Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewczyny jak ja wam zazdroszczę u mnie tynki 4 kwietnia i chałupa się ociepla a wy już o lodówkach, sprzętach, ech....

Yuka moja córka ( obecnie 14 lat) chorowała bez temperatury i to jest dopiero dramat, bo organizm "nie walczył", swojej niuni zbijaj temperaturkę i dużo płynów do picia, bardzo dużo dzieci obecnie choruje, pediatrie w łodzi "zawalone"

Cześć dziewczyny:D

Jest lepiej:yes: Byłyśmy u lekarza, potwierdziły się moje obawy: infekcja wirusowa:yes: bardo jej też "bulgocze" w brzuszku, co wskazywałoby na tą jelitówkę, ale na razie biegunki nie ma (chociaż nie wykluczone, że tym się skończy:() Dzisiaj już "tylko" 2 razy przeciwgorączkowy syrop dostała, tak więc walczy:)

Witaj Panda05:welcome:

Aż się uśmiechęłam na wspomnie tej trawki:D A właśnie się zastanawiam, czy wertykulować trawnik, czy nie:rolleyes:

W sprawie Twoich pytań:

Trawa:

IMG_5480.jpg

Nawóz:

IMG_5485.jpg

Musisz tylko wziąć pod uwagę fakt, że w tamtym okresie trawa miała wyjątkowo dobre warunki wzrostu. Zaraz po tym jak posialiśmy ten nawóz zaczął padać deszcz i to był ten mokry maj...

P.S. Ale już tęsknię do takiego widoku;)

Panda:oops: Miło mi:D:D:D

A czy w zeszłym roku też robiłaś już jakiś zabieg na trawniku? W sensie aeracja albo wertykulacja? Nasz był zakładany 2 lata temu i nie wiem, kurcze co robić.... Tym bardziej, że na razie w domu siedzę z małą, a to najlepszy okres, zeby coś zdziałać:rolleyes: Może jutro pójdzie już do przedszkola, to pojechałabym chociaż zagrabię i zobaczę w jakiej jest kondycji:rolleyes:

Tom Bor, najważniejsze, że już wejść ze stopki można;)

YUKA !!!

Przeniosłam Twój wpis z dziennika

" Ale numer!!!!

Do końca kwietnia musimy się przeprowadzić!!!

Nie, zebym nie była zadowolona, ale chyba, co ja mówię na pewno nie damy rady wszystkiego wykończyć Największy problem będzie z kuchnią, bo dopiero pod koniec maja ma być..."

Pryma Aprylis????