Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt M88a ZIELONE POLA wariant 1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 141
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

SAME ciekawe rzeczy ... :)

dzisiaj np. spotkanko z firma co drzwi wew. bedzie robić. ... potem z majstrem od tarasu .. w miedzyczasie koparka d oszamba itp itd ...

a co najwazniejsze ... nie mam/y wybranych ani kafli ani paneli .. ani nawet kolorystyki pomieszczen ... a wrzesien tuz tuz :)

najgorsze przed Tobą...i przede mną tez, bo potem będziesz mówił, ze mogles inaczej to a tamto...zona przynajmniej wybrala łazienke to już cos. robisz fotki?jak tak to podeslij pare sztuk. pogoda mnie wkurza, nie mogą wnieśc drewna i robic bo ciagle leje, wszystko mokre...ale w koncu zaswieci słońce i ruszymy do przodu. trzymam kciuki za wrzesien i Twoje wprowadzenie sie:)

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

czezc Cicik

ja własnie zakonczyłem budowe dachu zostaly gąsiorki i juz, okna mam wylewki i tynki, czekam na robotnikow od sufitu podwieszanego i bede nmontowal pompe ciepłam, chcę ogrzewac zima aby wykańczac sie i w srodku

poza tym mam zaraz ocieoplac, ale cos wykonawca sie opoźnia, poza tym szybko czas leci

czekam na footki

Witam, zainteresował mnie projekt, który budujecie i chciałabym zobaczyć zdjęcia.. czy moglibyście wstawić je tu w wątku lub np na picassie??

Jak się sprawdza wejście wprost do salonu?? Średnio mi się to podoba ale sam dom - bryła, rzuty jest super - wprost na moją działkę z wjazdem od południa. Pozdrawiam

jak opanuje wstawianie i znajde troszke czasu to wstawie, tylko jakie zdjęcia Cie interesuja?posiadam od gołej działki i fundamentów itd az do stau na teraz czyli zamkniety i będzie robił sie sufit, mogę napisac, ze z zewnatrz tego nie widac ale w srodku jest naprawde sporo miejsca i jest przestrzennie

• 2 weeks później...