rzemien_ 28.03.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam! Mam mieszkanko adoptowane ze strychu, wczesniejszy wykonawca zalał wszystko betonem tak niedbale ze po przyłozeniu laty roznica poziomu w niektorych miejscach wynosiła ponad 5cm ! Pomijajac fakt ze w projekcie budowlanym jest mowa o podłodze z drewna. Mieszkanie robie na wlasna reke nie jestem budowlancem. Zaczelem od skuwania gruzu usuniecia gliny ze słomą oraz pozamiataania. Ułozylem izolacje w postaci foli i waty mineralnej, belki stropowe zostaly wypoziomowane klinami przy scianach ulozylem kantoweczki na to wszystko plyta osb 25mm. Mam w zwiazku z tym kilka pytan przed polozeniem paneli Czy musze dawac para izolacje pod panele i jezeli mam idealnie rowno podloge to wystarczy gąbka 2mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwo 28.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Paroizolacja NIE,gabka 2mm tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klima88 20.04.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 tak, wystarczy gąbka 2mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts