pchlistosc 28.03.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam wszystkich mam pytanie stary komin chcę obudować boazerią, w środku komina wkład z kwasówki o średnicy 200 mm.Komin oczywiście czynny. Czy można taki komin obudowywać deskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.03.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Wszystko można.... To Twoje jest...Ale ja bym tego nie robił. Nawet nie dla tego, ze się coś zapali, ale dla samej kontroli tego komina.Czy nie pęka i czy się nie rozszczelnia...Pod dechami nie zobaczysz.Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 28.03.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Wszystko można.... To Twoje jest... Ale ja bym tego nie robił. Nawet nie dla tego, ze się coś zapali, ale dla samej kontroli tego komina. Czy nie pęka i czy się nie rozszczelnia... Pod dechami nie zobaczysz. Adam M. dzieki za odpowiedz komin w nienajlepszym stanie, dlatego dalem wklad. a czy boazeria zgodnie z przepisami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 28.03.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Obkładanie komina boazerią to proszenie się o pożar! I na pewno nie jest to zgodne z przepisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 28.03.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Obkładanie komina boazerią to proszenie się o pożar! I na pewno nie jest to zgodne z przepisami. ale w srodku jest wklad kominowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Nieszkodzi, cegły komina i tak się nagrzewają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 28.03.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Nieszkodzi, cegły komina i tak się nagrzewają. to jestem w kropce caly ciag boazeria a na kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 a na kominie połóż czerwone plytki klinkierowe o wymiarach cegły, dobrze komponują się z drewnianą boazerią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts