atija 06.03.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Hej , hej jak po urodzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.03.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 (edytowane) Musiałem zmienić, bo coś źle przeczytałem Edytowane 6 Marca 2011 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.03.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Cześć Dzięki dziewczynki, torcik śmietanowy oczywiście;) smakował i się podobał Fajnie na urodzinkach było, jak to zwykle imprezka w miłym towarzystwie:) Yetuś??? O co kaman? Nie zdążyłam przeczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.03.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No przeoczyłem ten post z białą koszulą i już cię pytać miałem kiedy rodziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.03.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Ja, czy się? Jak mogleś przegapić.... No wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.03.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No sam nie wiem jak go mogłem nie zauważyć... ależ mi głupio:oops: Atija pytała jak po urodzinach, to też się chciałem dowiedzieć czy poród bezproblemowo przebiegł A mąż nie miał nic przeciwko, że krawat bierzesz? Nie bał się, że kremem upaprzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.03.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No sam nie wiem jak go mogłem nie zauważyć... ależ mi głupio:oops: Atija pytała jak po urodzinach, to też się chciałem dowiedzieć czy poród bezproblemowo przebiegł :lol2: A mąż nie miał nic przeciwko, że krawat bierzesz? Nie bał się, że kremem upaprzesz? Sam nadzorował "wiązanie";) A na imprezie każda dziewczyna chciała zwis męski mieć dla siebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 I co? Udało ci się upilnować, żeby nadal pozostał tylko dla ciebie czy wpadł w ręce innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.03.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Yuczka pewnie pilnowała zwisu (zwisa?) a inne to mogły tylko obejść się smakiem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.03.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Na szczęście każda dostała trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.03.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Ale miałaś wszystko pod kontrolą? Byłam na wycieczce w twoim domku. Wyobraźni przestrzennej u mnie nie uświadczysz, ale dojrzałam , że pokoje to takie spore wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.03.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No, całkiem spore:) Taki pokój, który wyszedł "ponadprogramowy";) wyszedł całkiem niezły, myśleliśmy, że to maleństewko będzie, ale przekimacie się jak przyjedziecie bez problemu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.03.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Mnie też podoba mi się wasz projekt domu. Jakoś tylko nie napisałam o tym. Jenak pewien problem bym miała, w którym siedzieć bo każdy taki jakiś wypoczynkowo-przytulny jest. Chyba po staremu - najfajniej w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.03.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 (...)Byłam na wycieczce w twoim domku(...) Przeczytałem i właśnie się zacząłem zastanawiać, czy też się na wycieczkę nie wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.03.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Yeti chodź, Yuka gościnna bardzo jest, dla każdego gościa po pokoju:D. A przestronne jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 08.03.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet http://img4.imageshack.us/img4/7702/mini316931.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.03.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Makawel, dzięki:D Pamiętacie? Niedawno robiłam tort w 60 rocznicę ślubu...Dzisiaj byliśmy na pogrzebie Dziadka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.03.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Współczuję kochana z całego serca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.03.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Przyjmij i moje wyrazy współczucia... Sądząc po pomocy przy budowie, wyglądacie na bardzo zżytą rodzinę. Tym bardzo trudne to chwile dla was, ale szczególnie dla babci... Na szczęście ma was. (Dobrze, że napisałaś, bo ja właśnie na sobotę nalot na ciebie planowałem... Coś nam te spotkania nie wychodzą - pozostaną chyba tylko targi...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.03.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dziękuję, kochani jesteście:hug: Yeti, nie wiem czego spodziewasz się przy takim "nalocie";) ale my w sobotę na budowie na pewno będziemy, to jakieś słówko zamienić na pewno by się udało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts