cicik 29.06.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 no i mam juz wylewke na calej powierzchni ... tak wiec jesli ktos z forumowiczow che to zapraszam np w ta sobote. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 30.06.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 to za prad ja postaram sie mniej znaleźć:)coz dokończysz wylewke i bedziesz wykańczac wewnatrz. ja policzyłem swoj budżet i bede musial szukac kolejnego źródła...co ciekawego sie dzieje u Ciebie na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cicik 30.06.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 SAME ciekawe rzeczy ... dzisiaj np. spotkanko z firma co drzwi wew. bedzie robić. ... potem z majstrem od tarasu .. w miedzyczasie koparka d oszamba itp itd ... a co najwazniejsze ... nie mam/y wybranych ani kafli ani paneli .. ani nawet kolorystyki pomieszczen ... a wrzesien tuz tuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 03.07.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 najgorsze przed Tobą...i przede mną tez, bo potem będziesz mówił, ze mogles inaczej to a tamto...zona przynajmniej wybrala łazienke to już cos. robisz fotki?jak tak to podeslij pare sztuk. pogoda mnie wkurza, nie mogą wnieśc drewna i robic bo ciagle leje, wszystko mokre...ale w koncu zaswieci słońce i ruszymy do przodu. trzymam kciuki za wrzesien i Twoje wprowadzenie sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 21.07.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 jakieś fotki z najnowszych prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cicik 26.07.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 teraz to juz tylko wykonczenie ... mysle ze porobie koncowe fotki jakos w pol wrzesnia jak sie juz przeprowadze A jak u Ciebie/Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 27.07.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 etap dachu i stropu drewnianego, elektryk az sie pali do roboty ale pogoda tez nie jest laskawa...ale wolno wszystko idzie bo wykonawca zropbil sobie dwa tygodnie przewry, zastanawiam sie jak go za to "ukarac"?jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cicik 16.08.2011 04:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 zrob 2 tyg przerwy w koncowej platnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 17.08.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 zrobię i chyba wiecej:)niz dwa tygodnie. u mnie kryją dach:)dopiero ale pogoda w tym roku nie jest łaskawa dla budowy domu, trzebva tylko nakryc, mam nadzieje, ze wrzesien bedzie przyjemniejszy i cieplejszy.pozdrawiam Cie i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 26.08.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 ja juz wstawiłem okna, coż dom powoli nabiera kształtówCicik masz może ciekawe rozwiazania odnosnie elektryki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cicik 31.08.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 tu akurat nie eksperymentowalem ... przyszedl elektryk z 40 letnik stazem i pokoj po pokoju chodzilismy, pytal co gdzie bedize stalo i proponowal rozwiazania. mysle ze bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 24.09.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 forum nasze zamarło, ale wiem, ze wszyscy sa zganiani. mieszkasz juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cicik 26.09.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 .. juz prawie ... mialo byc do konca wrzesnia ale przesunie sie tak o max 2-3 tyg. a jak u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 05.10.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 czezc Cicikja własnie zakonczyłem budowe dachu zostaly gąsiorki i juz, okna mam wylewki i tynki, czekam na robotnikow od sufitu podwieszanego i bede nmontowal pompe ciepłam, chcę ogrzewac zima aby wykańczac sie i w srodkupoza tym mam zaraz ocieoplac, ale cos wykonawca sie opoźnia, poza tym szybko czas leciczekam na footki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_basia 10.10.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Witam, zainteresował mnie projekt, który budujecie i chciałabym zobaczyć zdjęcia.. czy moglibyście wstawić je tu w wątku lub np na picassie?? Jak się sprawdza wejście wprost do salonu?? Średnio mi się to podoba ale sam dom - bryła, rzuty jest super - wprost na moją działkę z wjazdem od południa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 12.10.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 jak opanuje wstawianie i znajde troszke czasu to wstawie, tylko jakie zdjęcia Cie interesuja?posiadam od gołej działki i fundamentów itd az do stau na teraz czyli zamkniety i będzie robił sie sufit, mogę napisac, ze z zewnatrz tego nie widac ale w srodku jest naprawde sporo miejsca i jest przestrzennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_basia 13.10.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Hej, dzięki za odpowiedź Interesują mnie zdjęcia już stojącego budynku z zewnątrz ale również i wewnątrz. Wnętrza przede wszystkim bo chciałabym mieć pogląd na ilość miejsca w środku właśnie No i jak jest z tym wejściem wprost na salon?? Nie jest to problematyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 16.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 problematyczne to jest dodawanie zdjec na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cicik 19.10.2011 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ja juz mieszkam uczucia mieszane ... z jednej strony fajnie bo tego oczekiwalem od roku ale z 2giej strony ...żal miasta )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwojtek 29.10.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Cicik gdzie te obiecane zdjęcia????powiedz mi lepioej jak dodawac zdjęcia na forum?i wyslij pare fotek, ciekawy jestem poprostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts