Niwa 19.05.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Nie ma to tamto i pogodę odczarowujesz Będzie tylko lepiej!!! Normalnie łoooooch... Cieplusie uściski dla siostrzyczki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.05.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Dobry na wieczór przyszłam powiedzieć i zmykam spać, bo wstaję o nieludzkiej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.05.2010 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hejka Siostry Buziaki ...............:hug: Yuka wrzuc jeszcze te skaczace pchelki .... dzialaja na mnie OPTYMISTYCZNIE Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 20.05.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 hej jak tam tańce przeciwdeszczowe? Może już czas na jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.05.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Co prawda u mnie nie pada, ale chętnie potańczę, żeby JUŻ NIGDZIE NIE PADAŁO :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 20.05.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 :wiggle::wiggle: u mnie pada znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.05.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 o matko i córko:eek: co się dzieje? gdzie jest nasz piękny, słoneczny maj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.05.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Cześć Dziewczynki:hug: Fajnie, że jesteście Oj, tańce jeżeli tylko mają pomóc to ja chętnie oczywiście :wiggle::wiggle: Niech już nie pada:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Hejka Yuka Siostro moja Pierworodna , biegne do Ciebie z milionem usciskow :hug:, widzialam foty Twojej budowy :mad: no nie!!!!!!!!!!! ........... liczylam , ze chociaz Ciebie oszczedzilo to wstretne deszczysko .......... Tak mi przykro Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Bierzmy sie za te tance zeby odgonic zla pogode .... :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 21.05.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Bierzmy sie za te tance zeby odgonic zla pogode .... :wave: tańczmy dziewczyny, bo ja przestałam i powódź się zrobiła.. A wczoraj zaczęłam i coś mi słońce prześwituje zza chmur!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.05.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 yuka, coś ten twój taniec deszczu nie działa. Może trzeba w drugą stronę? Spróbujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 :wave: i jeszcze z przytupem to juz z pewnoscia deszcz pojdzie sobie w cholere :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 21.05.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 :wave: u mnie cały dzień świeci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.05.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 :wiggle::wave: dołączam z tańcem. U mnie świeci, przesyłam dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Cześć dziewczyny, ale się tu tanecznie zrobiło:cool: Miejmy nadzieję, że już padać nie będzie, bo w tej chwili jest tak nasiąknięta ziemia, że po burzy, jaka dzisiaj przeszła nad Łodzią nasza działka zamieniła się w bajorko:jawdrop:. Nawet jak tyle śniegu ile było w tym roku stopniało, nie było mokro na naszej działce:eek: Ale to nic jeszcze... Nie wiem czy trafiłyście na wątek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161014-Powódź-u-Kachny28-POMOCY!!!! To dopiero szok:jawdrop:. Zarówno ta tragedia jak i chęć pomocy:yes: Uściski wszystkim:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Hejka Yuka Siostro moja Pierworodna , biegne do Ciebie z milionem usciskow :hug:, widzialam foty Twojej budowy :mad: no nie!!!!!!!!!!! ........... liczylam , ze chociaz Ciebie oszczedzilo to wstretne deszczysko .......... Tak mi przykro Kochana :hug:Kochana:hug: Nie jest źle, troszkę tylko pokrzyżowało nam plany, ale jest to (póki co) stan, który w ciągu 1-2 dni jest do opanowania. Jest tylko jeden warunek: MUSI PRZESTAĆ PADAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 yuka, coś ten twój taniec deszczu nie działa. Może trzeba w drugą stronę? Spróbujesz?? AGPka, jak w drugą stronę?? Zaczynaj, a my już w rządku za Tobą się ustawimy i dawaj w tany;) Jeżeli to ma pomóc, to ja mogę nawet spróbować na rzęsach stanąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Hejka Do mnie jutro ekipa ma wchodzic ...... tylko co beda robic ?????? pewnie wody sie pozbywac , dzisiaj miala byc naprawiona droga dojazdowa do dzialki zeby ekipa jakos dotarla ze sprzetem . Nie dostalam zadnych fotek z dzialki wiec nie wiem co tam sie dzisiaj dzialo ...... Buziaki i pogody oczywiscie tej slonecznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2010 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Hej Siostro:hug:Jak nie padało, to na pewno jest lepiej niż wczoraj:yes:Jutro pewnie zasypiesz nas fotkami:D Czekamy z utęsknieniem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts