Yeti 10.03.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 W sobotę wiozę młodego (i resztę ferajny) na zawody do Zgierza. Dlatego właśnie pomyślałem, że byłaby może okazja na małą inspekcję . A przy "takim nalocie" od gospodarzy oczekuję oczywiście strojów wyjściowych, uroczystego obiadu złożonego co najmniej z 2 dań i deseru, a w części nieoficjalnej - występów artystycznych ze śpiewem i recytacją włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.03.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 no Yeti rozbudowane masz oczekiwania, he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.03.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Yuczka Ja nic nie powiem tylko :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.03.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Yuczka po pierwsze mocno przytulam! Po drugie jestem w szoookuuuuuuuuuu!!!! ile pracy wykonaliście w ostatnim czasie!kotłownia pierwsza klasa! płytki pięknie ułożone, wszystko pochowane, super!!!!góra ocieplona i już prawie z ściankami działowymi- to jest tempo!!!! GRATULUJĘ i czekam na kolejne zdjęcia!Buziaki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.03.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Atija, Martusia:hug::hug: Kochane jesteście:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.03.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 no Yeti rozbudowane masz oczekiwania, he he A jakże! Jak się gościć to z pompą. Ale Yuka stanęła na wysokości zadania: komitet powitalny czekał już kawałek za Łodzią, na miejscu zaś stawiła się cała Yukowa Rodzina. Pod posiadłość podjechaliśmy specjalną drogą (żeby się opony w aucie nie ubrudziły), na nasz widok specjalnie zatrudniony kucharz strawę począł przyrządzać, zorganizowana była wycieczka z przewodnikiem po salonach, a w ogrodzie za rezydencją czekał kącik gier i zabaw z miejscową animatorką. Dziękujemy Yuczka i zapraszamy do nas. Pozdrowienia dla całej rodzinki! (...i dla pana od pompy też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.03.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 hejka widzę, że sobota minęła w miłym Yetusiowym towarzystwie. Teraz czekam na wieści od miejscowej animatorki i jakby tak przewodnik oprowadził po salonach z aparatem w dłoni , to już normalnie pełnia szczęścia:D:D Pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.03.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Niestety - żadnych zdjęć. Zapewniona została pełna dyskrecja - żaden paparazzi się nie przedostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 14.03.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Wow, ale prędkości w pracy nabrałaś!!! W takim tempie to zaraz i przeprowadzka będzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.03.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Paparazzi się nie dostał. Ale za to inwestorka na widok publiczny swe piękne włości wystawiła:yes: Pięknie prace do przodu się posuwają, a wiosna w ogrodzie .... cuudna .. jak to u Yuczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.03.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Cześć kochani:D Yeti, w sumie to szkoda, że nie umówiliśmy się na niedzielę, bo moglibyśmy wspólnie trochę czasu spędzić, a tak, to mój m. jak zwykle zapracowany na maxa;) Ale opis, hoho, sama lepiej bym tego nie ujęła;) Dzięki za odwiedziny:D Marta:hug: Prace posuwają się, ale tylko w weekendy pracujemy:) Może uda nam się na najbliższą sobotę skrzyknąć ekipę, to spróbujemy 2 warstwę wełny (pod warunkiem, że rekuperację nam rozprowadzą) A Teść obiecał dokończyć kotłownię Musimy płytki do łazienki kupić, to będzie dalej z łazienką walczył Emiluś Dzięki za odwiedzinki:D Poczekamy jeszcze trochę do przeprowadzki, ale to fakt, w takie dni jak teraz, jak już fajnie cieplutko, to w ogóle bym stamtąd nie wracała:D:D:D Atija:hug: Kochana, piękne wlości to u ciebie, u mnie dopiero zalążki tyci, tyciutkie;) Ale i tak się cieszę, jak jasny gwint A wiosna piękna:yes: wczoraj całe popołudnie odpoczywaliśmy na działce, graliśmy w piłkę, spacerowaliśmy "po włościach" oglądałam roślinki;) i myślę, że nie ma aż tak wielkich szkód jak myślałam:D:D:D Fajnie, że zaglądacie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 pewnie , że zaglądamy i nawet tęskniło mi się za Tobą, ale wybaczam, bo zapracowana byłaś i ogrodu doglądałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.03.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Mi też się tęskniło:D Oglądasz Pamiętniki Wampirów? Właśnie się zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 15.03.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 No pięknie, wprost nie do uwierzenia! Ja właśnie zapowiedziałam mężowi, że dzisiaj wieczorem siadamy i planujemy każdy następny weekend do końca czerwca Naobiecywał czego to on na działce"tymi ręcyma" nie zrobi, a od 2 tyg. to ja tam zapitalam głównie...a brzuchol urósł i zaczyna ciążyć Oby tylko ta piękna pogoda się utrzymała. Okna pootwierane i aż miło się pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Cześć Yuczka. Ale masz koooosmicznie wielkie te rury do rekuperacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.03.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 czeeee :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.03.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Olga, pewnie to symptom gniazda (czy wicia gniazda) się u Ciebie obudził:D:D Ale rozumiem Cię, że jak tylko masz możliwość to pracujesz w swoim domku:D:D:D (też tak mam;)) Sipatka, mówisz, ze wielkie?? Może dlatego, ze ocieplone....hmmm... Mnie wydawało się, że takie "normalne" ale nie widziałam na żywo nigdzie;) Albo wiem, to zdjęcie przekłamuje;) widziałaś jakie olbrzymie krokusy mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.03.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 czeeee :wiggle: hejka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Bo ty masz wszystko takie WIELKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.03.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Bo ty masz wszystko takie WIELKIE Taaa;) Wszystko robi takie wrażenie;) Bo na żywo to nic... takiego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts