xwojtek 29.10.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 z tym wejsciem zaczniemy mieszkac to wtedy powiem,na razie to wydaje sie, ze chyba nie będzie, w ogóle projekt jest dośc przemyslany, zrobilem jedna zmiane tylko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjmac 01.12.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Projekt Zielone Pola (z poddaszem) jest tym, na który się chyba jednak zdecydujemy. Jesteśmy w trakcie kupowania działki, dość nietypowej, bo podłużnej i z wjazdem od południowego wschodu (16 arów) i ten projekt wydaje się prawie idealny na tą działkę, oraz pasuje do naszych oczekiwań. Widziałem dom Cicika pod Wrocławiem "na żywo" w sierpniu i bardzo mi się spodobała ta realizacja, szczególnie dodatkowy pokój nad garażem - jest wielki To co nam się mniej spodobało, to ściana w korytarzyku wejściowym zamiast okna i częściowe zamknięcie kuchni - my wolelibyśmy bardziej otwartą przestrzeń, ale cóż, każdy ma inne wymagania. Planujemy też kilka zmian na parterze - dodatkowe wejście "od tyłu" zamiast garderoby na parterze, umożliwi to wydzielenie w przyszłości osobnego mieszkania, przesunięcie okna na inną ścianę, myślimy też o powiększeniu salonu kosztem zadaszonego tarasu (przez przesunięcie okien), oraz o przesunięciu kominka do rogu w salonie (o ile to będzie możliwe). Napiszcie jakie zmiany Wy wprowadziliście i co sądzicie o moich pomysłach. Może ktoś udostępni galerię ze zdjęciami gdzieś w sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danulka 13.01.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Witam wszystkich budowniczychPo długiej analizie wybraliśmy projekt Zielone pola z poddaszem użytkowym. Chciałam prosić o zdjęcia z budowy ([email protected]) żeby móc sobie lepiej wyobrazić układ pomieszczeń. Prześlijcie mi proszę jakieś fotki.Na razie myślimy o zrobieniu sypialni nad garażem, ale nie wiem, czy podwyższenie ścian nie zmieni proporcji dachu.No i wielkość łazienki na parterze wydaje mi się niewystarczająca - chciałabym z niej zrezygnować, a toaletę z garderobą połączyć i z tego zrobić łazienkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roobak2 28.01.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 xwojtek jeśli możesz to napisz mi gdzie we włodawie wybudowałeś swój dom bo jestem z lubelskiego i chciałbym go zobaczyć. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stan19 26.03.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam, mam serdeczną prośbę do osób, ktore już wybudowały lub budują o jakieś zdjęcia i ewentualne koszty budowy. bede bardzo wdzięczny, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawelsem 14.05.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Witam serdecznie Wszystkich. Mam ogromną prośbę o przesłanie kilku fotek tego domu. Właśnie kupiłem projekt i bardzo jestem ciekawy efektu w rzeczywistości. Jeżeli to nie jest kłopot, to bardzo bym prosił. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 13.12.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 xwojtek jeśli możesz to napisz mi gdzie we włodawie wybudowałeś swój dom bo jestem z lubelskiego i chciałbym go zobaczyć. Z góry dzięki! Włodawa naprzeciwko zakłady samochodowego repa car, zaraz za ogródkami działkowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 13.12.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam serdecznie Wszystkich. Mam ogromną prośbę o przesłanie kilku fotek tego domu. Właśnie kupiłem projekt i bardzo jestem ciekawy efektu w rzeczywistości. Jeżeli to nie jest kłopot, to bardzo bym prosił. Pozdrawiam daj maila prywatnego to Ci wyslę, mój to [email protected] i wszystkim zainteresowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 13.12.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam, mam serdeczną prośbę do osób, ktore już wybudowały lub budują o jakieś zdjęcia i ewentualne koszty budowy. bede bardzo wdzięczny, pozdrawiam co do kosztów budowy zalezy od technologii, z czego jak grubo ocieplisz strop, czym ogrzewasz itp, jest tego bardzo duzo warunkow kóre podrażaja koszty lub znacznie je obnizaja powodując droższa eksploatacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 13.12.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam wszystkich budowniczych Po długiej analizie wybraliśmy projekt Zielone pola z poddaszem użytkowym. Chciałam prosić o zdjęcia z budowy ([email protected]) żeby móc sobie lepiej wyobrazić układ pomieszczeń. Prześlijcie mi proszę jakieś fotki. Na razie myślimy o zrobieniu sypialni nad garażem, ale nie wiem, czy podwyższenie ścian nie zmieni proporcji dachu. No i wielkość łazienki na parterze wydaje mi się niewystarczająca - chciałabym z niej zrezygnować, a toaletę z garderobą połączyć i z tego zrobić łazienkę. Pozdrawiam przede wszystkim ten projekt sprawdzi sie z działka z wjazdem od południa wtedy salon jest idealnie doswietlony i nasłoneczniony, ja zrezygnowałem zcześci okien w salonie czesc zrobiłem stałych nieotwieranycyh, łazienka jest mała powiekszyłem troszke i jak na moje potrzeby wystarczy, łazienka zamiast garderoby to dla mnie byl zły pomysl bo to dzienna strefa zycia i raczej nie pasowala mi , ja mam wersje bez poddasza, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonlight 13.02.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Witam serdecznie Razem z mężem jesteśmy zainteresowani projektem tego domu, czy mogę prosić osoby budujące go o przesłanie zdjęć z realizacji na e-mail [email protected] I jakąś informację jak się kształtują realne koszty jego budowy w stosunku do tych podanych w kosztorysie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krettka 29.04.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam, chciałam zapytać czy wybudował Pan dom z projektu Zielona Pola, obecenie jestem na etapie wyboru projektu i ten właśnie mnie zainteresował. Planuje zrobić w projekcie takie same zmiany, o których Pan pisał, a mianowicie drugie wejście od strony garderoby i powiększenie salonu kosztem zadaszonego tarasu, chcę też przenieść wc pod schody, co wg projektantki z muratora jest dobrym pomysłem. Jestem ciekawa czy zrealizował Pan swoje zamierzenie odnośnioe zioelonych pól, bardzo proszę o odpowiedź i może jakieś sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krettka 29.04.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Pytanie kieruje do mjmac, ale oczywiście chętnie przyjmę rady od innych "budowniczych" tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krettka 29.04.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 aaa i super by było jakby ktoś podesłał jakieś fotki, za co z góry dziękuję. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 30.04.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 wszyscy pytają o koszty a to zalezy od wielu czynnikpow, z czego, ocieplenie, czym grzc jakie okna...jest tego duzo i duzo warunków.myslę, że przy odrobinie checi mozna sie zmiescic to co w kosztorysuie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deryk76 03.11.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 heja własnie ogladam projekt zielone pola wariant z poddaszem .Wielka prosba o wszelakie zdiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deryk76 03.11.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 aha moj adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonlight 04.05.2014 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 witam serdecznieczy ktoś wybudował dom z tego projektu w wariancie I w woj. małopolskim lub śląskim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdaro 02.06.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam wszystkich, nam też bardzo się podoba projekt. Czy ktoś wybudował to cudo w woj. łódzkim? Będę też wdzięczny za wszelkie zdjęcia na: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziara83 29.12.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 WitamPlanuję kupić ten projekt.Z forum dowiedzialem się że Cicik zbudował ten dom w dobrzykowicach pod WrocławiemCzy ktoś z forumowiczów wie jak się skontaktować z Cicikem (priv? adres?trelefon?)Z góry dziękuję za infomój mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts