Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooo, proszę, jaki tu ruch:D:D:D I pomyślałby kto, że takie małe ciasteczko (no dobra, nie takie małe;)) tylu gości zwabi;););)

U mnie krokusy wylazły. Wyślij tego motyla do mnie - się pożywi.........................ę:p:rolleyes::D

Chętnie, tylko wiesz Yetusiu, on dokończył już swego żywota.... Nie wiesz, że motyle krótko żyją?;)

Juka!

Jak ty to czynisz, że stale nowe ciasta robisz a taka chuda jesteś co?!

Taaa, chuda... Dopiero pisałaś, że wszystko u mnie jest WIELKIE, myślałam, że to jakaś aluzja;):rotfl:

Sipatka: co innego robić, a co innego jeść ;) Takie dzieła sztuki to chyba tylko do gabloty wstawić. Szkoda ich zjadać :D(...)

Albo szkoda, albo strach;):rotfl:

Na pewno tak samo wspaniale smakują jak i wyglądają!

Przez grzeczność nie zaprzeczę:lol2::lol2::lol2:

Nie wytrzymam, tu takie pyszności, na łódzkim forum też nic, tylko o cieście się rozprawia, a ja tu taka głodna siedzę :(

To wyskocz po coś pysznego, teraz powinnaś się troszkę porozpieszczać;)

ciasto artystyczne jak zwykle, rodzinę masz super ale ja wiem czym ty ich wabisz do pomocy - tymi swoimi ciastowymi dziełami!!! Odkryłam sekret !! odkryłam sekret yuczki

Tom Bor aż mi glupio, ale nie wpadłam na ten pomysł... Ale dzięki za podpowiedź:D:D:D Na następny "zlot" zrobię tort!!! Tak bez okazji;)

mam ślinotok..... :) fiu , fiu, .... warto jechać do Miasta Łodzi jak tam takie motyle fruwają....

Właściwie, to lubię takie oznaki wiosny .....jeść... mniam mniam :D

Będzie czekał na Ciebie:D:D:D (no, nie ten, ale coś wymyślę;)

PS. Oglądałam swój pokój u Ciebie. ;) ładny.

:wiggle::wiggle::wiggle:

Oj tam... pomiń trochę szczegółów i dasz radę.

Przecież nadzoru technicznego do tortu nie wezwą - wszystkich prętów zbrojeniowych, gwoździ i przewodów instalacji elektrycznej się na pewno nie doliczą. Poza tym i tak je kremem tynkowym przykryjesz.

Tylko piony i poziomy koniecznie zachowaj ;)

Edytowane przez Yeti

Oj tam... pomiń trochę szczegółów i (...);)

zostawię tylko garaż;) Tyle chyba będę w stanie zrobić;)

Yeti to się nazywa nowoc:wtf:zesny kierownik budowy

http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_20.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_20.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_20.gif Zgadzam się;)