darsalam 31.03.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Czy ktoś posiada drzwi zewnętrzne Euronord? Gdzieś w jakimś wątku,ktoś ich nie polecał.Nie chce oceniać drzwi na podstawie jednej wypowiedzi.Może polecacie jakieś inne drzwi stalowe.Będą zamontowane od południa.Jest daszek nad drzwiami ale jak słońce będzie nisko to na pewno je oświetli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salamandra9 01.04.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 podpinam sie pod temat poniewaz mam ten sam problem czyli wejscie od poludnia najgorsze z mozliwych,z tego co wiem niema jdealnych dzwi slonce sobie poradzi z kazdymi ,moze poza dzwiami z wlokna szklanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.04.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 nawet jeśli znajdziesz tu dziesięć opinii negatywnych w skali produkcji jakiegokolwiek zakładu będą to opinie jednostkowe. Taka jest prawda, FM to nie cały rynek budowlany tylko mizerny jego odstetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pms 01.04.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 To ja też się podepnę... chodzą mi po głowie te drzwi: http://allegro.pl/item970901185_drzwi_zewnetrzne_hdf_pelne_7_cm_2_zamki_warzawa.html Ich wzór idealnie pasowałby do mojego domu - cena też mi idealnie pasuje - tylko jeden zasadniczy problem... chińskie. Ale z drugiej strony, teraz często nawet polskie, to chińskie - tyle, że dwa razy droższe. Myślicie że warto dalej zastanawiać się nad takim wynalazkiem, czy decydowanie odpuścić sobie. Może ktoś ma doświadczenie z użytkowania tego typu drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts