Martinezio 22.03.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Sipatka: co innego robić, a co innego jeść Takie dzieła sztuki to chyba tylko do gabloty wstawić. Szkoda ich zjadać Druga możliwość to taka, że po prostu nie zdąża ich skonsumować, bo wszystko wyczyszczą zanim się ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.03.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Sipatka: co innego robić, a co innego jeść Takie dzieła sztuki to chyba tylko do gabloty wstawić. Szkoda ich zjadać No coś Ty Martinezio ! Pewnie, że szkoda, ale nie myślisz chyba że oni ich nie jedzą co nie???? Na pewno tak samo wspaniale smakują jak i wyglądają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 22.03.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 No dlatego napisałem też o drugim rozwiązaniu Że Yuka po prostu nie zdąża tego tknąć, bo jak tylko postawi paterę na stole, to od razu wylizana do czysta, zanim jeszcze usiadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 22.03.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Nie wytrzymam, tu takie pyszności, na łódzkim forum też nic, tylko o cieście się rozprawia, a ja tu taka głodna siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.03.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 ciasto artystyczne jak zwykle, rodzinę masz super ale ja wiem czym ty ich wabisz do pomocy - tymi swoimi ciastowymi dziełami!!! Odkryłam sekret !! odkryłam sekret yuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.03.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 mam ślinotok..... fiu , fiu, .... warto jechać do Miasta Łodzi jak tam takie motyle fruwają.... Właściwie, to lubię takie oznaki wiosny .....jeść... mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.03.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 PS. Oglądałam swój pokój u Ciebie. ładny. Ale masz fajnie z TAKĄ rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.03.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Ooo, proszę, jaki tu ruch:D:D:D I pomyślałby kto, że takie małe ciasteczko (no dobra, nie takie małe;)) tylu gości zwabi;);) U mnie krokusy wylazły. Wyślij tego motyla do mnie - się pożywi.........................ę:rolleyes: Chętnie, tylko wiesz Yetusiu, on dokończył już swego żywota.... Nie wiesz, że motyle krótko żyją? Juka! Jak ty to czynisz, że stale nowe ciasta robisz a taka chuda jesteś co?! Taaa, chuda... Dopiero pisałaś, że wszystko u mnie jest WIELKIE, myślałam, że to jakaś aluzja;) Sipatka: co innego robić, a co innego jeść Takie dzieła sztuki to chyba tylko do gabloty wstawić. Szkoda ich zjadać (...) Albo szkoda, albo strach;) Na pewno tak samo wspaniale smakują jak i wyglądają! Przez grzeczność nie zaprzeczę:lol2: Nie wytrzymam, tu takie pyszności, na łódzkim forum też nic, tylko o cieście się rozprawia, a ja tu taka głodna siedzę To wyskocz po coś pysznego, teraz powinnaś się troszkę porozpieszczać ciasto artystyczne jak zwykle, rodzinę masz super ale ja wiem czym ty ich wabisz do pomocy - tymi swoimi ciastowymi dziełami!!! Odkryłam sekret !! odkryłam sekret yuczki Tom Bor aż mi glupio, ale nie wpadłam na ten pomysł... Ale dzięki za podpowiedź:D:D Na następny "zlot" zrobię tort!!! Tak bez okazji;) mam ślinotok..... fiu , fiu, .... warto jechać do Miasta Łodzi jak tam takie motyle fruwają.... Właściwie, to lubię takie oznaki wiosny .....jeść... mniam mniam Będzie czekał na Ciebie:D:D:D (no, nie ten, ale coś wymyślę PS. Oglądałam swój pokój u Ciebie. ładny. :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.03.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Yuczkakochanie a ja myślałam że odkryłam Twój sekret a tu doopa. Zrób im torta w kształcie Twojego domeczku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.03.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Hmmm... odrobinę skomplikowane to może być... Chyba jestem jeszcze za cienkibolek na takie wyzwanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.03.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 (edytowane) Oj tam... pomiń trochę szczegółów i dasz radę. Przecież nadzoru technicznego do tortu nie wezwą - wszystkich prętów zbrojeniowych, gwoździ i przewodów instalacji elektrycznej się na pewno nie doliczą. Poza tym i tak je kremem tynkowym przykryjesz. Tylko piony i poziomy koniecznie zachowaj Edytowane 23 Marca 2011 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.03.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Yeti to się nazywa nowoc:wtf:zesny kierownik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.03.2011 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Oj tam... pomiń trochę szczegółów i (...) zostawię tylko garaż Tyle chyba będę w stanie zrobić Yeti to się nazywa nowoc:wtf:zesny kierownik budowy http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_20.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_20.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_20.gif Zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 24.03.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 yuka, jaka piękna wiosna już u ciebie:D:D:D u mnie tylko zagrabione wszystko...nawet trawy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.03.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Trawa urośnie szybciej niż myślisz:D:D:DJeszcze troszkę i zrobi się calkiem zielono:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.03.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 oby bo mnie ten "pejzaż budowlany" to kompletnie rozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.03.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 (edytowane) A pewnie jeszcze jakiś rok temu to marzyłaś o takim "pejzażu budowlanym", co? Tom Bor czy ten napis w Twojej stopce oznacza, ze gdzieś prowadzisz dziennik??? Właśnie sobie to uświadomiłam:oops: Edytowane 25 Marca 2011 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.03.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 no prowadzę ale niestety jestem osioł komputerowy i widzisz jak to wygląda. nazywa sie Dom marzeń diuna III z domusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.03.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ilonko, może ci pomóc? Skopiuj sobie to wszystko do stopki tylko wykasuj spację przed i za znakiem "=" I jak chcesz jakiś tytuł inny to ew. zmień [url = http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167906-Dom-marzeń-Diuna-III-z-domusa]Dom marzeń[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.03.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Yuczka dzięki bardzo za pomoc ale z moim talentem to może być słabo, czy nie będzie to dużym nietaktem jakbym poprosiła o Twoją pomoc w tej materii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts