krolik2002 29.03.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 mam ofertę od swojego generalnego wykonawcy. Zawsze ceny były BARDZO atrakcyjne aż do teraz (wg mnie). Tynki gipsowe agregatem policzyli mi: - (1100mkw ścian/sufitów bez ogrzewania) robocizna 35zł z materiałem Knauf bez względu na grubość. W cenie wyrównanie wykutych bruzd po hydraulikach, listwy narożne i okienne itd.....wszystko. - (200mkw ogrzewanych ścian/sufitów) dopłata do materiałów (specjalny tynk i siatka) 10000pln wydaje mi się, że to cenowa MASAKRA. Jedyna zaleta (może AŻ) to gwarancja jakości ale czy to wystarczający atut???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 29.03.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 hmm,budynek oglądał ów wykonawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts