magpie101 28.03.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Tak sie zycie potoczylo, ze od niedawna musze wstawac o 4 rano, kawa w ekspresie nastwawionym wieczorem juz jest zaparzona ale nie ma czasu w spokoju jej wypic i tak wczesnie to nawet ochoty na nia nie mam. Zaraz po wyjsciu spedzam w aucie 80 km i wtedy "chce mi sie" kawy dlatego pomyslalam o kupnie kubka termicznego. Wlasnie przegladam allegro ale tyle tego jest, ze nie wiem co kupic . Moze macie jakies swoje sprawdzone i godne polecania kubki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.03.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 sprawdzony i godny polecenia http://allegro.pl/item963891818_kubek_termiczny_z_przykrywka_0_45_l_fjord_nansen.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.03.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 sprawdzony i godny polecenia http://allegro.pl/item963891818_kubek_termiczny_z_przykrywka_0_45_l_fjord_nansen.html Dzieki, zaraz zamowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.03.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Wlasnie przegladam allegro ale tyle tego jest, ze nie wiem co kupic . Moze macie jakies swoje sprawdzone i godne polecania kubki? Byle nie tanią chińszczyznę. Zostałam takim uszczęśliwiona przez teściową. Śmierdzi plastikiem niemiłosiernie i jeszcze nie udało mi się tego zapachu pozbyć. Z resztą w świetle ostatnich doniesień o toksyczności pewnych chińskich wyrobów nawet nie będę próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.03.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nie wiem jak się sprawuje ten Fiord ale to, co trzeba sprawdzić przed zakupem to czy się z niego nie wylewa przy zamkniętym ustniku. Inaczej można mieć różne plamki na spodniach, kurtce, etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orfelis 05.04.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 mam kilka kubkow termicznych i najlepszy okazal sie firmy Thermos. jesli chcesz by kawa byla dluzej ciepla, przed jej wlaniem, zalej kubek wrzatkiem na 2-3 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 06.04.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Potwierdzę to co napisali przedmówcy , trzeba bardzo uważać na Chińszczyznę a szczególnie tą tanią sam dostałem trzy tanie kubki termiczne i nie byłem z nich zadowolony , kawa jakoś inaczej w nich smakowała. Dopiero jak sam zakupiłem sobie jeden porządny kubek , picie kawy w nim stało się przyjemnością . A wiem co mówię bo z kubka takiego korzystam kilka razy dziennie i jestem z niego szalenie zadowolony. Niestety nie ma takiego na Allegro , swojego zakupiłem sklepie sportowym. Jeśli zależy Ci na dobrym kubku i aby długo utrzymywał temperaturę płynów to rozglądnij sie za takim który ma próżnię pomiędzy ściankami wykonanymi z najwyższej stalą nierdzewną. Mój posiada jeszcze specjalny zaparzacz który poprawia jeszcze bardziej jakość i smak kawy ale powiedzieć szczerze jest to raczej nie potrzebny gadżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 26.02.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Wato poszukać kubków w sklepach survivalowych/turystycznych, tam mają najlepsze modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doodles 27.02.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Nie wiem jak się sprawuje ten Fiord ale to, co trzeba sprawdzić przed zakupem to czy się z niego nie wylewa przy zamkniętym ustniku. Inaczej można mieć różne plamki na spodniach, kurtce, etc... Ja mam kubek termiczny Fjord Nansen Lando i świetnie się spisuje. Nic nie przecieka i długo trzyma ciepło. Wato poszukać kubków w sklepach survivalowych/turystycznych, tam mają najlepsze modele. Ja swój kupiłem w militaria.pl. Odradzam szukanie takich kubków w supermarketach, może i tanie, ale jakość równie niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 02.03.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 To mniej więcej miałam na myśli, porządne sklepy z porządnym sprzętem renomowanych firm. Ja mam kubek Esbit, też jest niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Corneliaa 03.03.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Taki kubek możesz kupić w każdym supermarkecie. Widziałam też kilka w Pepco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blueflue 04.03.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 To mniej więcej miałam na myśli, porządne sklepy z porządnym sprzętem renomowanych firm. Ja mam kubek Esbit, też jest niezły. Najlepiej właśnie w outdoorowych sklepach szukać/ze sprzętem turystycznym. Taki kubek możesz kupić w każdym supermarkecie. Widziałam też kilka w Pepco. Te z supermarketów lubią przeciekać po kilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 07.03.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 To prawda zawsze trzeba patrzeć na gwarancję i możliwą reklamację towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts