lukrem jakie ciasto i masa ..... osobiscie lubie biale masy ... mniam mniam , ale jak bedzie ciemna to tez sie skusze jestem straszny lasuch na ciacha ..... w sobote robie ciasteczka z masa karpatkowa to zapraszam w niedziele do mnie na slodkosci . Buziaki i udanej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.01.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Edytka z masą karpatkową? uwielbiam!!!!! zamiast faworków w paczce poproszę ciasteczka z masą!!!! Yuczka tort faktycznie mistrzostwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 22.01.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 hehehheh:D no elektryk wyczes ... Nasz pstryk doradził nam tylko kinkiety w kuchni, które nie mają wyłącznika i w naszej kuchni to(jak na razie) przydadzą się jak pięść do oka, ale i tak jest git buuuuuuuuuuuuuuuuuziole :D:D:D :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.01.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 (edytowane) I ja dołączam się z zachwytami nad tortem i gratulacjami dla Dziadków:yes:Przyznaję, że zachwyt i szczere gratulacje należą się dziadkom w pełni, ale torcik... to jednak ten wcześniejszy bardziej by mi smakował No masz go!!! Na tydzień!!!! Hmmmm.... Może za płytki byśmy się wzięli, powierzchnia spora, prawie wszystko w płytkach... Powierzchnia doświadczalna też spora... Ok!!! Niech będzie na tydzień ...i tu jest pewien problem... - mogę smarować ściany, skręcać meble, wbijać gwoździe, kopać doły... itp. Ale nie cierpię babrać się w tym błocie. Jak mam robić coś u siebie zaprawą, albo klejem, to się tydzień do tego zabieram:sick: U siebie do płytek się nie dotykam. Chociaż z drugiej strony... gdybym się przełamał, to mógłbym się na tych waszych metrach nieźle wyszkolić i u mnie wyszło by już wtedy całkiem ładnie:p:lol2: No to przemyśl:D ...o zapomniałbym - w demolce jeszcze też niezły jestem - nie chcesz wyburzyć jeszcze jakiejś ściany? Edytowane 22 Stycznia 2011 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Yuczka ty zdolniacho:) dla dziadków gratulacje, poważna okazja do świetowania. Kiedy ruszacie z wykończeniówką?? Chałupka wiieeelka, ale będziesz miała pole do popisu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts