anecik 26.03.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Hej. Coś nie widze tej kuchni. Czy oprócz niej wszystko robi Wam p. Łukasz? Tempo rzeczywiście godne pozazdroszczenia. My zaczynamy po świętach - i mam to samo co Ty w tamtym roku. Też już chciałabym móc zamawiać np. kuchnię. Zdjęcia działki mam na kompie i tu moja wiedza informatyczna się kończy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yamatokai 28.03.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Nie robił nam już dalej pan Łukasz. On robił do stanu surowego bez dachu. Kolejne ekipy były różne. Na szczęście już po ale czasami było gorąco. Kuchnia jest tutaj https://picasaweb.google.com/107425494075043586097/30Pazdziernika2011#5722784020635145074. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecik 03.04.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Cześć.Dzisiaj jadę do gminy w sprawie oczyszczalni to Ci napiszę o co chodzi w tym temacie. Jakie masz okno dachowe?pa, pa Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecik 04.04.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Cześć. Potrzebny druk zgłoszenia robót budowlanych, oświadczenie o posiadanym prawie do dysponowania nieruchomościa na cele budowlane, badanie geotechniczne gruntu uwzględniające warunki hydrologiczne, projekt zagospodarowania działki, aktualna mapa zasadnicza i ewidencyjna (ksero), opis oczyszczalni. Składamy do starostwa i już. W gminie natomiast, jeśli nie składałaś deklaracji dot. oczyszczalni (zwrot 50%) możesz złożyć tzw. spóżnioną deklarację i jeśli ktoś( nazwijmy to z listy) będzie rezygnował z dopłaty (!) sukcesywnie będą dopłacać tym ze spóżnioną deklaracją. Oczywiście mało prawdopodobne żeby tłumy rezygnowały z tego, ale może jak będzie długa lista coś wymyślą Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yamatokai 06.04.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 To badanie geotechniczne to chyba inaczej nazwane pozwolenie wodnoprawne. Od kiedy go znowu chcą? Ja składałam w styczniu i nie chcieli więc nie wiem o co chodzi teraz. Okno mam chyba Velux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecik 11.04.2012 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Hej. Pozwolenia wodnoprawne to ja musiałam mieć przy budowie zjazdu, teraz badanie geologiczne przy budowie oczyszczalni. Jest to coś innego - z tego co się orientuje. U nas plan zagospodarowania w GS wymaga tego przy budowie POŚ. Może u Was nie trzeba. Ale conajmniej dziwne. Jedna gmina a takie różnice. Pan w Starostwie twierdzi że wymaga tego Gmina, pani w Gminie twierdzi że wymaga tego Starostwo. Masło maślane. Ale okazało się że jest taki zapis w planie zagospodarowania i musi być. A kto Ci będzie robił oczyszczalnie? U nas już wczoraj geodeta tyczył budynek, a dziś przyjeżdza kopara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts