Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak Yukowa rodzinka marzenia swe spełniała- komentarze

Recommended Posts

Martinezio, okna w kolejnych pokojach opłytowane wedlug Twoich wskazówek;)

No i super :) Mam nadzieję, że będziecie mieli rewelacyjnie sprawujące się poddasze :)

Foty... Gdzie foty!!! Żaden tort nas nie zadowoli :> A co... Wielki Post mamy w końcu i trzeba jakoś ograniczać nadmierne spożycia :p

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bry.

A ja dla odmiany w sprawie tortu.

Bo moję dziecię, zafascynowane ostatnimi tygodniami programem o cukiernikach na TLC. I koniecznie chce torty robić.... to może ja ją do ciebie podeślę Ewuniu co??? Przy okazji nauczysz ją że po kucharzeniu to się kuchnę do stanu używalności doprowadza bo inaczej matka może na zawał zejść nim smakołyków popróbuje

trzymamy za słowo

Już się doczekać nie mogę, kiedy pojadę:D:D:D

Bry.

A ja dla odmiany w sprawie tortu.

Bo moję dziecię, zafascynowane ostatnimi tygodniami programem o cukiernikach na TLC. I koniecznie chce torty robić.... to może ja ją do ciebie podeślę Ewuniu co??? Przy okazji nauczysz ją że po kucharzeniu to się kuchnę do stanu używalności doprowadza bo inaczej matka może na zawał zejść nim smakołyków popróbuje

Ewuniu...?:rolleyes: Tyż ładnie;):wiggle::wiggle: Ale kochana, podział obowiązków przecież musi w domu być, czyż nie?;) Nie studź zapału w dziewczynie, ciesz się, ze kucharzyć chce a na lekcje podesłać możesz, to wsadzę ją do mnie na zmywak...;)

Podobno wszyscy tak zaczynali;)

Na TLC powiadasz:rolleyes: A gdzie to ustrojstwo? Masz kablówkę czy z talerza?

Już się doczekać nie mogę, kiedy pojadę:D:D:D

Ewunia, nie ciesz się tak na ten wyjazd, bo na pewno do roboty cię tam znów zagonią i w formie wyplutej dętki do dom powrócisz.

Ty lepiej zrób sobie przedświąteczne wakacje i do mnie na sobotnie ognisko przyjedźcie - Dzikie Koty będą i Pchełki. Może jeszcze kogoś zwabię (jakieś Jeże albo Kozy:rolleyes: ;) )

Ale nóżkami przebieram żeby jak wypluta dętka:lol2: wrócić do domu:cool:

Ty to litości nie masz chłopie!!! Przedświąteczne wakacje:rolleyes: Przecież mamy do końca kwietnia się przeprowadzić;), a widziałeś że my w lesie:bash::bash: Dzikie Koty, Pchełki i inne zwierza chałupy już pobudowały to mogą na Yetusiowe ogniska se jeździć:cool: a mój m. pewnie jak wypluty dętek będzie w sobotę:sleep::sleep::sleep:

Edytowane przez yuka

Ale nóżkami przebieram żeby jak wypluta dętka:lol2: wrócić do domu:cool:

Ty to litości nie masz chłopie!!! Przedświąteczne wakacje:rolleyes: Przecież mamy do końca kwietnia się przeprowadzić;), a widziałeś że my w lesie:bash::bash: Dzikie Koty, Pchełki i inne zwierza chałupy już pobudowały to mogą na Yetusiowe ogniska se jeździć:cool: a mój m. pewnie jak wypluty dętek będzie w sobotę:sleep::sleep::sleep:

Wiedziałem, że się znowu na mnie wypniesz - ty, to wcale towarzyska nie jesteś:p.

;) :lol2:

No to jak masz to dawaj, jak powiedział Jurek K. do Iksa, gdy ten przyniósł mu 200 pesos ;)

A skąd to? I jaki Jurek K.? A fotki w dzienniczku;)

Wiedziałem, że się znowu na mnie wypniesz - ty, to wcale towarzyska nie jesteś:p.

;) :lol2:

:p:P;)

Sorki Yuczka, cię z imienia z Łosicą pomyliłam.

Mam jednak nadzieję, że się nie pogniewałaś za bardzo hę?

Całuski posyłam

No skąd, miło czasem mieć normalne imię;)

Cześć Martusia:hug:

Jak czuje się drobinka?

Moje wrzosy też w komplecie tej zimy nie przetrwały, ale ja spodziewałam się tego.... Ja kupiłam takie sadzonki do dalszego szkółkowania i facet który mi je sprzedawał powiedział, że nie mam w ogóle szans, żeby cokolwiek mi przetrwało... A tymczasem trochę z nich żyje:D:D:D

U nas piękna wiosna, a dzisiaj to już w ogóle cudownie było:yes:

Faktycznie jestem jak wypluta dętka;) ale małą reorganizację w ogrodzie zrobiłam (z pomocą m'a);)