atija 27.03.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 jeszcze wiele wyborów przed nami, czas pokaże czy były dobre A tymczasem , spać się nie chce, ale rano nie będzie już tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.03.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 dziewczyny jak ja wam zazdroszczę u mnie tynki 4 kwietnia i chałupa się ociepla a wy już o lodówkach, sprzętach, ech....Yuka moja córka ( obecnie 14 lat) chorowała bez temperatury i to jest dopiero dramat, bo organizm "nie walczył", swojej niuni zbijaj temperaturkę i dużo płynów do picia, bardzo dużo dzieci obecnie choruje, pediatrie w łodzi "zawalone" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.03.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Yuczka jak Malutka? Tom Bor Nawet się nie obejrzysz jak czas zleci i Ty będziesz wybierała lodówkę. Tynki na wiosnę to dobry czas, ładnie schną, niej est za gorąco ani za zimno, a w międzyczasie już można kafle wybierać, bo wymiary ścian znane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.03.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Cześć dziewczyny:DJest lepiej:yes: Byłyśmy u lekarza, potwierdziły się moje obawy: infekcja wirusowa:yes: bardo jej też "bulgocze" w brzuszku, co wskazywałoby na tą jelitówkę, ale na razie biegunki nie ma (chociaż nie wykluczone, że tym się skończy:() Dzisiaj już "tylko" 2 razy przeciwgorączkowy syrop dostała, tak więc walczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 To dobre wiadomości Przekaż całuski od forumowej ciotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.03.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.03.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 zdrówka dla malutkiej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.03.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Tom Bor, dzięki:hug: Widzę, że w stopce poprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.03.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 dzięki za wyjaśnienie zawiłości , nie potrafię ino tylko zamienić tego na słowo dziennik, ale to już i tak jest dla mnie osiągnięcie.http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.03.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) Przed tym co masz napisane wpisz[ url =zamknij nawias ]wpisz dzienniki dalej[ / url ] Tylko wszystko bez spacjiSpróbuj:yes: Edytowane 29 Marca 2011 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda05 29.03.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 http://i43.tinypic.com/nwebc.jpg Witam. Co to za piękna trawa i jeszcze lepszy nawóz. Cieplutkie pozdrowienia z Południa:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.03.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Witaj Panda05 Aż się uśmiechęłam na wspomnie tej trawki:D A właśnie się zastanawiam, czy wertykulować trawnik, czy nie:rolleyes: W sprawie Twoich pytań: Trawa: Nawóz: Musisz tylko wziąć pod uwagę fakt, że w tamtym okresie trawa miała wyjątkowo dobre warunki wzrostu. Zaraz po tym jak posialiśmy ten nawóz zaczął padać deszcz i to był ten mokry maj... P.S. Ale już tęsknię do takiego widoku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.03.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 yuczka chaba to skomplikowane jezd, zdaje się że zostawię tak jak jest bo znając własne możliwosci artystyczne to cuś spitolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda05 29.03.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Dziękuję. Ja starszy trawnik mam 3 letni. Wczoraj właśnie szalałam z areatorem. Dziś grabienie i w kwietniu nawóz. Nowy trawnik właśnie przygotowuję do siewu i podpytyję na forum jaką trawę wybrać. Ale Twój to jest poezja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.03.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Panda Miło mi:D:D:D A czy w zeszłym roku też robiłaś już jakiś zabieg na trawniku? W sensie aeracja albo wertykulacja? Nasz był zakładany 2 lata temu i nie wiem, kurcze co robić.... Tym bardziej, że na razie w domu siedzę z małą, a to najlepszy okres, zeby coś zdziałać Może jutro pójdzie już do przedszkola, to pojechałabym chociaż zagrabię i zobaczę w jakiej jest kondycji:rolleyes: Tom Bor, najważniejsze, że już wejść ze stopki można;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda05 31.03.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam. W zeszłym roku też robiłam ale chyba się pospieszyłam bo za młody albo ja za bardzo go zryłam. Trawnik długo nie mógł się odbić. Ja jestem początkująca w sprawach ogrodu. Ale w tym roku myślę, że da rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.03.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ja jednak w tym roku poza grabieniem (a i to nie wiem kiedy:() nic nie będę robić. Trochę pograbiłam i na moje laickie oko chyba trzeba z aeratorem czy wertykulatorem poczekać do przyszłego roku. W tym tylko nawóz i koszenie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.04.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 YUKA !!!Przeniosłam Twój wpis z dziennika " Ale numer!!!! Do końca kwietnia musimy się przeprowadzić!!! Nie, zebym nie była zadowolona, ale chyba, co ja mówię na pewno nie damy rady wszystkiego wykończyć Największy problem będzie z kuchnią, bo dopiero pod koniec maja ma być..." Pryma Aprylis???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.04.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Niestety;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.04.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Przynajmniej wszystko spokojnie wykończysz. U nas na wariackich papierach O kuchni tez żarcik? jeśli nie to szczegóły poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts