Tomek_88 29.03.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Mam do wykonania zlecenie ogrodzenie z klinkieru.Dokladnie nie wiem jeszcze czy jest samo postawienie czy trzeba od podstaw czyli szalunek.Mam prosbe czy ktos moze mi doradzic ile wziac za samo postawienie ogrodzenia 20bm i ile wziac za caloasc ze szalunkami.Ile skasowac za to taka przyzwoita cena.Jesli mozecie to piszcie na moja poczte [email protected] za kazda pomoc dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 29.03.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Mam do wykonania zlecenie ogrodzenie z klinkieru.Dokladnie nie wiem jeszcze czy jest samo postawienie czy trzeba od podstaw czyli szalunek. Mam prosbe czy ktos moze mi doradzic ile wziac za samo postawienie ogrodzenia 20bm i ile wziac za caloasc ze szalunkami. Ile skasowac za to taka przyzwoita cena.Jesli mozecie to piszcie na moja poczte [email protected] za kazda pomoc dziekuje:) Ty sie misiek lepiej nie bierz za to ogrodzenie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts