Edyta M 21.05.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Moge wiedziec dlaczego jeszcze nie spisz ????? chcesz miec brzydkie podkowy pod oczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2010 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kochana, 2 dni nieobecności na FM:D wiesz ile zaległości:jawdrop: M. ogląda boks, a moja młodsza córka właśnie walczy z gorączką Jeszcze parę minut i zmykam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Buziaki dla chorej coreczki :hug:mam nadzieje , ze szybko dojdzie do zdrowka ..... A jak radzi sobie PUDZIAN ?..... boksuje lepiej niz spiewa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.05.2010 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Hejka:hug: Córeczka mam nadzieję, że dojdzie szybko do siebie, bierze antybiotyk, mam nadzieję, że zadziała. 2 tyg. temu przechodziliśmy to samo ze starszą A do walki Pudziana nie doczekałam ani ja, ani mój M. Zresztą, ja boks, to jeszcze mogę oglądać, ale to całe MMA czy jakoś tak, to dla mnie chore jest, a już na pewno ze sportem to nie ma nic wspólnego... Ale widziałam dzisiaj na necie, że przegrał Pudzian;) U nas dzisiaj piękna pogoda:D A ja w domu muszę siedzieć...:( Na działkę pojechał M. z teściami, ja podskoczę na chwilę koło południa "skontrolować";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 :hug:Hejka Siostra Przesylam pozytywne fluidy .... zeby corenka do zdrowia wrocila szybciutko . Jesli chodzi o Pudziana to troche na necie dzisiaj podpatrzylam .... Kochana jednak jak to w rodzinie zgadzamy sie w 100 % , walka ( o ile te tance mozna walka nazwac ) kicha totalna ...... , a jak kontrola dzialki ????? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Yuka jak córcia? wydobrzała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.05.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 (edytowane) :DHejka Dziewczynki:hug: Dzięki za dobre fluidy, córcia już ok, właśnie wzięła ostatnią dawkę antybiotyku, a wczoraj i dzisiaj już bez wysokiej temperatury:D:D:D Atija, cudny avatarek:yes: Edyta, po kontroli ok;) Cudna pogoda była, szkoda, że nie mogłam wczorajszego dnia na działce spędzić Edytowane 23 Maja 2010 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Yuka Cieszę się, że córcia ok. Dziękuję za komplement avatarka. Wiesz wierzę, że mam w niebie swojego prywatnego aniołka o imieniu Kamilka i jak zobaczyłam tego na obrazku to od razu mi się z Nią skojarzył i tak jakoś chciałam , żeby była tu ze mną chociaż w takiej postaci.Ech.. rozkleiłam się. Za prywatę w Twoich komentach przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.05.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Siostra, daj spokój, przecież po to tu jesteśmy, żeby się wspierać A tak na marginesie, to ma coś wspólnego z Twoim podpisem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.05.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 :hug: jak dobrze ,że jesteś jeśli chodzi o podpis to przeczytaj to . Kamila to córka mojej siostry a kochałam ja i nadal kocham jak własną http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Tragedia-w-Wislince-pijany-kierowca-zabil-dwie-16-latki-n29178.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.05.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kamila była pasażerką:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.05.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Aniu, to straszne!!! Strasznie Ci współczuję i Twojej Siostrze!!! Nawet trudno mi sobie wyobrazić, co musiałyście, tzn. co musicie przeżywać. Grozi mu do 12 lat... po prostu nóż się w kieszeni otwiera... Przytulam mocno, trzymaj się Kochana:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.05.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Dzięki za przytulaski. Idę już spać . pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.05.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Dobrej nocki i niech Ci się słoneczko przyśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Hejka Yuka Mialam o cos zapytac .......... chyba jak tam na Twojej budowie czy woda ustepuje , ale przeczytalam Wasze ostatnie wpisy ........ Jezu jaka tragedia ci sk.... pijani kierowcy , jemu oczywiscie wszystko plazem uszlo .... zyje bydlak jeden , a dziewczyny przed ktorymi jeszcze tyle zycia bylo zginely ........ Siostra sorrki za nerwa , ale faktycznie noz sie w kieszeni otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.05.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Oj Siostra, też brak mi słów:cry: A na mojej budowie wszystko ok. Udało się dokończyć rozkładanie kanalizy:D, wodę wypompowaliśmy z działki, dzisiaj już nawet suchą stopą można było pochodzić wokół domku. Mam nadzieję, że jeszcze kilka dni utrzyma się bez deszczu, to chudziak zalejemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Super ....... zawsze troche pracy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 24.05.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Hej Yuka, w koncu trafilam z rewizyta Piekny ogrod macie, a jaki trawnik! Jaka to powierzchnia z ciekawosci? Domek rosnie, fajny projekt wybraliscie! Chwilowo pomyslalam ze chcialabym byc na Waszym etapie, ale potem ze jednak chyba nie, zmeczona jestem Tyle decyzji przed Wami! MYsle ze beda dobre - powodzenia!!! Bede zagladac :=) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witaj popcarol:welcome: Fajnie, że zajrzałaś. Pytasz o powierzchnię mojego trawnika czy całej działki?? Trawnik ma ok. 1000m2, ale oczywiście nie jest to docelowa powierzchnia, bo mam zamiar sporą część na rabaty różnego rodzaju zagospodarować więc będę sukcesywnie "wydzierać" trawnikowi jego powierzchnię. Na razie zrobiliśmy tak, żeby mieć choć trochę uporządkowany teren i nie pozwolic budowlańcom rozpanoszyć się po całej działce:yes: Pozdrawiam serdecznie i zapraszam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 24.05.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 No, spora powierzchnia Ja calej dzialki mam 860m2, na tym sporo zajmuje dom, garaz i podjazd, wiec trawnika jest malo, a i tak sporo czasu zajmuje jego koszenie Ale pieknie ta trawa u Was wyglada Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts