jwbrzezinski 31.03.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam wszystkich, domek już stoi, a obok niego 7 palet Ytonga, który się jakoś ostał I tak się zastanawiam, czy nie wybudować sobie z niego ogrodzenia - gdzieś, kiedyś czytałem, że można spokojnie wykorzystać gazobeton do tego celu, tylko trzeba potem taki murek otynkować. Co o tym sądzicie? Czy może kotś już takie cudo popełnił i ma jakieś spostrzeżenia? Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 31.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Jak będzie otynkowany to jestnadzieja, że postoi, ale na wswzelki wypadek od góry dałbym coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jwbrzezinski 01.04.2010 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 od góry będą daszki, czapy czy jak to się tam zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zama 02.04.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 a nie lepiej sprzedać ten ytong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzenio20007 03.04.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 ja rowniez bym proponował sprzedać... a w zamian kupic jakiś ładny klinkier może żółty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jwbrzezinski 06.04.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 no kombinuję żeby go oddać w dobre ręce za parę zł, ale jak się nie uda, to coś z nim muszę zrobić....dzięki za poradypozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 14.04.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 witaj,mój sąsiad zrobił takie ogrodzenie.Fundament, izolacja pozioma i bloczki z białego BK. Później to otynkował i założył betonowe czapy na słupki i po całej długości. W środku ma taki okienka równieź wykończone czapami. Między okienkami poprzyklejał płaskie kawały piaskowca. Ogrodzenie dwukolorowe. Zdjęcie mam tylko z etapu pracy, więc nie widać efektu końcówego. Moze teraz jakieś cyknę jeśli chcesz.http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/u/1/7/0/54833521_d.jpgpozdrawiam,ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wropl 08.08.2020 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 witaj, mój sąsiad zrobił takie ogrodzenie. Fundament, izolacja pozioma i bloczki z białego BK. Później to otynkował i założył betonowe czapy na słupki i po całej długości. W środku ma taki okienka równieź wykończone czapami. Między okienkami poprzyklejał płaskie kawały piaskowca. Ogrodzenie dwukolorowe. Zdjęcie mam tylko z etapu pracy, więc nie widać efektu końcówego. Moze teraz jakieś cyknę jeśli chcesz. http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/u/1/7/0/54833521_d.jpg pozdrawiam, ala Witaj, Wiem, że temat bardzo stary, ale jestem ciekaw jak po 10 latach wygląda to ogrodzenie. Sam przymierzam się do ogrodzenia z BK i mam wątpliwości co do trwałości. Możesz coś napisać lub wrzucić fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts