Marcin25 29.03.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Jaki wkład do kołder i poduszek wybrać powinienem? Silikon czy granulat silikonowy? Jakie Wy wkłady macie i jak się Wam pod nimi śpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 29.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Najlepiej pierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 29.03.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 My mamy z pierza, a dzieci chyba silikonowe. Każdemu z nas śpi się bardzo dobrze. A ja jako, że lubię lubię poduszki bardziej płaskie to zwracałam uwagę by nie były takie napchane (jakby nadmuchane). Zresztą takie są też zdrowsze dla naszego kręgosłupa. Koleżanka kiedyś mi powiedziała, że jakby miała teraz wybierać poduszki, to tylko takie co można prać w pralce, a silikonowe ponoć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 29.03.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 mam pierze i muszę powiedzieć, że kołdra jest ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.03.2010 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.swit.home.pl/sklep/produkt.php?id=26 My mamy takie zamówione u tego producenta. Kołdra rewelacyjna, jest bardzo leciutka a zarazem ciepła - sprawdziła się zimą. Poduszki też super, rozmiar 50x60. Najważniejsze jest to, że moje dziecko przestało się pocic nocą Właśnie na dniach będę zamawia jaśki i kołdre 4 pory roku dla malutkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 26.07.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 A co sądzidzicie o kołdrach i poduszkach z jyska? Wyczytalam na innym forum, ze dobre są koldry flower i living medical. Ktoś może używa? A co do kolder, poscieli, itd. z poprzedniego linka- rzeczywiscie są wyjątkowo dobrych cenach. Dzióbek, co masz od nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts