ohh 10.02.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam serdecznie. Przejrzałam Pani dziennik i bardzo podoba mi się wykończenie domku. Do swojego domu kupiłam także płytki Stonewood. Mam jednak problem z dobraniem fugi. U pani bardzo ładnie fuga zlewa się z płytkami. Czy mogłaby mi Pani napisać jakiego producenta i jaki kolor fugi wybrała Pani u siebie? I jak dużą spoinę Pani zastosowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika i Włodek 21.02.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Prosze pisac, pisać. Ciekawa jestem tych urzadzonych już pomieszczeń i dekoracji ktora daje te kropke nad i. Chciałam dopytac o schody, mieszkacie juz a jeszcze nie macie ich skonczonych? Cofnełam sie w dzienniku o pare stron, ale nie znalazłam informacji o schodach i o tym, jak teraz wchodzicie na góre. Pytam, bo nam starczyło akurat na urzadzenie dołu i zaregipsowania gory. Na schody musimy zbierac kolejne miesiace, ale teoretycznie mozna by juz mieszkac. Teraz mamy ciagle drabine.Pozdrawiam, buduje - wykanczam Barwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianolsztyn82 01.06.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam,Zakupiłem Ytong o gęstości 600 i zastanawiam się czy w tym projekcie należy wykonac słupy wzmacniające jakie widziałem na kilku realizacjach. W projekcie wpisane jest Ytong 700 tyle że tego nikt nie sprzedawał w moich lokalnych hurtowniach. Proszę o info budujących z ytonga czy wprowadzili jakieś zmiany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 25.03.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 WitamBardzo fajny dziennik, dużo przydatnych informacji i pomysłów Domek super Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MisiuRider 23.03.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Przeczytalem caly dziennik (oczy bolą) i pytanie ... CO DALEJ? FANI TEGO DOMKU CZEKAJA NA WIECEJ ZDJEC, OPISOW ITP. MOZE JAKIES OSTATECZNE KOSZTA SIE POJAWIA? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts