tomaszkrakufff 28.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 witam, zastanawiamy się z żoną nad tym projektem (Z15) http://www.multicomfort.pl/projekty/ zastanawiamy się ile może nas kosztować dodatkowo to czego nie ma w ofercie czyli - elektryka,woda (oczywiście tylko rozprowadzenie w domu), wylewki, podłogi. czy ktoś budował coś podobnego albo orientuje się jakie należy założyć szacunkowe koszty takiego wykończenia. z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 29.03.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 A ta firma nie ma tego w pakiecie? Jak ja rozglądałam się za domami z prefabrykatów to praktycznie wszystkie firmy miały zakres prac albo "developerski" albo nawet i "pod klucz". Dopiero po rozmowach można było się umówić na "stan surowy z instalacjami, wykończony z zewnątrz" bo resztę chcieliśmy w ramach oszczędności robić sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszkrakufff 29.03.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dzięki, tak też zrobiłem i zapytałem. mają w ofercie, można podobierać instalacje i wszystkie wykończenia pod klucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts