Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TU JEST MOJE MIEJSCE.TU MAM SWÓJ CIASNY ALE WŁASNY KĄT :)

iza mama gabora

Recommended Posts

• Odpowiedzi 151
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:evil: Ależ mnie ta Ciril z rytmu wybiła. Chciałem się tu powymądrzać, że też zostaję. Że też jestem "takinijaki" forumowicz. Ani doradca, ani krytykant. Że też mam schizmatyczne konto gdzie indziej, ale wcale nie mam zamiaru uniesiony trendem zawalać za soba mostów. Że mam tu znajomych którzy może i nawet nie wiedzą ,że trzęsie się FM, bo można być FMowiczem i nie uczestniczyć w przepychankach.

Ale Ciril wzięła i to wszystko już napisała w wątku "KIEDY ....".

Tedy powtórzę jeno z a Izą ... zostaję.

Ja co prawda dołączyłam do szacownego grona całkiem niedawno i w zasadzie głównie sobie czytam porady związane z budową domu.

Czytając wszystko co dotyczy "konfliktu" zbaraniałam. Nie zamierzam się w niego angażowac i równiez tu zostaję. Nikomu na odcisk nie nadepnęłam i nikt równiez mi nie nadepnął a na forum dowiedziałam się parę fajnych rzeczy.

Parę fajnych osób równiez poznałam :D

Więc zostaję z Wami licząc, że w razie problemów z budowa znajde tu pomoc i wsparcie :D

Nikomu na odcisk nie nadepnęłam i nikt równiez mi nie nadepnął a na forum dowiedziałam się parę fajnych rzeczy.

No i już jesteś na krótkiej liście.

Porobiły sie na forum jakieś "krótkie listy" :D kliki, sitwy itp... ale zamieszanie...

Rozumiem, że ta krótka lista jest jak najbardziej bezstronna i pozytywna w każdym calu :)