atija 04.02.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 właśnie lecą piosenki Sandry..... ach te naście lat..... ta beztroska....... Ola taka była zainteresowana , że w opakowaniu zasnęła :lol2: Patologia jakaś czy co ???:D:D Rodzice drinkują a dzieci....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.02.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Kolorowych snów o urządzonym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.02.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Gratuluję rozpoczęcia kolejnego rozdziału dzienniczka pt. " WYKOŃCZENIÓWKA :D:D Te pierwsze płytki cieszą oko i serce się raduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.02.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Dzięki kochana:D:D:D A jak impreza? Główka dzisiaj nie boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.02.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A wy dziewczyny aby imprezujecie:)aby patrzeć jak zaczną się schodzić goście na parapetówę, teraz to już poleciii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.02.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 No NO proszę wykańczać się już zaczynasz ( domek znaczy się), ja tez już bym "kciała "ale u mnie to jeszcze odległosciowa sprawa jest. wiosna to już by mogła przyjść ale tak raczej na stałe a nie skokami.Yuczka trenuj dziewczyno głowę ,bo parapetówka tuż tuż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.02.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Dziewczyny, co Wy z tą parapetówką? Jeszcze tyle roboty przed nami... (a parapety nawet nie wybrane;) nawet nie wiem, z czego mają być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.02.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 :D Główka nie boli. Trening czyni mistrzem, Nie? :D:D Siostro moja , ani się obejrzysz jak parapetówkę będziesz organizować. Bo u Ciebie to jak się nie dzieje, to się nie dzieje, ale jak już się zacznie dziać, to idzieee.... że hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.02.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 taaaa;)Zmykam kolację m. przygotować, bo wraca dopiero:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.02.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.02.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 taaaa;) Zmykam kolację m. przygotować, bo wraca dopiero:o ...jeszcze cię nie ma? ...długie te kolacje u ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.02.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 to ładnie zakrapiana ta kolacja musiała być, albo ktoś komuś koszulę przycisnął:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.02.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 No jak jeść, to tak, aby się najeść, co nie? Nieważne, ile to trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.02.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Yukaaaaaaa !!!!! Co jest ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 ...jeszcze cię nie ma? ...długie te kolacje u ciebie... cha, cha, cha... to ładnie zakrapiana ta kolacja musiała być, albo ktoś komuś koszulę przycisnął:D:D:D:D Kolacja ze śniadeniem, no co;) wolno chyba, nie? No jak jeść, to tak, aby się najeść, co nie? Nieważne, ile to trwa... I właśnie o to chodzi:D Yukaaaaaaa !!!!! Co jest ????? Co się drzesz? Jestem przecież, nie? Kuchnię chcę!!! I to nie taką za ...naście (albo ....dziesiąt) tysi... Kto mi zrobi meble do kuchni poniżej 10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.02.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No nie, to ja tu z siebie wychodzę , bo się martwię, a Ty mówisz , że się drę ????? :P To z troski przecież Kuchnię powiadasz ? do 10 tyś ? .... to ja mam pomysł. .... jak już znajdziesz kogoś kto Ci ją zrobi... to przyślij go do mnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ty wiesz, że chcą ponad 10 i to bez blatu:jawdrop:Wysłałam nawet zapytanie do firmy z rodzinnych stron... nie rożni się od łódzkich... wycena oczywiście...., bo jakość to nie wiem jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Zgłupieć można co?Ale nie bój żaby, znając Ciebie to znajdziesz dobra ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ale jak, jeśli nikt znajomy kuchni nie wykonuje... No chyba, ze m. się pokusi... W sumie naszą blokową przerobił tak dokładnie, że można powiedzieć, ze nowa kuchnia wyszła;) Ale fajnie wiedzieć, ze wierzysz w siostrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 11.02.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 złotych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts