Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Edytka z masą karpatkową? uwielbiam!!!!! zamiast faworków w paczce poproszę ciasteczka z masą!!!! :)

Yuczka tort faktycznie mistrzostwo!

Mowisz i masz ......

http://img218.imageshack.us/img218/100/img0268wy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:hug: Smacznego :hug:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani, buziaki wszystkim posyłam:hug:

Jako, że jeszcze do domu nie dotarłam, króciutko tylko:

Yuczka torcik pierwsza klasa ..... interesuje mnie jeszcze co jest pod lukrem jakie ciasto i masa ..... osobiscie lubie biale masy ... mniam mniam , ale jak bedzie ciemna to tez sie skusze jestem straszny lasuch na ciacha ..... w sobote robie ciasteczka z masa karpatkowa to zapraszam w niedziele do mnie na slodkosci .

Buziaki i udanej imprezki :yes:

Edytka:

torcik taki jak uwielbia cała moja rodzinka, czyli z bitej śmietany (zastanawiałam się nad czekoladowym biszkoptem, ale ostatecznie zrobiłam jasny:D) Wszystkim baaaardzo smakował i nie został nawet maleńki kawałeczek (a zrobiłam z 2 biszkoptów na dużej blaszce:o) ale to mnie baaaardzo ucieszyło:cool: Twoje ciasteczka wyglądają smakowicie i pomimo, że objadłam się słodkości, chętnie skuszę się na jedno:yes:

Mowisz i masz ......

http://img218.imageshack.us/img218/100/img0268wy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:hug: Smacznego :hug:

Edytka z masą karpatkową? uwielbiam!!!!! zamiast faworków w paczce poproszę ciasteczka z masą!!!! :)

Yuczka tort faktycznie mistrzostwo!

Martusia:hug:takie ciacha ja też uwielbiam (i uwielbiam je jeść bez łyżeczki i bez oblizywania sie;))

hehehheh:D

no elektryk wyczes :D... Nasz pstryk doradził nam tylko kinkiety w kuchni, które nie mają wyłącznika i w naszej kuchni to(jak na razie) przydadzą się jak pięść do oka, ale i tak jest git ;)

buuuuuuuuuuuuuuuuuziole :D:D:D:D :hug::hug:

Niwusia, no faktycznie, nasz elektryk to wyczes: Panie Robercie, kiedy pan do nas przyjdzie? W czwartek?

W czwartek mam rocznicę ślubu.... hmmm.... No dobra imrezę przełożę:D:D:D

Buźki kochana:hug:

Przyznaję, że zachwyt i szczere gratulacje należą się dziadkom w pełni, ale torcik... to jednak ten wcześniejszy bardziej by mi smakował ;):rolleyes:

No nie wątpię;)

...i tu jest pewien problem...

- mogę smarować ściany, skręcać meble, wbijać gwoździe, kopać doły... itp.

Ale nie cierpię babrać się w tym błocie. Jak mam robić coś u siebie zaprawą, albo klejem, to się tydzień do tego zabieram:sick:

U siebie do płytek się nie dotykam.

Chociaż z drugiej strony... gdybym się przełamał, to mógłbym się na tych waszych metrach nieźle wyszkolić:rolleyes: i u mnie wyszło by już wtedy całkiem ładnie:p:lol2:

No to przemyśl:D

...o zapomniałbym - w demolce jeszcze też niezły jestem - nie chcesz wyburzyć jeszcze jakiejś ściany?:D

Na razie wszystkie są na miejscu, powiem więcej, jest kilka do postawienia:yes: z G-K piszesz się?

Yuczka ty zdolniacho:)

dla dziadków gratulacje, poważna okazja do świetowania.

Kiedy ruszacie z wykończeniówką?? Chałupka wiieeelka, ale będziesz miała pole do popisu:)

Karolinka, z wykończeniówką chcemy ruszyć, jak tylko poprzednie prace pozwolą, czyli zaczynamy od ocieplania poddasza jak tylko wyschną wylewki

O to , to ,to Niwa dobrze prawi.

Ślina mi cieknie na widok tych słodkości. A Edytka kusi , oj kusi. Ty się kochana nie opędzisz jak już do Polski zjedziesz. Będziesz nam piekła ciasta i odwiedzała wszystkie siostry po kolei .

Yuka , życzenia Dziadkom złożyłaś? Jak impreza?

Atijka, imreza była baaardzo udana (nawet wolnego walczyka zatańczyłam;))

Dziadkom gratulacje złożyłam od całego FM (Babcia się trochę zdziwiła, ale wszystkim kazała podziękować, co też czynię:hug::hug::hug: DZIĘKUJĘ KOCHANI W IMIENIU DZIADKÓW

A pochwalę się, że zamówiliśmy płytki na podłogi:D:D:D:D Nowa Gala CN01

więc jak widzisz, ja już mam to z głowy;)

O nieeee......a ja jeszcze nieeeeee....

ale za to jutro przychodzi pan od kominka, pomierzyć i wyliczyć ile czego trzeba kupić.

Kochana, kupiliśmy też na ściany do kotłowni (też z Nowej Gali MM01:o. Wyczes, nie? Dzień wcześniej wyliczyliśmy, że potrzeba nam 37m płytek, wchodzimy do hutowni a tu na wprost płytka MM01 format 60x60 i wielki napis 37m, 20zł/m... No to przecież na nas te płytki czakały!!!! Oczywiście wzięliśmy. I jeszcze do garażu Też Nowej Gali DM w dwóch kolorach (brąz i szary) Cena też baaaaaardzo dobra;)

Super, że u Ciebie też do przodu:D Jaka ostatecznie obudowa kominka będzie? Lecę do Ciebie;)

Wyczes, że fiu fiu..... :D:D:D

Tak to jest, że pewne rzeczy czekają na nas , aż je znajdziemy.

Widzę , że u Ciebie w ogóle rozpusta... hm... Nowa Gala w garażu i kotłowni... hmmm.... toż to jaśniepaństwo pełną gębą :lol2::lol2::hug:

U mnie obudowa taka jak kiedyś wkleiłam do dziennika, tylko chodzi mi po głowie ciemnoszary kolor i nie wiem jakie półeczki. Myślisz, że fiolet to nie będzie przegięcie???????

No ba:D

Jaśniepaństwo trochę żałują, że kupili płytki na podłogę do kotłowni, zapłaciliśmy po 24zł i cieszyliśmy się jak dzieci, że tak tanio... W sobotę przekonliśmy się, że przepłaciliśmy i to sporo!!!!

Lecę do dzienniczka Do Ciebie, przypomnieć sobie ten kominek i zastanowić się nad tym fioletem.... Ale że w sensie, taki bakłażan? Czy bardziej wrzos?

Dobre w tym wszystkim jest to , że przepłaciliście na kilku metrach. Ciesz się, że te hektary Nowej Gali kupiłaś w dobrej cenie. :D

Fiolet w sensie , że bardziej wrzos, a kominek grafitowy, kamień jasny w kolorze tych najpiękniejszych kafli :D Widzę te kolory w głębi mojej umęczonej łepetyny, ale nie umiem opisać dokładnie ich odcieni. Słowa , moje bynajmniej , nie oddają tego co widzi dusza :)

Korci mnie ten fiolet, ale nie wiem , no nie wiem.... Raczej na pewno będzie grafit , i jaśniutki beż we wnękach jak się nie odważę na fiolety.

Edytowane przez atija

witam,

wpadłam przypadkiem a tu taki fajny dziennik:) gratuluję skończenia etapu budowy i życzę żeby wykończeniówka nie wykańczała:)

Ann i Paweł witam serdecznie w moim domku:welcome:

Już nie mogę doczekać się, kiedy ta wykończeniówka będzie wykańczać;)

Mam nadzieję, że nie mnie, a domek;)

Zapraszam serdecznie i liczę, że to nie ostatnia wizyta:yes::yes::yes:

Dobre w tym wszystkim jest to , że przepłaciliście na kilku metrach. Ciesz się, że te hektary Nowej Gali kupiłaś w dobrej cenie. :D

Fiolet w sensie , że bardziej wrzos, a kominek grafitowy, kamień jasny w kolorze tych najpiękniejszych kafli :D Widze te kolory w głebi mojej umęczonej łepetyny, ale nie umiem opisać dokładnie ich odcieni. Słowa , moje bynajmniej , nie oddaje tego co widzi dusza :)

Korci mnie ten fiolet, ale nie wiem , no nie wiem.... Raczej na pewno będzie grafit , i jaśniutki beż we wnękach jak się nie odważę na fiolety.

Miałam przenieść się do Ciebie, ale niech będzie tu;)

Faktycznie bardziej wrzos, (namierzyłam kominek;)) Zawsze możesz przemalować, to nie będzie problem... Ja bym zastanowiła się nad czym innym.... Cały kominek w kolorze bakłażana, jako mocny akcent kolorystyczny w salonie:yes::yes::yes:

a półeczki wtedy rozbielony ten sam kolor.... wg mnie czad!!!

A to co napisałas:

Słowa , moje bynajmniej , nie oddają tego co widzi dusza piękne:D

Karollinka, ja nie mam linka, kupowałam w hurtowni. Jak chciałabyś się przejechać do Opoczna, to podam Ci adres fajnego sklepu;)

Do Łodzi dowiozą, myślę, że Nałęczowa też mogliby dowieźć;) Myśmy do garażu i kotłowni wybrali płytki w 2 gatunku. Końcówki na magazynie. Ceny wyjściowe tych do garażu były 17 zł. To te płytki wybraliśmy w szarym i brązowym kolorze (a jeszcze przy w sumie sporym zamówieniu dostaliśmy rabat;))