Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martinezio, ale Ty mnie łapiesz za słówka;)

Ale masz rację, dla mnie to WIELKIE szczęście to moje miejsce na ziemi:D:D:D

Atijka:hug: (fajnie to ujęłaś;))

Ann i Paweł, faktycznie ten widok niezły:wiggle:, tylko to z "malinowego chruśniaku" i raczej nikt stamtąd domku oglądał nie będzie;) A przeprowadzka.... hmmm.... na pewno nie na Wielkanoc w tym roku;). Sami dłubiemy wykończeniówkę i to w weekendy przeważnie (tzn. w soboty) więc trochę nam zejdzie.

P.S. Odpowiednim władzom przekazałam co trzeba;)

Toluś:hug: Bardzo mi miło, że zaglądasz:D:D:D Ja u Ciebie też bywam:D ale czasu ledwo starcza na czytanie... Gorący okres teraz przed nami:yes: i w domu i ogród chciałabym już upiększać... a przynajmnie trawnik zgrabić po zimie... a tu pogoda się zepsuła... Zimno dzisiaj okropnie...

A, i w niedzielę znów na urodziny idę więc kolejny torcik do zrobienia;)

przydałoby się dobę wydłużyć, prawdaż?

Nie martw się pogodą, ochłodzenie tylko weekendowe.

Ja liczę na bardzo ciepły kwiecień, a potem bardzo ciepłe lato i niespotykanie ciepłą jesień :)

Jeszcze się w tych ogrodach napracujemy, aż zbrzydnie ;)

No właśnie, weekendowe!!! Wtedy, kiedy ja mogę na dzialce popracować:( A jeszcze zachęceni ubiegłotygodniową pogodą zaprosiliśmy znajomych (tzn. ekipę;)) i miałam nadzieję, że poza pracą uda nam się jakiegoś grillka rozpalić, trochę dotlenić się, a tak, to zostanie nam tylko wełna na poddaszu;) Dobrze, że ogrzewanie uruchomione, to nie zmarzniemy przynajmniej;)

Mi się udało wstępnie zagrabić trawnik w zeszły weekend - pogoda dopisała :) Tylko trochę późno się za niego wziąłem, bo wcześniej krążyłem po okolicach szukać jakichś szkółek z drzewkami owocnymi... Jak na złość wszystkie ogrodnicze w okolicy miały pozamykane podwoje w sobotę, a poza tym i tak oficjalnie sprzedawały tylko ozdobne :bash:

W końcu się wkurzę i na alledrogo zamówie :mad::evil: A chciałem poprzeć biznes lokalny... Ehh...

My w zeszły weekend sprzątałyśmy okołobudowlany bandżaj;)

Sklepami ogrodniczymi się nie stresuj, dopiero przygotowują się do sezonu:) Ja jadąc na działkę mijam 2 po drodze, jeden jeszcze zamknięty na 4 spusty i nie wiem, co się tam dzieje, a w drugim już widać było cały tydzień jak ustawiają rośliny, ewidentnie lada chwila otwarcie:D:D:D Poza tym jeszcze wiosny nie ma;)

Olgu... ;) Ja owocowe kupowałam u Tracza 2 lata temu... Czy dobre? Nie wiem, jeszcze nie owocowały, nie wiem jakie powinny być dobre:) Wybrałam sobie w necie odmiany i z listą pojechałam do nich. Wszystkich nie kupiłam ale to już końcówkaa sezonu była. A, sorki borówki mi owocowaly super!!! Ale to właściwie nie drzewka;)

Wykonawców kuchni na 99% wybrałam, ale lecę do Ciebie poczytać o so chozi;)

Witam się po pracowitym weekendzie:D:D:D

Atijka:hug:

Właśnie wróciliśmy z urodzinek;) A wczoraj w domku drugą warstwę wełny układaliśmy:D:D:D

Nie uwierzycie: została nam tylko łazienka (nie cała, bo sufit już zrobiono na gotowo i jedna ściana też:D:D:D)

Eiremjp :hug:, z drugiej strony domku już nie jest tak ładnie, ale to była bardzo dobra decyzja, żeby oddzielić część dzialki od budowy;)