Martinezio 12.04.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Martinezio, okna w kolejnych pokojach opłytowane wedlug Twoich wskazówek;) No i super Mam nadzieję, że będziecie mieli rewelacyjnie sprawujące się poddasze Foty... Gdzie foty!!! Żaden tort nas nie zadowoli :> A co... Wielki Post mamy w końcu i trzeba jakoś ograniczać nadmierne spożycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.04.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Mam nadzieję, że poddasze będzie sprawować się rewelacyjnie:D:D:DJutro wreszcie chcę pojechać na budowę, to mam nadzieję, będą jakieś fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.04.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 trzymamy za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.04.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Bry.A ja dla odmiany w sprawie tortu.Bo moję dziecię, zafascynowane ostatnimi tygodniami programem o cukiernikach na TLC. I koniecznie chce torty robić.... to może ja ją do ciebie podeślę Ewuniu co??? Przy okazji nauczysz ją że po kucharzeniu to się kuchnę do stanu używalności doprowadza bo inaczej matka może na zawał zejść nim smakołyków popróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.04.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 trzymamy za słowo Już się doczekać nie mogę, kiedy pojadę:D:D Bry. A ja dla odmiany w sprawie tortu. Bo moję dziecię, zafascynowane ostatnimi tygodniami programem o cukiernikach na TLC. I koniecznie chce torty robić.... to może ja ją do ciebie podeślę Ewuniu co??? Przy okazji nauczysz ją że po kucharzeniu to się kuchnę do stanu używalności doprowadza bo inaczej matka może na zawał zejść nim smakołyków popróbuje Ewuniu...? Tyż ładnie;):wiggle: Ale kochana, podział obowiązków przecież musi w domu być, czyż nie? Nie studź zapału w dziewczynie, ciesz się, ze kucharzyć chce a na lekcje podesłać możesz, to wsadzę ją do mnie na zmywak... Podobno wszyscy tak zaczynali;) Na TLC powiadasz:rolleyes: A gdzie to ustrojstwo? Masz kablówkę czy z talerza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.04.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Już się doczekać nie mogę, kiedy pojadę:D:D Ewunia, nie ciesz się tak na ten wyjazd, bo na pewno do roboty cię tam znów zagonią i w formie wyplutej dętki do dom powrócisz. Ty lepiej zrób sobie przedświąteczne wakacje i do mnie na sobotnie ognisko przyjedźcie - Dzikie Koty będą i Pchełki. Może jeszcze kogoś zwabię (jakieś Jeże albo Kozy:rolleyes: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 14.04.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Yeti, a kysz! Ewunia (lol ) ma jechać i zrobić nowe foty, a potem wrócić i wystawić foty w dzienniczku Później do Cię może przybywać na ognicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.04.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Ale nóżkami przebieram żeby jak wypluta dętka wrócić do domu:cool: Ty to litości nie masz chłopie!!! Przedświąteczne wakacje:rolleyes: Przecież mamy do końca kwietnia się przeprowadzić, a widziałeś że my w lesie:bash: Dzikie Koty, Pchełki i inne zwierza chałupy już pobudowały to mogą na Yetusiowe ogniska se jeździć a mój m. pewnie jak wypluty dętek będzie w sobotę:sleep: Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.04.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Bry... przyszłam powiedzieć. i jeszcze , że jakoś tak od tygodnia to jestem jak wypluta i dobrze przeżuta dętka. Ale już za chwileczkę, już za momencik.... :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.04.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Bry:D A ja wcale nie jestem jak wypluta dętka:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.04.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 A fotki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.04.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.04.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No to jak masz to dawaj, jak powiedział Jurek K. do Iksa, gdy ten przyniósł mu 200 pesos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.04.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ale nóżkami przebieram żeby jak wypluta dętka wrócić do domu:cool: Ty to litości nie masz chłopie!!! Przedświąteczne wakacje:rolleyes: Przecież mamy do końca kwietnia się przeprowadzić, a widziałeś że my w lesie:bash: Dzikie Koty, Pchełki i inne zwierza chałupy już pobudowały to mogą na Yetusiowe ogniska se jeździć a mój m. pewnie jak wypluty dętek będzie w sobotę:sleep: Wiedziałem, że się znowu na mnie wypniesz - ty, to wcale towarzyska nie jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.04.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Sorki Yuczka, cię z imienia z Łosicą pomyliłam.Mam jednak nadzieję, że się nie pogniewałaś za bardzo hę?Całuski posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.04.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No to jak masz to dawaj, jak powiedział Jurek K. do Iksa, gdy ten przyniósł mu 200 pesos A skąd to? I jaki Jurek K.? A fotki w dzienniczku;) Wiedziałem, że się znowu na mnie wypniesz - ty, to wcale towarzyska nie jesteś. :P;) Sorki Yuczka, cię z imienia z Łosicą pomyliłam. Mam jednak nadzieję, że się nie pogniewałaś za bardzo hę? Całuski posyłam No skąd, miło czasem mieć normalne imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.04.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Yuczka pokoje nabierają domowego ciepełka- jeszcze tylko szpachla i można się przeprowadzać Trzymam kciuki za dalsze postępy!!! I piękna wiosna u ciebie w ogrodzie. U mnie forsycja jeszcze nie kwitnie... a i mi parę wrzosów nie przezimowało :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.04.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Cześć Martusia:hug: Jak czuje się drobinka? Moje wrzosy też w komplecie tej zimy nie przetrwały, ale ja spodziewałam się tego.... Ja kupiłam takie sadzonki do dalszego szkółkowania i facet który mi je sprzedawał powiedział, że nie mam w ogóle szans, żeby cokolwiek mi przetrwało... A tymczasem trochę z nich żyje:D:D:D U nas piękna wiosna, a dzisiaj to już w ogóle cudownie było:yes: Faktycznie jestem jak wypluta dętka;) ale małą reorganizację w ogrodzie zrobiłam (z pomocą m'a) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.04.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 piękna ta forsycja ja też w sobotę sobie posadziłam na tle zielonego lasu cudnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.04.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Oooo, na pewno!!! Moja na razie chyba tylko tymczasowe miejsce ma;) też jej muszę jakieś ładne tło zorganizować i jakiś kształt przystrzyc, bo troszkę brzydka jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts