yuka 25.03.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 No co Ty, chętnie pomogę Wejdź w ustawienia (po prawej stronie na górze ekranu) i potem po lewej stronie masz moje wiadomości moje subskrypcje moje ustawienia - tutaj poszukaj edytuj sygnaturę, naciśnij i w miejsce edycji (jak przy zwykłej odpowiedzi w temacie) wklej tam link, który napisałam Ci powyżej, potem wykasuj te 2 spacje. Robisz zapisz sygnaturę i powinno być ok:) Jak jeszcze coś nie wychodzi to pytaj śmiało, spróbujemy coś zaradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.03.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 dzięki Yuczka na pewno spróbuję jutro bo dziś nie myślę już logicznie, pozdrawiam.ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.03.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.03.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Czeeee czy u Ciebie jest też ZIMA jako i u mnie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.03.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Śniegu nie ma, ale pi...dzi jak w kieleckiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.03.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Śniegu nie ma, ale pi...dzi jak w kieleckiem;) Poprawiam się: jest śnieg i już nie pi...dzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.03.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 No popatrz, śnieg pi....dzi przegonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.03.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Nooo, ale ja chcę, żeby to slońce wzięło się i przgoniło tę zimę na... rok:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 26.03.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 U nie tam śniegu od ch..ery:( No gdzie ta wiosna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.03.2011 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Cześć:D:D U mnie za oknem wiosenne słoneczko:D:D:D Ale w nocy ma być mróz jeszcze:( Wczoraj wskoczyłam na chwilkę do ogrodu i ciachnęłam hortensje:D i maliny, bo nie zrobiłam tego jesienią i chciałam zasadzić się na wrzosy, ale moje młodsze dziecię wyjątkowo do domu wołało, w końcu zasnęła w samochodzie:o więc przyjechałyśmy, a w domu okazało się, że ma gorączkę:cry: Niestety od kilku dni w przedszkolu panuje jelitówka (o czym dowiedziałam się w piątek) i chyba złapała, bo w nocy zwracała a dziś gorączkuje też cały dzień... Ale bez sensacji żołądkowych, chociaż mówi, że brzuszek ją boli... Ale powiedziała tak: dobze, dzisiaj klochę pocholuję ale jutlo musę iść do psedskola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.03.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Dzielna dziewczynka Dzisiaj troszkę pochoruje , a jutro lepiej do przedszkola niech nie idzie. Taka jelitówka zazwyczaj trwa trzy dni, ale może i dłużej . Lepiej jej będzie w domku. U mnie też słonko ładnie świeci, chociaż przez tą zmianę czasu za szybko dzień ucieka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.03.2011 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Nie jestem do końca pewna, czy to jelitówka, bo incydent ze zwracaniem tylko raz się zdarzył, a mówi, że "boli ją wszystko, nawet rączki i plecy...." Na pewno jutro zostanie w domu:yes: A przez zmianę czasu faktycznie, dzień inaczej ucieka, ale jak sobie pomyślę, że po pracy jeszcze będzie można na działkę pojechać i sporo zrobić, to już się cieszę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.03.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 I jak Mała ? Lepiej jej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.03.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Teraz już śpi, ale ok.19 miala 39,9.... i żadnych innych objawów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.03.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Może to taka trzydniówka? Chociaż ta temperatura niepokojąca bardzo. Widział ją lekarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.03.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 ale ona każdą chorobę z taką temperaturą przechodzi... stawiam na jakiś wirus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.03.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 jeśli taka temperatura jest u niej normą... to ... ufff... bo się przeraziłam.Faktycznie może jakiś wirus. A jak tam w domku? Udało się wczoraj coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.03.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 M. walczy z okienkami i skosami na poddaszu. Zachciało nam się takiego dachu;) Teść ułożyl płytki w kotłowni ale niestety brakło nam dosłownie 2-3 szt. Jak przywozili nam plytki, to zamiast jasnych jedną paczkę przywieźli czarnych i oddaliśmy ją. Wlaśnie teraz jest nam potrzebna:) Przy okazji zakupów do lazienki odbierzemy (mam nadzieję, że znajdą te jasne lub zorganizują nam jakąś paczuszkę w dobrej cenie) Poza tym elektryk znów byl, założył licznik do PC, (chcemy wiedzieć, ile faktycznie będzie nas kosztować ogrzewanie) i instalację alarmową rozprowadzał bo umowa z security już podpisana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.03.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 To znaczy , że na budowie, eee... co ja piszę , w domku już, wszystko w porządku. Praca wre. A ja tak wstępnie rozglądam się za sprzętem do kuchni i wiesz co ? Za dużo tego wszystkiego, nie wiem na co zwracać uwagę , jakie parametry są bardzo ważne a jakie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.03.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Powiem Ci szczerze, że to jeszcze przede mną Wstępnie tylko lodówkę oglądaliśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts