Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

No co Ty, chętnie pomogę:D

Wejdź w ustawienia (po prawej stronie na górze ekranu) i potem po lewej stronie masz

moje wiadomości

moje subskrypcje

moje ustawienia - tutaj poszukaj edytuj sygnaturę, naciśnij i w miejsce edycji (jak przy zwykłej odpowiedzi w temacie) wklej tam link, który napisałam Ci powyżej, potem wykasuj te 2 spacje.

Robisz zapisz sygnaturę i powinno być ok:)

Jak jeszcze coś nie wychodzi to pytaj śmiało, spróbujemy coś zaradzić;)

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć:D:D:D

U mnie za oknem wiosenne słoneczko:D:D:D

Ale w nocy ma być mróz jeszcze:(

Wczoraj wskoczyłam na chwilkę do ogrodu i ciachnęłam hortensje:D i maliny, bo nie zrobiłam tego jesienią;) i chciałam zasadzić się na wrzosy, ale moje młodsze dziecię wyjątkowo do domu wołało, w końcu zasnęła w samochodzie:o więc przyjechałyśmy, a w domu okazało się, że ma gorączkę:cry::cry::cry: Niestety od kilku dni w przedszkolu panuje jelitówka (o czym dowiedziałam się w piątek) i chyba złapała, bo w nocy zwracała a dziś gorączkuje też cały dzień... Ale bez sensacji żołądkowych, chociaż mówi, że brzuszek ją boli... Ale powiedziała tak: dobze, dzisiaj klochę pocholuję ale jutlo musę iść do psedskola;)

Nie jestem do końca pewna, czy to jelitówka, bo incydent ze zwracaniem tylko raz się zdarzył, a mówi, że "boli ją wszystko, nawet rączki i plecy...."

Na pewno jutro zostanie w domu:yes:

A przez zmianę czasu faktycznie, dzień inaczej ucieka, ale jak sobie pomyślę, że po pracy jeszcze będzie można na działkę pojechać i sporo zrobić, to już się cieszę:D:D:D

M. walczy z okienkami i skosami na poddaszu. Zachciało nam się takiego dachu;)

Teść ułożyl płytki w kotłowni ale niestety brakło nam dosłownie 2-3 szt. Jak przywozili nam plytki, to zamiast jasnych jedną paczkę przywieźli czarnych i oddaliśmy ją. Wlaśnie teraz jest nam potrzebna:) Przy okazji zakupów do lazienki odbierzemy (mam nadzieję, że znajdą te jasne lub zorganizują nam jakąś paczuszkę w dobrej cenie)

Poza tym elektryk znów byl, założył licznik do PC, (chcemy wiedzieć, ile faktycznie będzie nas kosztować ogrzewanie) i instalację alarmową rozprowadzał;) bo umowa z security;) już podpisana;)