Krzych Warsaw 15.04.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 witam wszystkich Podsumowując do tego typu dachówek lepiej wziąść kołnierz zwykły do ppkryc płaskich czy specjalny do pokryc typu karpiówka???Tak żeby uniknąc doginania kołnierza i ścinania dachowki!!! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zatartaczni 15.04.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 proszę niech mnie ktoś poprawi jeśli sie myle,ale z tego co wiem to lepiej ten do pokryć płaskich,bo ten do karpiówki nadaje się do dachówek o grubości około 10mm,a taki tegalit jest jednak grubszy...to dowiedziałam się od przedstawiciela z Fakro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzych Warsaw 22.04.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 HMMMM Ale są kołnirze do:- pokryć łuskowych grubych do grubości pokrycia od 24 do 32mm. - pokryć łuskowych cienmich do grubości pokrycia 10mm- standardowy do pokryc cienkich do grubości pokrycia do 10mm No i który wybrać????? który bedzie najlepszy???? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts