Martinezio 17.03.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Marudzisz Jak nic takiego, jak to Twoje jedyne miejsce na Ziemii? Musi być Wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.03.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 czeeee właścicielko niczego takiego, co niejeden chciałby mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 17.03.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 rewelacja ten widok na domek...tyle drzewek...ślicznie u ciebie:)kiedy sie przeprowadzacie...chyba wielkanoc u was:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.03.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Martinezio, ale Ty mnie łapiesz za słówka;) Ale masz rację, dla mnie to WIELKIE szczęście to moje miejsce na ziemi:D:D:D Atijka (fajnie to ujęłaś) Ann i Paweł, faktycznie ten widok niezły:wiggle:, tylko to z "malinowego chruśniaku" i raczej nikt stamtąd domku oglądał nie będzie;) A przeprowadzka.... hmmm.... na pewno nie na Wielkanoc w tym roku;). Sami dłubiemy wykończeniówkę i to w weekendy przeważnie (tzn. w soboty) więc trochę nam zejdzie. P.S. Odpowiednim władzom przekazałam co trzeba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.03.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Yuka, ja też zaglądam, fakt, częściej do dziennika, w komentarze często brakuje czasu. Ale nie zapominam, a dom warty podglądania, oj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.03.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Toluś Bardzo mi miło, że zaglądasz:D:D:D Ja u Ciebie też bywam:D ale czasu ledwo starcza na czytanie... Gorący okres teraz przed nami:yes: i w domu i ogród chciałabym już upiększać... a przynajmnie trawnik zgrabić po zimie... a tu pogoda się zepsuła... Zimno dzisiaj okropnie... A, i w niedzielę znów na urodziny idę więc kolejny torcik do zrobienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.03.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 przydałoby się dobę wydłużyć, prawdaż? Nie martw się pogodą, ochłodzenie tylko weekendowe. Ja liczę na bardzo ciepły kwiecień, a potem bardzo ciepłe lato i niespotykanie ciepłą jesień Jeszcze się w tych ogrodach napracujemy, aż zbrzydnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.03.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 No właśnie, weekendowe!!! Wtedy, kiedy ja mogę na dzialce popracować A jeszcze zachęceni ubiegłotygodniową pogodą zaprosiliśmy znajomych (tzn. ekipę) i miałam nadzieję, że poza pracą uda nam się jakiegoś grillka rozpalić, trochę dotlenić się, a tak, to zostanie nam tylko wełna na poddaszu;) Dobrze, że ogrzewanie uruchomione, to nie zmarzniemy przynajmniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 18.03.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Mi się udało wstępnie zagrabić trawnik w zeszły weekend - pogoda dopisała Tylko trochę późno się za niego wziąłem, bo wcześniej krążyłem po okolicach szukać jakichś szkółek z drzewkami owocnymi... Jak na złość wszystkie ogrodnicze w okolicy miały pozamykane podwoje w sobotę, a poza tym i tak oficjalnie sprzedawały tylko ozdobne W końcu się wkurzę i na alledrogo zamówie A chciałem poprzeć biznes lokalny... Ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.03.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 My w zeszły weekend sprzątałyśmy okołobudowlany bandżaj Sklepami ogrodniczymi się nie stresuj, dopiero przygotowują się do sezonu:) Ja jadąc na działkę mijam 2 po drodze, jeden jeszcze zamknięty na 4 spusty i nie wiem, co się tam dzieje, a w drugim już widać było cały tydzień jak ustawiają rośliny, ewidentnie lada chwila otwarcie:D:D:D Poza tym jeszcze wiosny nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 18.03.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ha, a u nas się dobre owocówki kupi? Czy trzeba się do skierniewic wybrać? Bo dobrą szkółkę ozdobnych znam,ale owocówek nie yuka, no i co z Twoja kuchnią? Pytałam Baśkę o pana R. reszta u mnie, bo mi się pisać 2 raz nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.03.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Olgu... Ja owocowe kupowałam u Tracza 2 lata temu... Czy dobre? Nie wiem, jeszcze nie owocowały, nie wiem jakie powinny być dobre:) Wybrałam sobie w necie odmiany i z listą pojechałam do nich. Wszystkich nie kupiłam ale to już końcówkaa sezonu była. A, sorki borówki mi owocowaly super!!! Ale to właściwie nie drzewka;) Wykonawców kuchni na 99% wybrałam, ale lecę do Ciebie poczytać o so chozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 20.03.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 hmmm borówki powiadasz może i ja u siebie posadzę... zgadzam się, że zdjęcie domu z drzewkami jest super!! i zazdroszczę porządku dookoła domu do nas jeszcze wchodzi się po paletach a za domem można pływać kajakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.03.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Co tam w szerokim świecie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.03.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witam się po pracowitym weekendzie:D:D:D Atijka Właśnie wróciliśmy z urodzinek;) A wczoraj w domku drugą warstwę wełny układaliśmy:D:D:D Nie uwierzycie: została nam tylko łazienka (nie cała, bo sufit już zrobiono na gotowo i jedna ściana też:D:D) Eiremjp , z drugiej strony domku już nie jest tak ładnie, ale to była bardzo dobra decyzja, żeby oddzielić część dzialki od budowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.03.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Tak myślałam , że pracowity weekend miałaś. Super, że wełna prawie skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.03.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Yuka !!!!! WIOSNA PRZYSZŁA Pokaż ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.03.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Cześć kochana:hug: Faktycznie wiosna !!!! Ogródka nie mam na zdjęciu.... ale.... Może być motyl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.03.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 U mnie krokusy wylazły. Wyślij tego motyla do mnie - się pożywi.........................ę:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.03.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Juka!Jak ty to czynisz, że stale nowe ciasta robisz a taka chuda jesteś co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts