Edyta M 23.01.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Edytka z masą karpatkową? uwielbiam!!!!! zamiast faworków w paczce poproszę ciasteczka z masą!!!! Yuczka tort faktycznie mistrzostwo! Mowisz i masz ...... http://img218.imageshack.us/img218/100/img0268wy.jpg Uploaded with ImageShack.us Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.01.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Edytuś Ty weź no wpadnij do Nas wreszcie, ale wiesz z ciachem (dla każdej siostry po jednym ) noooooo i kropka, a nie za górami za lasami i mi kurna takie smaczki robisz, że ślina do pasa cieknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.01.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 O to , to ,to Niwa dobrze prawi. Ślina mi cieknie na widok tych słodkości. A Edytka kusi , oj kusi. Ty się kochana nie opędzisz jak już do Polski zjedziesz. Będziesz nam piekła ciasta i odwiedzała wszystkie siostry po kolei . Yuka , życzenia Dziadkom złożyłaś? Jak impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.01.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kochani, buziaki wszystkim posyłam:hug: Jako, że jeszcze do domu nie dotarłam, króciutko tylko: Yuczka torcik pierwsza klasa ..... interesuje mnie jeszcze co jest pod lukrem jakie ciasto i masa ..... osobiscie lubie biale masy ... mniam mniam , ale jak bedzie ciemna to tez sie skusze jestem straszny lasuch na ciacha ..... w sobote robie ciasteczka z masa karpatkowa to zapraszam w niedziele do mnie na slodkosci . Buziaki i udanej imprezki Edytka: torcik taki jak uwielbia cała moja rodzinka, czyli z bitej śmietany (zastanawiałam się nad czekoladowym biszkoptem, ale ostatecznie zrobiłam jasny:D) Wszystkim baaaardzo smakował i nie został nawet maleńki kawałeczek (a zrobiłam z 2 biszkoptów na dużej blaszce:o) ale to mnie baaaardzo ucieszyło:cool: Twoje ciasteczka wyglądają smakowicie i pomimo, że objadłam się słodkości, chętnie skuszę się na jedno:yes: Mowisz i masz ...... http://img218.imageshack.us/img218/100/img0268wy.jpg Uploaded with ImageShack.us Smacznego Edytka z masą karpatkową? uwielbiam!!!!! zamiast faworków w paczce poproszę ciasteczka z masą!!!! Yuczka tort faktycznie mistrzostwo! Martusia:hug:takie ciacha ja też uwielbiam (i uwielbiam je jeść bez łyżeczki i bez oblizywania sie;)) hehehheh:D no elektryk wyczes ... Nasz pstryk doradził nam tylko kinkiety w kuchni, które nie mają wyłącznika i w naszej kuchni to(jak na razie) przydadzą się jak pięść do oka, ale i tak jest git buuuuuuuuuuuuuuuuuziole :D:D:D :hug: Niwusia, no faktycznie, nasz elektryk to wyczes: Panie Robercie, kiedy pan do nas przyjdzie? W czwartek? W czwartek mam rocznicę ślubu.... hmmm.... No dobra imrezę przełożę:D:D Buźki kochana:hug: Przyznaję, że zachwyt i szczere gratulacje należą się dziadkom w pełni, ale torcik... to jednak ten wcześniejszy bardziej by mi smakował No nie wątpię ...i tu jest pewien problem... - mogę smarować ściany, skręcać meble, wbijać gwoździe, kopać doły... itp. Ale nie cierpię babrać się w tym błocie. Jak mam robić coś u siebie zaprawą, albo klejem, to się tydzień do tego zabieram:sick: U siebie do płytek się nie dotykam. Chociaż z drugiej strony... gdybym się przełamał, to mógłbym się na tych waszych metrach nieźle wyszkolić i u mnie wyszło by już wtedy całkiem ładnie:p:lol2: No to przemyśl:D ...o zapomniałbym - w demolce jeszcze też niezły jestem - nie chcesz wyburzyć jeszcze jakiejś ściany? Na razie wszystkie są na miejscu, powiem więcej, jest kilka do postawienia:yes: z G-K piszesz się? Yuczka ty zdolniacho:) dla dziadków gratulacje, poważna okazja do świetowania. Kiedy ruszacie z wykończeniówką?? Chałupka wiieeelka, ale będziesz miała pole do popisu:) Karolinka, z wykończeniówką chcemy ruszyć, jak tylko poprzednie prace pozwolą, czyli zaczynamy od ocieplania poddasza jak tylko wyschną wylewki O to , to ,to Niwa dobrze prawi. Ślina mi cieknie na widok tych słodkości. A Edytka kusi , oj kusi. Ty się kochana nie opędzisz jak już do Polski zjedziesz. Będziesz nam piekła ciasta i odwiedzała wszystkie siostry po kolei . Yuka , życzenia Dziadkom złożyłaś? Jak impreza? Atijka, imreza była baaardzo udana (nawet wolnego walczyka zatańczyłam;)) Dziadkom gratulacje złożyłam od całego FM (Babcia się trochę zdziwiła, ale wszystkim kazała podziękować, co też czynię:hug: DZIĘKUJĘ KOCHANI W IMIENIU DZIADKÓW A pochwalę się, że zamówiliśmy płytki na podłogi:D:D:D:D Nowa Gala CN01 więc jak widzisz, ja już mam to z głowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.01.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Na razie wszystkie są na miejscu, powiem więcej, jest kilka do postawienia:yes: z G-K piszesz się? Pewnie, że tak. Lubię nowe doświadczenia:D. To kiedy? Weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.01.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 A pochwalę się, że zamówiliśmy płytki na podłogi:D:D:D:D Nowa Gala CN01 więc jak widzisz, ja już mam to z głowy;) O nieeee......a ja jeszcze nieeeeee.... ale za to jutro przychodzi pan od kominka, pomierzyć i wyliczyć ile czego trzeba kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.01.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Pewnie, że tak. Lubię nowe doświadczenia:D. To kiedy? Weekend? No jasne że weekend, tylko który? Hmmm... Najbliższy odpada, na pewno od 17.02 do końca weekendu też zajęci gdzie indziej będziemy;) Ale dogramy szczegóły na pewno i ścianki budować będziemy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.01.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 O nieeee......a ja jeszcze nieeeeee.... ale za to jutro przychodzi pan od kominka, pomierzyć i wyliczyć ile czego trzeba kupić. Kochana, kupiliśmy też na ściany do kotłowni (też z Nowej Gali MM01:o. Wyczes, nie? Dzień wcześniej wyliczyliśmy, że potrzeba nam 37m płytek, wchodzimy do hutowni a tu na wprost płytka MM01 format 60x60 i wielki napis 37m, 20zł/m... No to przecież na nas te płytki czakały!!!! Oczywiście wzięliśmy. I jeszcze do garażu Też Nowej Gali DM w dwóch kolorach (brąz i szary) Cena też baaaaaardzo dobra;) Super, że u Ciebie też do przodu:D Jaka ostatecznie obudowa kominka będzie? Lecę do Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.01.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Wyczes, że fiu fiu..... :D:D Tak to jest, że pewne rzeczy czekają na nas , aż je znajdziemy. Widzę , że u Ciebie w ogóle rozpusta... hm... Nowa Gala w garażu i kotłowni... hmmm.... toż to jaśniepaństwo pełną gębą :lol2: U mnie obudowa taka jak kiedyś wkleiłam do dziennika, tylko chodzi mi po głowie ciemnoszary kolor i nie wiem jakie półeczki. Myślisz, że fiolet to nie będzie przegięcie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.01.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 No ba:DJaśniepaństwo trochę żałują, że kupili płytki na podłogę do kotłowni, zapłaciliśmy po 24zł i cieszyliśmy się jak dzieci, że tak tanio... W sobotę przekonliśmy się, że przepłaciliśmy i to sporo!!!!Lecę do dzienniczka Do Ciebie, przypomnieć sobie ten kominek i zastanowić się nad tym fioletem.... Ale że w sensie, taki bakłażan? Czy bardziej wrzos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 24.01.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 witam,wpadłam przypadkiem a tu taki fajny dziennik:) gratuluję skończenia etapu budowy i życzę żeby wykończeniówka nie wykańczała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.01.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Dobre w tym wszystkim jest to , że przepłaciliście na kilku metrach. Ciesz się, że te hektary Nowej Gali kupiłaś w dobrej cenie. Fiolet w sensie , że bardziej wrzos, a kominek grafitowy, kamień jasny w kolorze tych najpiękniejszych kafli Widzę te kolory w głębi mojej umęczonej łepetyny, ale nie umiem opisać dokładnie ich odcieni. Słowa , moje bynajmniej , nie oddają tego co widzi dusza Korci mnie ten fiolet, ale nie wiem , no nie wiem.... Raczej na pewno będzie grafit , i jaśniutki beż we wnękach jak się nie odważę na fiolety. Edytowane 25 Stycznia 2011 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.01.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 witam, wpadłam przypadkiem a tu taki fajny dziennik:) gratuluję skończenia etapu budowy i życzę żeby wykończeniówka nie wykańczała:) Ann i Paweł witam serdecznie w moim domku:welcome: Już nie mogę doczekać się, kiedy ta wykończeniówka będzie wykańczać Mam nadzieję, że nie mnie, a domek;) Zapraszam serdecznie i liczę, że to nie ostatnia wizyta:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.01.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Dobre w tym wszystkim jest to , że przepłaciliście na kilku metrach. Ciesz się, że te hektary Nowej Gali kupiłaś w dobrej cenie. Fiolet w sensie , że bardziej wrzos, a kominek grafitowy, kamień jasny w kolorze tych najpiękniejszych kafli Widze te kolory w głebi mojej umęczonej łepetyny, ale nie umiem opisać dokładnie ich odcieni. Słowa , moje bynajmniej , nie oddaje tego co widzi dusza Korci mnie ten fiolet, ale nie wiem , no nie wiem.... Raczej na pewno będzie grafit , i jaśniutki beż we wnękach jak się nie odważę na fiolety. Miałam przenieść się do Ciebie, ale niech będzie tu;) Faktycznie bardziej wrzos, (namierzyłam kominek;)) Zawsze możesz przemalować, to nie będzie problem... Ja bym zastanowiła się nad czym innym.... Cały kominek w kolorze bakłażana, jako mocny akcent kolorystyczny w salonie:yes::yes: a półeczki wtedy rozbielony ten sam kolor.... wg mnie czad!!! A to co napisałas: Słowa , moje bynajmniej , nie oddają tego co widzi dusza piękne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Yukuś ale juz fajne zakupy poczyniacie. Płytki nowa gala rzeczywiście super. Ja teraz rozglądam się za płytkami do kotłowni i spiżarki, jeździć po sklepach nie mam czasu a w necie nie znalazłam tanich, jak macie jakiś link to podrzućcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.01.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Hej Yuka Alez Ci kobieto zazdroszcze tego etapu, u mnie juz niby niedługo do wylewek ale caly czas cos sie przeciaga:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Karollinka, ja nie mam linka, kupowałam w hurtowni. Jak chciałabyś się przejechać do Opoczna, to podam Ci adres fajnego sklepu;) Do Łodzi dowiozą, myślę, że Nałęczowa też mogliby dowieźć Myśmy do garażu i kotłowni wybrali płytki w 2 gatunku. Końcówki na magazynie. Ceny wyjściowe tych do garażu były 17 zł. To te płytki wybraliśmy w szarym i brązowym kolorze (a jeszcze przy w sumie sporym zamówieniu dostaliśmy rabat;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Mariomili, doczekasz się Chociaż ja też nie mogłam się doczekać A teraz znów czekamy aż wyschną wylewki, żeby można było ogrzewanie uruchomić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.01.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ta moja dusza zobaczyła bakłażan i.... podoba mi się ten pomysł.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts