RafałWawa 29.01.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Ile dla dekarza?Dostałem ofertę na zrobienie dachu(więzba + krycie dachówką) na 30 tys,Dach ma powiechrznie 480 m2 tzw obróbki czyli Kalenice 110 m2, Kosze 40 m a obrys dachu to 123 m.Prosze powiedzcie czy to jest cena ok czy próbują ze mnie zrobić Przysłowiowego Łosia.Jeśli macie jakiś pomysł jak liczyć koszt robocizny też podpowiedzcie.PzdrRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 JEŻELI TO JEST KOSZT SAMEJ ROBOCIZNY TO OCZYWIŚCIE JEST ZROBIONY DLA "ŁOSIA" ALE JEŻELI JEST W TYM MATERIAŁ (W CO WĄTPIĘ) TO JEST TO BARDZO ATRAKCYJNA CENA. JEŻELI JETSEŚ ZAINTERESOWANY UCZCIWĄ WYCENĄ TO MOGĘ PODAĆ CI NAMIARY NA FACHOWCÓW, KTÓRZY CI TO ZROBIĄ. POZDRAWIAM MARTIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Wychodzi 62.5 zł za metr kwadratowy. Jeżęli jest to dach wielopołaciowy z dużą ilością obróbek i firma sprawdzona to jest górna strefa do przyjęcia.Dachówka zawsze wychodzi drożej niż blacha. Można się potargować do 50 zł za metr kwadratowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 realna cena to jużokoło 45-48 zł/m2 na gotowo:wink: rafałWawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 05.02.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 nie dajcie się robić w balona za więźbę + pokrycie all inclusive firma polecana przez sklep, a wię raczej droższa 33zł, można pewnie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts