zagorski-tomasz 04.11.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Z tym Szwedem to bym uważał bo nazwa w tym przypadku nie idzie w parze z jakością,osobiście radził bym Stihla według mnie jest mniej awaryjny i tak niestety jest w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian_D 04.11.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Czy taka elektryczna kosa da rade bez problemu wykosic trawe i jakieś chwasty? Oczywiście jak myslimyo elektrycznej to o takiej relatywnie dużej mocy, ok 1000 W Z mocą 1000 W to za dużo nie pokosisz. Już gęściejsza trawa z bylinami będzie problemem. Nie mówiąc już o grubszych chwastach. Takie zabawki nadają się do podkaszania granicy trawnika. Elektryczne mają tę wadę, że gdy są przeciążane to się grzeją i potrafią się spalić. Poza tym te o większej mocy już nie są takie wygodne bo są zwyczajnie ciężkie. Ze spalinowymi jest problem, ale tylko wtedy gdy mają plakietkę "made in china". Ze Stihlem nie ma absolutnie żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian_D 04.11.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Ja osobiście korzystam z Podkaszarki BC 1200 E , za kosiarkami nie przepadam, ale żona namawiała namawiałam, więc zakupiłem Kosiarka spalinowa Powerline BIO 4203 B-A Czasami warto korzystać z różnych sprzętów. Widzę że mocno reklamujesz Al-Ko. We wszystkich zamieszczonych piszesz o następujących produktach: Powerline BIO 4203 B-A Snow Line 560 II AL-KO Blower Vac 2400 E Speed Control Wygląda na to że jesteś przedstawicielem producenta spamującym forum Muratora. Odpowiem Ci więc: Miałem sprzęt Al-Ko i zepsuł się bardzo szybko. Nigdy więcej nie kupię sprzętu tej marki. Nie polecam! Zresztą opinie o sprzęcie Al-Ko na ceneo są dokładnie takie jak moja: "Powiem tak - na produkcję made i Germany wyobrażałem sobie rewelacji. Pracuje jak normalne made in China. Przepłaciłem. " "Niezgodna z opisem producenta jak i sprzedającego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian_D 04.11.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Ja osobiście korzystam z Podkaszarki BC 1200 E , za kosiarkami nie przepadam, ale żona namawiała namawiałam, więc zakupiłem Kosiarka spalinowa Powerline BIO 4203 B-A Czasami warto korzystać z różnych sprzętów. Ja na pewno nie kupiłbym sprzętu Al-Ko który tu reklamujesz. Miałem i jestem bardzo niezadowolony. Nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kizior Syberyjski 07.11.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) Z tym Szwedem to bym uważał bo nazwa w tym przypadku nie idzie w parze z jakością,osobiście radził bym Stihla według mnie jest mniej awaryjny i tak niestety jest w praktyce Co z tymi Szwedami? bo nie znam szczegółów. Ja ma kosę i piłę Stihla i działają bdb bez żadnych specjalnych przeglądów, smaruję czyszczę filtry i hulają. Edytowane 7 Listopada 2014 przez Kizior Syberyjski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zagorski-tomasz 09.11.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Teraz nie jest Szwed tylko Chińczyk tak w skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kizior Syberyjski 12.11.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Teraz nie jest Szwed tylko Chińczyk tak w skrócie Witam. Proszę głupot nie pisać, Husqvarna nie ma zakładów produkcyjnych w Chinach. Piły i kosy są produkowane w głównym zakładzie w Huskvarnie. A ściślej w temacie to tylko spalinowy sprzęt ogrodniczy, a jeżeli chodzi o moc to ile by nie było z czasem będzie brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts